Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Też o tym myślę , nikt nie ma odwagi nazwać rzeczy po imieniu ?[/QUOTE]
... ano nie ma... ;-)
Wiem, że Sylwii jest ciężko, wiem z iloma rzeczami więc cieszę się po prostu tym, co teraz Niunia za Jej sprawą ma.
To nie ta sunia, którą zabieraliśmy, zupełnie nie ta, co mnie bardzo uszczęśliwia.

Posted

Koszt hoteliku - 300zł (4.01 - 4.02.2011) uregulowany.

Osobno dziękuję serdecznie Smyku :loveu:, która zaoferowała pomoc w opłaceniu pakietu 60 ogłoszeń (1 pakiet = 15zł) na bazarku zorganizowanym przez Paja. Wszelkie info na ten bazarek są już wstawione.

Posted

Izuś , przepraszam , że zafundowałam Tobie bezsenną nockę .
Bardzo dziękuję za pomoc logistyczną , to nie moje lenistwo a gupota komputerowa .
( Nie próbuj czegoś tam dokładać finansowo )
Niunia , może teraz się uda z fajnym domkiem ?

Posted

A ja się zgubiłam:oops: Nie pamiętam na jakie konto są wpłaty dla Niuni. Izy czy Sylwii?
Jak Sylwii, to podajcie pliss na pw.

Mam rozliczenie bazarku dla Niuni.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201065-Szukasz-ciuszka-na-studni%C3%B3wk%C4%99-lub-inn%C4%85-okazj%C4%99-Zapraszam-bazarek-do-dnia-02.02[/URL].

Pięknie dziękuję Jo:loveu::loveu: [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Wylicytowała[/FONT] bluzeczkę za 25,00[/FONT]

Przelew pójdzie na 30,00 z dopiskiem - ciuszki imprezowe od Eli

Posted

[quote name='majqa']Niunia - moje konto. Na konto Sylwii wędrują tylko wpłaty na Bingo.[/QUOTE]

Dziękuję Izuś, postaram się pamiętać;)
Przelew na 30,00 dla Niuni poszedł.

Posted

Mam fajne zdjęcia Niuni i Zoranka i chyba pojadę wieczorem do Łowicza i prześlę!!!Poprawiają maszt Play i dlatego zasięg znika!!!!U nas wszystko dobrze lekcje z Niuńką odrabiamy raz ja a raz Krzychu!

Posted

To co mamy na tą chwilkę wstawiamy tylko żeby przeszło![IMG]http://img832.imageshack.us/img832/27/dscn1510t.jpg[/IMG][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/715/dscn1511mh.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Szarotka']Przyszlam pojeczec :(:( Moja 21 letnia kotka nie wyglada dobrze ............, nie chce jesc i glownie spi ............[/QUOTE]
Współczuję Szarotko... :-( 21 lat, piękny wiek. Też miałam taką rekordzistkę. Pędźcie do weta... Może da się jej jeszcze pomóc.

Posted

Pochwalę się,że zaopatrzyłysmy Sylwię w 3 ubranka dla psiaków,jedno"dziewczyńskie"niebiesko-zielone nosił Bingo,reszta w miarę potrzeb jak będzie bardzo zimno,jedno jest duże a drugie trochę mniejsze...

Posted

[quote name='Szarotka']Przyszlam pojeczec :(:( Moja 21 letnia kotka nie wyglada dobrze ............, nie chce jesc i glownie spi ............[/QUOTE]

Witaj Szarotko,miło widzieć Cię na wątku,trzymam kciuki za kotka...