Jump to content
Dogomania

Wierna *ŻABKA* od kwietnia mieszka pod balkonem przy Fr.Nullo-MA DOM!!!Pozostał DŁUG!

Recommended Posts

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabcia dzisiaj nie była w najlepszym humorze.
Krótki spacer zaliczyła tylko na rączkach, a i tak cała się trzęsła.
W boksie w końcu dała się głaskać po brzuszku i trochę nawet przysypiała od tego głaskania - więc chyba całkiem spięta nie była.

Słodziak z Niej taki!

Ma tam fajne warunki, ciepło, miękko, miło - ale strasznie bym już chciała zobaczyć Ją w Jej nowym Domu, na kanapie, roześmianą, wyluzowaną

Agamika, Jagienka - bardzo dziękujemy za zaproszenie, było nam bardzo miło.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się razem wybrać do hoteliku :)

Posted

[quote name='karusiap']o kurcze?nie da sie zlapac?[/QUOTE]

Niestety nie :( Jak chciałam mu rzucić smaka to się tak wystraszył, że myślałam, że na ulice ucieknie :(
Dzisiaj go już nie widziałam ...
Jest taki piękny .... I ma jeszcze bardziej smutne oczy niż miała Żabcia ...

Ktoś musiał się go niedawno pozbyć, bo go nigdy wcześniej nie widziałam ...

Posted

fiziu, to my dziękujemy :loveu:
Nie często się trafiają tacy mili goście w hotelu, a Żabcie miała przed złapaniem rekordowo dużo sympatyków, którzy po jej złapaniu się rozpłynęli, więc bardzo Nam miło, że byłaś, że wciąż pomagasz. dodakowo nie musiałyśmy z Agą drałować... no i przede wszystkim Nasze psiaki dostały prezenty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dzięujemy :Rose:

Posted

[quote name='fizia']Cała przyjemność po naszej stronie :)

A właśnie zauważyłam, ze Żabka została dodana nie tylko na profilu na fb, ale też na stronie akcji Zaginął Dom
co prawda, jako pies ze schroniska As :) bo z tego profilu Ją dodawałam, ale to już chyba najmniejszy problem, bo jest tam link do ogłoszenia, w którym są namiary na Karusię

http://zaginaldom.pl/2010/12/10/psiaki-ze-schroniska-as/

Super!!:):)

Posted

Ala ma Asa. To As Ali. To są pierwsze słowa elementarza, z którego uczyłem się czytać i pisać. Najważniesze słowa świata – trzeba kochać i być kochanym. Kto tylko może niech weźmie psa ze schroniska. Niech uratuje jedną psią duszę z nieszczęścia samotności…
Stanisław Tym

Posted

[quote name='fizia']Ala ma Asa. To As Ali. To są pierwsze słowa elementarza, z którego uczyłem się czytać i pisać. Najważniesze słowa świata – trzeba kochać i być kochanym. Kto tylko może niech weźmie psa ze schroniska. Niech uratuje jedną psią duszę z nieszczęścia samotności…
Stanisław Tym
Piekne słowa:)
Dzieki Wam za odwiedziny u Psiaków:)
Jagienko a ile macie Psiaków u Pana Tomka?

Autko już mi sie samo naprawiło, chyba puścił mróz i alarm załapał że ma odblokować autko:)
Pozdrawiam;)

Posted

Odpowiem za Jagienke,ze mamy 4 psy w hotelu a dzis Jaga znalazla wyrzuconego 3 dni temu na stacji benzynowej psiaka,ktory zasili szeregi naszych hotelowcow jako piaty....
Oprocz hotelowych mamy 5 szczeniakow do adopcji i 2 dorosle psy czekajace w innych miejscach....aaa no i jeszcze jedna suka czekajaca na hotel i w sumie 2 na sterylki....sie rozkrecilam;)

Posted

O to dobrze, bo zepsute auto w takie mrozy, to kiepska sprawa :)

o rany, a co to za psiak, ten ze stacji? ma jakiś wątek?
Świetny pomysł swoją drogą wyrzucać psa w takie mrozy...

Posted

fizia napisał(a):
O to dobrze, bo zepsute auto w takie mrozy, to kiepska sprawa :)

o rany, a co to za psiak, ten ze stacji? ma jakiś wątek?
Świetny pomysł swoją drogą wyrzucać psa w takie mrozy...

Jutro mu Jaga zalozy yy tzn dzisiaj watek. Kudlaty jakis bezowy:)tyle wiem na razie.A i ze jeszcze mlosy prawdopodobnie.
Ludzie to kretyni brak slow...

Posted

no jakoś tak po wklejeniu wyszło ciemno strasznie.
Ja robiłam bez lampy, żeby Jej nie straszyć

A ciepło i przytulnie i cieplutko ma - chyba najcieplej ze wszystkcih, bo jest zaraz przy piecyku :)

Posted

W odpowiedzi na ogłoszenie na szerloku dostałam przed chwilą takiego maila

witam moze mi panicos napisac o piesku jakiej jest wagi czy leczy sie na cos czy zaakceptowala by drugiego pieska?

No więc napisałam, ze jest drobna na dłuższych łapkach i ma ok. 6 kg - chociaż w sumie jak ją ostatnio trzymałam na rękach, to już nie wydała mi się aż taka lekka - moja jedna sunia ma 5 kg druga 8 - myślę, ze Żabka ma coś pomiędzy :)
Napisałam też, ze nei wymaga leczenia tylko corocznych szczpeień i odrobaczania.
I że w hoteliku nei reaguje na inne psy, ale że ewentualnie można spóbować zapoznać psy ze sobą i sprawdzić reakcję