karusiap Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='kopciuszek']A ja mam taką Żabke teraz na osiedlu tylko, że w postaci męskiej i wielkości ON ...[/QUOTE] o kurcze?nie da sie zlapac? Quote
fizia Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Żabcia dzisiaj nie była w najlepszym humorze. Krótki spacer zaliczyła tylko na rączkach, a i tak cała się trzęsła. W boksie w końcu dała się głaskać po brzuszku i trochę nawet przysypiała od tego głaskania - więc chyba całkiem spięta nie była. Słodziak z Niej taki! Ma tam fajne warunki, ciepło, miękko, miło - ale strasznie bym już chciała zobaczyć Ją w Jej nowym Domu, na kanapie, roześmianą, wyluzowaną Agamika, Jagienka - bardzo dziękujemy za zaproszenie, było nam bardzo miło. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się razem wybrać do hoteliku :) Quote
kopciuszek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='karusiap']o kurcze?nie da sie zlapac?[/QUOTE] Niestety nie :( Jak chciałam mu rzucić smaka to się tak wystraszył, że myślałam, że na ulice ucieknie :( Dzisiaj go już nie widziałam ... Jest taki piękny .... I ma jeszcze bardziej smutne oczy niż miała Żabcia ... Ktoś musiał się go niedawno pozbyć, bo go nigdy wcześniej nie widziałam ... Quote
Jagienka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 fiziu, to my dziękujemy :loveu: Nie często się trafiają tacy mili goście w hotelu, a Żabcie miała przed złapaniem rekordowo dużo sympatyków, którzy po jej złapaniu się rozpłynęli, więc bardzo Nam miło, że byłaś, że wciąż pomagasz. dodakowo nie musiałyśmy z Agą drałować... no i przede wszystkim Nasze psiaki dostały prezenty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dzięujemy :Rose: Quote
fizia Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Cała przyjemność po naszej stronie :) A właśnie zauważyłam, ze Żabka została dodana nie tylko na profilu na fb, ale też na stronie akcji Zaginął Dom co prawda, jako pies ze schroniska As :) bo z tego profilu Ją dodawałam, ale to już chyba najmniejszy problem, bo jest tam link do ogłoszenia, w którym są namiary na Karusię http://zaginaldom.pl/2010/12/10/psiaki-ze-schroniska-as/ Quote
karusiap Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='fizia']Cała przyjemność po naszej stronie :) A właśnie zauważyłam, ze Żabka została dodana nie tylko na profilu na fb, ale też na stronie akcji Zaginął Dom co prawda, jako pies ze schroniska As :) bo z tego profilu Ją dodawałam, ale to już chyba najmniejszy problem, bo jest tam link do ogłoszenia, w którym są namiary na Karusię http://zaginaldom.pl/2010/12/10/psiaki-ze-schroniska-as/ Super!!:):) Quote
fizia Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ala ma Asa. To As Ali. To są pierwsze słowa elementarza, z którego uczyłem się czytać i pisać. Najważniesze słowa świata – trzeba kochać i być kochanym. Kto tylko może niech weźmie psa ze schroniska. Niech uratuje jedną psią duszę z nieszczęścia samotności… Stanisław Tym Quote
wojtuś Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='fizia']Ala ma Asa. To As Ali. To są pierwsze słowa elementarza, z którego uczyłem się czytać i pisać. Najważniesze słowa świata – trzeba kochać i być kochanym. Kto tylko może niech weźmie psa ze schroniska. Niech uratuje jedną psią duszę z nieszczęścia samotności… Stanisław Tym Piekne słowa:) Dzieki Wam za odwiedziny u Psiaków:) Jagienko a ile macie Psiaków u Pana Tomka? Autko już mi sie samo naprawiło, chyba puścił mróz i alarm załapał że ma odblokować autko:) Pozdrawiam;) Quote
