Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzucam zdjęcia, niestety nie są zbyt dobrej jakości bo dość późno dojechaliśmy i było już ciemno. Ale widać na nich doskonale jak Simba jest piękna:

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Kurcze, chyba Shanię źle zrozumiałam. Pan jest z Tarnowa, cholercia~!

widzę, ze pytacie o wizyte w tamtym rejonie...niestety, ale z Tarnowa to raczej nie ma nikogo na dogo:shake: było kiedys parę osób -Agnieszka, Basia od bullowatych, ale już nie bywają na dogo:-( my jak miałyśmy tam dom, to po prostu połączyłyśmy jedno z drugim - załatwiłam kierowce z samochodem i Agnieszka pojechała ze swoim podopiecznym, by zrobić przedadopcyjną i ew. podpisać wszystko i zostawic psiaka...

Posted

Z Tarnowa był Jurmar, nie widuje go na dogo i nawet nie wiem, czy nie przekręciłam nicku. Teraz nie sposob cokolwiek znaleźć.
Jesli uda mi sie go odnaleźć, to dam znac. Facet był bardzo w porządku.

Posted

[quote name='bela51']Znalazłam. Był na dogo pod koniec wrzesnia, ale moze napiszemy do niego maila??? Co myslicie? Nick to jurmar98 jest z Dąbrowy Tarnowskiej.

Bela...czy myślisz, ze liczba przy nicku jest datą urodzin? bo jeśli tak...to baaardzo młody z niego człek i moze poglady ma w porządku, ale siakos mi się nie widzi na osobę wizytującą...no oczywiscie o ile to r. ur. jest a nie inny skrót;)

Posted

Dostałam taką wiadomość od osoby o nicku Kenny:
witam

apropo wizyty. znam fajną osobę z Tarnowa, która mogłaby pomóc myślę. jej nick na dogo to Efra a to jej numer : 524-788-661 begin_of_the_skype_highlighting 524-788-661 end_of_the_skype_highlighting, bardzo sympatyczna i na pewno sobie poradzi :smile:
pozdarwiam.

I teraz tak, Kenny ma pełną skrzynkę, a numer mi wybija. Napisałam wprawdzie na pw, ale nie wiem kiedy Efra będzie na dogo i co robić????

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu napisz maila do jurmar98. To fajny facet, kilka razy bardzo pomógł na róznych wątkach. Teraz go nie widuje, on bardziej na kudłaczach sie udziela.

Smsa nie mogłam napisać bo tak jak napisałąm -numer jest nieprawidłowy. Wysłałąm do Efry wiadomość na pw i już odpisała i pójdzie na wizytę. Mam tylko jedną watpliwość, czy Simba moze mieszkać w bloku? Bo Pan mieszka w bloku

Posted

Zofija napisał(a):
Smsa nie mogłam napisać bo tak jak napisałąm -numer jest nieprawidłowy. Wysłałąm do Efry wiadomość na pw i już odpisała i pójdzie na wizytę. Mam tylko jedną watpliwość, czy Simba moze mieszkać w bloku? Bo Pan mieszka w bloku

Zosiu, Simba bardzo pcha się do domu, wręcz obsesyjnie wystaje pod drzwiami. Na początku musiałam jej łebek siłą wypychać, bo pchała tak, że się w zamykających drzwiach zakleszczał, a ona i tak nie miała zamiaru go wyciągnąć, tylko napierała do środka;) Myślę, że wyrzucono ją z mieszkania, albo domku. Ona ładnie chodzi na smyczce. Myślę, że nie będzie problemu :)