Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Borówka16']Pan to osoba mieszkająca niedaleko gdzie błąka się pies.
O tym ,że owy pan chce psiaka pani Aneta dowiedziała się od sąsiadki ,której to mówił przy okazji spotkania się w sklepie.
Więc to jest coś w stylu "sąsiadka - sąsiadce".
Teraz musimy wyczekiwać spotkania z tym panem...inaczej się nie da :([/QUOTE]
A nie można tą samą drogą pozyskać namiaru/ kontaktu na pana i np. zadzwonić?

Posted

[quote name='majqa']A nie można tą samą drogą pozyskać namiaru/ kontaktu na pana i np. zadzwonić?[/QUOTE]
Majquś ,właśnie się staramy ,ale to jest tak ,że p.Anetka dowiedziała się o tym od sąsiadki ,której tam ten pan mówił ,że chce psiaka ,aczkolwiek ta sąsiadka faceta zna tylko z widzenia :roll:
Za to sąsiadka tej sąsiadki zna go dość dobrze , ma na niego namiary ,ale niestety teraz wyjechała pilnować wnucząt :-(:roll:
Nic tylko czekać :-(

[quote name='nika28']Borówka, nie strasz :diabloti:[/QUOTE]
Dlaczego ? :razz::diabloti::diabloti::diabloti:
Ja bardzo lubię straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kunda']jesli lapanie psiura planujecie na weekend to ja też sie pisze:cool3: o ile kogos jeszcze potrzebujecie :)[/QUOTE]
Potrzebujemy , jasne :multi::loveu:
Odezwę się jak dogadamy się z faciem ;)

[quote name='Ania i Kajber']Trzymam kciuki za ekipę łapaczy i życzę powodzenia.[/QUOTE]
Dziękujemy Aniu :)

[quote name='Marycha35']Boróweczko łapać będziemy każdego zwierza, pod warunkiem, że się nie da!:evil_lol: CZekamy z kumpelą Martuszką na wieści kiedy to odłapujemy Huskyego:crazyeye:[/QUOTE]
Haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jakiego husk'ego ?
Mówisz o tym co koło mnie latał ? (wyjaśnienie na wątku o nim ;))

Posted

[quote name='Marycha35']Borówko, to kogo my mamy łapać?![/QUOTE]
Marysiu , łapiemy staruszka - kundelka zwykłego :)
Pomyliłaś wątki :D
A ja pomyliłam kontekst Twojej wypowiedzi ,sorry :evil_lol:

Posted

Cześć Dziewczyny, nie będzie mnie już dzis przy komputerze a cały czas śledziłam czy zostaje ustalona godzina. Jeśli coś bedziecie mieć możecie wysłać smsa na numer 505027697.

Posted

[quote name='Marycha35']Ale dokładnie to kiedy łapiemy, jutro?[/QUOTE]

[quote name='jezzbel']Cześć Dziewczyny, nie będzie mnie już dzis przy komputerze a cały czas śledziłam czy zostaje ustalona godzina. Jeśli coś bedziecie mieć możecie wysłać smsa na numer 505027697.[/QUOTE]
Dziewczyny dziś nie możemy niestety łapać ,bo nie mamy gdzie psa umieścić :(

Posted

Słuchajcie , łapanko będzie jutro :multi:
Dzwoniła do mnie p.Anetka i...:loveu:
Kilka domków jest na psiaka chętnych ,w tym jedna Pani ,która ma już swojego psiaka - staruszka.
Ona go chce ,ale raczej na DT ,bo nie wiadomo jak będzie z dogadaniem się psów.
Pani jutro oczywiście też będzie łapać z nami ;)
Dzwoniłam do wszystkich ,którzy podali swoje telefony , 100% obecność zadeklarowali:
*p.Anetka
*Pani ,która da DT psiakowi
*Nika28 (ewentualnie na 2 turę)
*Eliza - moja znajoma ( na 2 turę będzie)
*Koleżanka Elizy (na 2 turę będzie)
*Marycha55 (na 1 turę)
*Koleżanka Marychy55 (na 1 turę)
*Magda z FFA (niepewne)
*Shani (cały dzień :) )
*Jazzbel (raczej 1 tura i troszkę ,bo o 15 musi się zmyć)
*Mąż Jazzbel (raczej 1 tura i troszkę ,bo o 15 musi się zmyć)
*Kunda (cały dzień :) )
*Teqquila (?)
*Mąż Teqquili (?)
[B]
Proszę wszystkich ,którzy nie podali swoich telefonów ,a zadeklarowali na wątku chęć łapania o telefon do mnie :
[COLOR=Red]513-14-59-53[/COLOR]
[/B]

