Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może spróbujmy zacząć zbierać deklaracje?
Tu na dogomanii?
Jeśli doddy mówi, że miejsce w hoteliku by się znalazło? Ile jest potrzebę na utrzymanie miesięczne małej?
Wiadomo stałe nam potrzebne, ale i jednorazowe też?

Posted

[quote name='ocelot']a może spróbujmy zacząć zbierać deklaracje?
Tu na dogomanii?
Jeśli doddy mówi, że miejsce w hoteliku by się znalazło? Ile jest potrzebę na utrzymanie miesięczne małej?
Wiadomo stałe nam potrzebne, ale i jednorazowe też?[/quote]
to jest pomysł.

Posted

[quote name='pinkmoon']a może ktoś z osób, które na niebieskim deklarowały dt dla bulli z Kalisza, ale tych prywatnie, nie przez fundację?[/QUOTE]

o to mi chodziło

Posted

ma ktos kontakt do tych osob z niebieskiego? ja tam nawet zalogowana nie jestem,
musimy dzialac, pytalam znajomych, nawet rodzicow ale przy stanie ich psa nie moga pomoc, rozpiera mnie zal i rozpacz z niemocy bo ten pies juz w tej chwili umiera a my se klepiemy...
blagam czy nikt nie ma miejsca w garazu i jednej wolnej miski...:placz:

Posted

[quote name='doddy']Nie mam pojęcia. Aga pewnie napisze jak coś się jej uda zdziałać. Z tego co pamiętam to Paweł ma wolny kojec.[/QUOTE]
Kasia a które to Sycyne bo ja nie w temacie. Zastanawiam się nad tą sunią... ale ja nie mam jej z kim w Krk zostawić teraz, bo rozstałam się z facetem, a muszę wyjeżdżać co jakiś czas na parę dni... szkoda mi jej jak nie wiem.

Posted

Dziewczyny... cholera.
Dobra ...
Cytuje z niebieskiego co napisala Kana ( ta zbanowana za niewinność ) :

[QUOTE]
[B]Dobra laski. Ja nie mogę.
Biorę laskę na DT!
Najwyżej. Dam radę.
Czy ktoś mi pomoże?
Potrzebuje pomocy w transporcie na trasie Tomaszów - Trójmiasto.!
Potrzebuje deklaracji stalych, jednorazowych, na leczenie, transport, karmę.!
Potrzebuje osoby ktora pomoże wyciągnąć ją ze schroniska.!
Potrzebuje waszej pomocy, waszego wsparcia, wiecie że moje DT jest darmowe, lecz niestety mam marne grosze i mogę zaoferować tylko all inclusive miłości, ciepła i dom tymczasowy.
Pomóżcie mi ją uratować! [/B][/QUOTE]

Posted

pilnie potrzebny transport z Tomaszowa do Gdańska.

i deklaracje, bazarki, cokolwiek co pomoże utrzymać sunię w DT

trzeba tytuł zmienić i pospamować trochę ... może ciotki pomogą

Posted

kopiuję z niebieskiego

[quote="CoolCaty'"]Kurde, zabiją mnie w firmie, ale trudno - moge ją wziąść do siebie do lecznicy do czasu znaezienia transportu. Ale ważne - [u]to nie może trwać tygodniami![/u]
I niestety nie mam jak przywieźć psa z Tomaszowa do mnie, bo pracuję codziennie od rana do wieczora, więc jeszcze do pokonania krótki dystans do Łodzi. Kto się przejedzie po małą?[/quote]

[B]potrzeba kogoś z Łodzi kto pojedzie po sunię do Tomaszowa i dowiezie do lecznicy do CC[/B]

no i trzeba się jakoś zorganizować na pozyskanie kasiory na transport i utrzymanie u Kany ...

Posted

[quote name='fioneczka']kopiuję z niebieskiego

[B]potrzeba kogoś z Łodzi kto pojedzie po sunię do Tomaszowa i dowiezie do lecznicy do CC[/B]

no i trzeba się jakoś zorganizować na pozyskanie kasiory na transport i utrzymanie u Kany ...[/QUOTE]
To jest jakieś 60km, może Teqquila z TŻ daliby radę ją dowieźć do Ani do lecznicy?
Byłaby przynajmniej porządnie zdiagnozowana od razu.

Posted

[quote name='Soema']To jest jakieś 60km, może Teqquila z TŻ daliby radę ją dowieźć do Ani do lecznicy?
Byłaby przynajmniej porządnie zdiagnozowana od razu.[/QUOTE]

to dla suni olbrzymia szansa na ... życie

pogadasz z Teqqila?

Posted

[quote name='CoolCaty']Kochani , wychodze już do pracy. Jestem do 20-ej na miejscu. Jak coś, to nr tel do pracy 42-6500074[/QUOTE]

ile max sunia mogłaby być u Ciebie w lecznicy ?

[B]EDIT: [/B]już wszystko wiem ... kopiuję z niebieskiego:

[quote="CoolCaty'"]Pobyt, dianozowanie i leczenie na mój koszt. Już wychodzę, jestem w pracy do 20-ej. Nr tel do pracy: 42-6500074[/quote]

[quote name='"aga1234"']Ja ci ją oczywiście przywiozez Tomaszowa i do transoprtu sie dorzuce dam smycz i obroże jeśli to Was urządzi.[/quote]

Posted

Super, czyli nie dzwonię do Teqquili.
Trzymam kciuki, Dziewczyny napiszcie co i jak, bo ja na niebieskim nie jestem i nie chcę się rejestrować, bo kolejny nałóg mi niepotrzebny...

Posted

Soema - jak mozesz:) lepsze niebieskie niz dopalacze;)

super, ze sunia pojedzie na dt:) dopiero weszłam, ledwie poczytałam a tu takie fajne wieści...chociaż tutaj...

pomyślę o czymś na bazarek...ale nie wiem czy dam radę wystawić, bo w związku z -patrz podpis oraz z choróbskiem nerkowym ciężko mi myśleć czase...ale się postaram