karusiap Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Odpowiem za Jagienke,ze mamy 4 psy w hotelu a dzis Jaga znalazla wyrzuconego 3 dni temu na stacji benzynowej psiaka,ktory zasili szeregi naszych hotelowcow jako piaty.... Oprocz hotelowych mamy 5 szczeniakow do adopcji i 2 dorosle psy czekajace w innych miejscach....aaa no i jeszcze jedna suka czekajaca na hotel i w sumie 2 na sterylki....sie rozkrecilam;) Quote
fizia Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 O to dobrze, bo zepsute auto w takie mrozy, to kiepska sprawa :) o rany, a co to za psiak, ten ze stacji? ma jakiś wątek? Świetny pomysł swoją drogą wyrzucać psa w takie mrozy... Quote
karusiap Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 fizia napisał(a):O to dobrze, bo zepsute auto w takie mrozy, to kiepska sprawa :) o rany, a co to za psiak, ten ze stacji? ma jakiś wątek? Świetny pomysł swoją drogą wyrzucać psa w takie mrozy... Jutro mu Jaga zalozy yy tzn dzisiaj watek. Kudlaty jakis bezowy:)tyle wiem na razie.A i ze jeszcze mlosy prawdopodobnie. Ludzie to kretyni brak slow... Quote
Jagienka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzizus, Ania, zdjęcie jakby Żabcia z ciemni była trzymana... brrr A tam ciepło, przytulnie i mięciutko ma. Quote
fizia Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no jakoś tak po wklejeniu wyszło ciemno strasznie. Ja robiłam bez lampy, żeby Jej nie straszyć A ciepło i przytulnie i cieplutko ma - chyba najcieplej ze wszystkcih, bo jest zaraz przy piecyku :) Quote
moana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A co Żabcia jeszcze w hotelu robi?! ;) Taka fajna mordka... Quote
fizia Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Ja też nie rozumiem, co Żabcia jeszcze robi w hoteliku. Odnawiam Jej codziennie ogłoszenia, musi wreszcie ktoś się zakochać Quote
wojtuś Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Piekna Żabka i chyba trochę nam przybrała, już nie taka chudzinka:) Quote
wtatara Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 jest wpłata od Bonitki 5 zł Bjuty 15 zł Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 a to ten piesek, który mieszka koło Żabci prawda? http://krakow.szerlok.pl/oferta/krakow-maly7-kgbialysliczny-pies-szuka-domu-ID3S4W.html Quote
Jagienka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='fizia']a to ten piesek, który mieszka koło Żabci prawda? http://krakow.szerlok.pl/oferta/krakow-maly7-kgbialysliczny-pies-szuka-domu-ID3S4W.html Tak, tak, to ten, z którym byłaś na spacerze :) Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ma prześmieszną urodę. Ale żal mi go, bo Córka p.Tomka mówiła, że Jej zdaniem bardzo kiepsko znosi pobyt w hoteliku. Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 W odpowiedzi na ogłoszenie na szerloku dostałam przed chwilą takiego maila witam moze mi panicos napisac o piesku jakiej jest wagi czy leczy sie na cos czy zaakceptowala by drugiego pieska? No więc napisałam, ze jest drobna na dłuższych łapkach i ma ok. 6 kg - chociaż w sumie jak ją ostatnio trzymałam na rękach, to już nie wydała mi się aż taka lekka - moja jedna sunia ma 5 kg druga 8 - myślę, ze Żabka ma coś pomiędzy :) Napisałam też, ze nei wymaga leczenia tylko corocznych szczpeień i odrobaczania. I że w hoteliku nei reaguje na inne psy, ale że ewentualnie można spóbować zapoznać psy ze sobą i sprawdzić reakcję Quote
karusiap Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 super:) Jakby jeszcze jakies pytania byly to napisz Fiziu,zeby skontaktowala sie Pani z kims z nas telefonicznie.Przez tel zaraz latwiej wyczuc czlowieka:) Quote
fizia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 no właśnie tak napisałam, żeby zadzwoniła najlepiej i że warunkiem adopcji jest podpisane umowy i zgoda na wizytę Quote
Recommended Posts