Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie z trasy Shania . Jest Pan chętny na Simbę i to jak najszybciej:multi:. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną:lol:. Pan jest z Tarnobrzega tak więc Simbowe Ciotki szukajcie kogoś z Tarnobrzega na szybką wizytę:lol:.
Shania wróci z trasy dopiero nad ranem. Może przez tych kilka godzin uda się sprawę posunąć do przodu......... Szukajcie bo szkoda szansy.........

Posted

[quote name='bela51']Zosiu, co z wątkiem Simby,? Mam przejąc, czy Ty prowadzisz? Dla Simby czeka 100 zł od Koruni.[/QUOTE]

Belu-przejmij proszę rozliczenie Simby-dziękuję

Posted

[quote name='bela51']Simba ma zaplacony DT do 27 października ( spadek po Korze). Czy posiada jeszcze jakies środki na koncie ? Czy tylko to 100 zł po Korze ?[/QUOTE]

Deklaracje od Chomy i Dei na 50zł i wpłacone 100zł na Nadira, które trzeba wyciągnąć

Posted

[quote name='bela51']Simba ma zaplacony DT do 27 października ( spadek po Korze). Czy posiada jeszcze jakies środki na koncie ? Czy tylko to 100 zł po Korze ?[/QUOTE]

Czy mogę podać Chomie i Dei Twoje konto???
Szukam już kogoś na wizytę

Posted

[quote name='Zofija']Deklaracje od Chomy i Dei na 50zł i wpłacone 100zł na Nadira, które trzeba wyciągnąć[/QUOTE]
To dobrze, mialaby prawie na kolejny miesiąc pobytu. I lecą dla niej 2 bazarki.

Posted

Witam się,
tak jak pisała Czarodziejka jestem oczarowana sunią. Zrobiłam jej kilka fotek zaraz wrzucę je na wątek.
A co do wizyty to myślę że nie będzie problemu w końcu mieszkam w Tarnobrzegu :)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Witam się,
tak jak pisała Czarodziejka jestem oczarowana sunią. Zrobiłam jej kilka fotek zaraz wrzucę je na wątek.
A co do wizyty to myślę że nie będzie problemu w końcu mieszkam w Tarnobrzegu :)[/QUOTE]

super, czekam tylko na namiary na tego Pana od Shanii