Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
To super, ze Czarodziejka weźmie Simbe. Bardzo się ciesze.
Ewuniu, jesli chodzi o bazarki, to oczywiscie zawsze mozna na mnie liczyc.

Izuniu, bardzo dziękuję :loveu:
Suńki dziękują :multi:
Ja zaniedługo spakuję kolejny kartonik :)

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dea napisał(a):
Rozmawiałam z Czarodziejką już wcześniej, weźmie Simbę. Dzisiaj dostałam info, że od piątku byłoby wolne miejsce.
KTO WSPOMOŻE PAROMA ZŁOTYMI!!!

Super wieści :)
Dziękujemy Czarodziejko :loveu:

Posted

Prawdopodobnie pojadę z nią w sobotę. Szkoda żeby miejsce się marnowało, a poza tym im szybciej tym lepiej. Jeżeli ktoś może wspomóc grosikiem na paliwo to chętnie, bo teraz cienko :oops:
Deklarację od Ashaski i dwie stałe wolałabym żebyśmy zostawili na pokrycie pierwszych dni u Czarodziejki. Bardzo się cieszę, że sunia jedzie!

Posted

[quote name='Dea']Prawdopodobnie pojadę z nią w sobotę. Szkoda żeby miejsce się marnowało, a poza tym im szybciej tym lepiej. Jeżeli ktoś może wspomóc grosikiem na paliwo to chętnie, bo teraz cienko :oops:
Deklarację od Ashaski i dwie stałe wolałabym żebyśmy zostawili na pokrycie pierwszych dni u Czarodziejki. Bardzo się cieszę, że sunia jedzie![/QUOTE]
Jakbym Cię wspomogła z chęcia..ale mogę tylko podnieść ..przepraszam...

Posted

Wydaje mi się,że jak sunia zostanie doprowadzona do "normalnego stanu" to szybciutko znajdzie domek. Jest na prawdę piękna i ma strasznie bystre spojrzenie

Posted

[quote name='rencia42']Poproszę o nr. konta dam 100zl.jednorazowo.[/QUOTE]

ojej! Bardzo, bardzo dziękujemy!!!! Konto za chwilkę wkleję na 1 str. w pierwszy post!

Posted

Zabieram Simbulę w sobotę. Dzisiaj byłam w schronie i jej to obiecałam, i wiecie, podeszła do kraty, obwąchała mi rękę, i ani szczeknęła. Po południu zadzwonił pracownik, który robi od wczoraj podchody ze smyczą do niej, żeby ją przyzwyczaić do soboty. Simba w kojcu powarczała, ale dała sobie założyć smycz z odległości. Pan Zbyszek wziął ją do biura, żeby jej założyć obrożę i trochę ją pooswajać, i okazało się, że Simba zamknięta w biurze to zupełnie inny pies! Zaczęła się łasić, dała się pogłaskać, założyć obrożę. Nawet na spacer poszli:-) Nooo, ale jak wróciła do kojca znowu to samo, warczenie, wojna z innymi sukami. Ciekawe jak będzie w samochodzie....