kakadu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja ci nie pomoge... za bardzo konkretna jestem... Quote
muszelek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ośmiopak powoli się kurczy, po rewelacyjnym allegro rozdzwoniły się telefony i z tego co mi Renata przed chwilą mówiła 2 psiaki już mają domki, ja natomiast miałam tel od koleżanki z pracy, ktorej brat też się zdecydował i jedzie jutro na oględziny;) jeśli wszystko pojdzie dobrze to 2 będe miała na oku:razz:( z tym wczesniej zarezerwowanym) Quote
Selenga Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 a ja wysyłam do Renaty następne zapytanie :) Quote
Selenga Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Póki co jest więcej obserwujących niż psiaków (wliczając również mamusię) Quote
kakadu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 no to czekamy jakie beda wyniki ogledzin; czyli jesli dobrze licze zostaly jeszcze 4 i mamusia? Quote
kakadu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zobaczcie co napisala renata: Do tej pory adoptowały się 3 szczeniaczki, 2 dzisiaj trafią do nowych domków, a 3 pozostałe na tymczas do Kasi:-) Do Kasi tylko na kilka dni awaryjnie, po odrobaczeniu przejmie je kolejny domek tymczasowy ( o ile w ogóle będzie potrzebny) Na Tili też czeka dom:-))))))) Quote
Mośka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Ciekawe jak tam adopcje. Po takim allegro maluszki powinny być już w domkach... Quote
Selenga Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Wydaje mi się, że zanim się allegro skończy to wszystkie maluchy i mamusia będą miały swoje domy. Ostatnie wiadomości były takie, że jeszcze tylko 3 maluchy nie są zaklepane, a od tego czasu zapytań pewnie było dużo bo nawet mnie o maluchy pytano. I cały czas jest gromada obserwujących aukcję - w tej chwili obserwuje 13 osób, tylu jeszcze nigdy na żadnej aukcji nie miałam. Quote
kakadu Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 moska - masz jakies najnowsze wiesci? bo renata cos nie pisze... Quote
Mośka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Wg info na Tymiankowym blogu wszystkie maluchy miały zmienić lokum na stałe ;-) Ale niech Renata potwierdzi osobiście. Quote
aagaaciaa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 I mamusia też ma domek? Dobrze zrozumiałam? :) Quote
Kociabanda2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 niesamowite tempo... :crazyeye: Też jestem ciekawa jaki mamy stan na dziś i czy mamusia też ma domek? Quote
Selenga Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='aagaaciaa']I mamusia też ma domek? Dobrze zrozumiałam? :)[/QUOTE] [quote name='Kociabanda2']niesamowite tempo... :crazyeye: Też jestem ciekawa jaki mamy stan na dziś i czy mamusia też ma domek?[/QUOTE] Mamusia Tili już jest w swoim nowym domku. Trzy maluchy pojechały do domów już wcześniej, reszta miała się porozjeżdżać teraz. Powinnam dzisiaj mieć potwierdzenie czy wszystkie już pojechały czy mam wznowić allegro dla tych co zostały :) Quote
Kociabanda2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 a wiesz może jaki domek przygarnął mamę? Czy ona w ogóle była do ludzi czy raczej dzika? Quote
Selenga Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Kociabanda2']a wiesz może jaki domek przygarnął mamę? Czy ona w ogóle była do ludzi czy raczej dzika?[/QUOTE] Szczegółów nie znam, wiem tylko, że domek jest podobno super. Myślę, że Tili taka całkiem dzika nie była skoro trafiła do DS zaraz po odstawieniu małych od ssania. Zresztą domek na nią czekał - zaklepana była wcześniej. Quote
Selenga Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Wklejam maila od Renaty: "[I]Cześć:-)[/I] [I] [COLOR=Red][B]wszystkie maleństwa rozwiozłam do domków[/B][/COLOR][/I] [I] :-) Okropnie mi było żal się z nimi rozstawać, bo wyjątkowo kochane kruszynki:-)[/I] [I] Domki (odpukać) chyba super. Maluchy w przelocie wyciągnęły mi z konta 240 zł na badania i odrobaczenia (były testy na parwowirozę na wszelki wypadek), więc każda refundacja bezcenna. Nowe psy przyjeżdżają w tym tygodniu, wśród nich jest szczeniaczek, którego wezmę do siebie na tymczas. I tak w kółko u nas.[/I]" Mniej więcej połowę tej kwoty pokryje bazarek... Quote
Selenga Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='kakadu']czyli widze, ze happy end? :)[/QUOTE] Mam taką nadzieję :) Quote
Mośka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jedno maleństwo - ten czarnulek - nadal szuka domu ( wrócił ze wzgl. na alergię). Jeśli ktoś z Was słyszał o domu dla tyci psiaka Quote
Mośka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 OKRUSZEK nadal u Renaty czeka na dom. Już miesiąc... Quote
Recommended Posts