Posted

Dziewczyny ,
Spotkałybyśmy się wszystkie przy Pałacu Młodzieży , to jest ul.Wyszyńskiego ,ale kilka bloków dalej gdzie lata pies jest już Maratońska.
Tylko właśnie nie wiem ,o której mamy się umówić ? :roll:
Bo część z Was może w godzinach raczej południowo-rannych ,a część w wieczornych.
Zastanawiam się czy dwóch tur nie zrobić , jedna byłaby o 12 , a druga o 14:30.
Są też osoby co mają do dyspozycji cały dzień , dlatego robię te godziny w dość bliskich odstępach czasowych ,żeby te osoby mogły zostać w przypadku jakby w pierwszej turze psiak nie został złapany.
Jeśli każdy dałby radę to proszę o wzięcie smyczy - być może będzie tak ,że najpierw rozdzielimy się np.po 2 osoby i będziemy go szukać...
Co o tym myślicie ?

[CENTER]***
Dodzwoniłam się do Jazzbell ;)
z Shani też gadałam - szczegóły w poprzednim moim poście.
[/CENTER]

Posted

Boróweczko mnie takie rozwiązanie się podoba i pasuje. Będę z kumpelą o 12 przy tym Pałacu Młodzieży, choć nie mam pojęcia gdzie to????? Przy Wyszyńskiego, ale ile, w jakich okolicach?:crazyeye:

Posted

[quote name='Marycha35']Boróweczko mnie takie rozwiązanie się podoba i pasuje. Będę z kumpelą o 12 przy tym Pałacu Młodzieży, choć nie mam pojęcia gdzie to????? Przy Wyszyńskiego, ale ile, w jakich okolicach?:crazyeye:[/QUOTE]
Marysiu , to jest niedaleko krańcówki tramwajowej , a jak na krańcówce się ludzi spytasz gdzie jest Pałac Młodzieży to każdy będzie wiedział o co chodzi ;)
A czym jedziesz ?
I jeszcze nie wiem czy nie lepiej o 11 , bo rozmawiałam przed sek. z p.Anetą i mówiła ,że wczoraj psiak latał koło 11.

Posted

Dziekóweczka, przybędę swoim srebrnym rumakiem, hi. Dobra, czekam spoczko na ostateczną wersję. Choć myślę, że 12 jest ok. A może zabrać na tę łapankę jakiegoś naszego psiura?Może w ten sposób tamten Dzwoniec się ośmieli podejść????

Posted

[quote name='Marycha35']Dziekóweczka, przybędę swoim srebrnym rumakiem, hi. Dobra, czekam spoczko na ostateczną wersję. Choć myślę, że 12 jest ok. A może zabrać na tę łapankę jakiegoś naszego psiura?Może w ten sposób tamten Dzwoniec się ośmieli podejść????[/QUOTE]
Ok , no to niech zostaje już ta 12 :)
Właśnie niestety nie wiem jaki on do psów :(
Mój na pewno odpada ,bo albo atakuje inne psy ,albo się ich boi - zależy co do jakiego psa...

Posted

Masz rację, moja suńka raczej kraina łagodności, ale jak psiak zaczyna za bardzo podwąchiwać jej ogon to się zamienia w Czarną Mambę. Nie kombinujmy więc, zabiorę smycz jeno. Dobrze będzie, trza bidulca odłowić! Więc ja potwierdzam, że będę na 12 z kumpelą:)