Zmysł Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Umka napisał(a):Na wczorajszym koncercie na fundację EMIR udało sie uzbierać 940 złoty. 130 złoty z cegiełek które zrobił mój znajomy Paweł 100 złoty z jedzenia i picia jakie było sprzedawane na koncercie 710 złoty z biletów No to wspaniale!!! Quote
Ania W Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Umka napisał(a):Na wczorajszym koncercie na fundację EMIR udało sie uzbierać 940 złoty. 130 złoty z cegiełek które zrobił mój znajomy Paweł 100 złoty z jedzenia i picia jakie było sprzedawane na koncercie 710 złoty z biletów :klacz:Super! A może jakieś fotki ?:cool3: Quote
Olga132 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a czy mozna prosić o krotki tekst o przebiegu koncertu żebym na strone emir mogla wstawic + osoby którym nalezy podziekować Quote
Olga132 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Słuchajcie - jest ostatni miesiąc na rozliczenie Pitu - gorąco WAS zachęcam na wzmozoną akcję namawiania do przekazania 1% na EMIR. A więc roznoszenie ulotek i rozklejanie plakacików gdzie sie da: Plakaty o fundacji do pobrania tutaj: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm wysyłanie maili do znajomych - jesli ktoś chce prezentację do rozesłania to poproszę na pw adres e-mail i wysle ta prezentację. KOCHANI POSTARAJMY SIĘ - W TYM ROKU KOLEJNEJ TAKIE SZANSY JUZ NIE BĘDZIE. Quote
kasiaprodex Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Czy nie trzeba zmienic tytułu albo cos w pierwszym poście? jeszcze jedno pytanko: Czy psiaki u Emir były sprawdzane czytniczkiem? Quote
kasiaprodex Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Mośka napisał(a):Ktoś już Kasi odpowiedział na PW ? :roll: :shake::shake::shake: Quote
Olga132 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Z tego co wiem - to psy nie były sprawdzane czytnikiem. O zmianie pierwszego postu i tematu oczywiście myślimy......:) tylko nam to myślenie ciężko idzie Quote
mycha101 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Myślę, że trzeba się spotkać i normalnie pogadać, bo tak nic nie wymyślimy. Quote
Mośka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kasiu, odezwiemy się do Ciebie jak coś wymyślimy :roll: Quote
kasiaprodex Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 w razie co to czekam na wiesci na prw;) o czytniczku tez pomyślcie Quote
Mośka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mycha - wyobraź sobie, że Wujaszek się zrehabilitował i..przyjechał na sobotnie spotkanie do Fundacji :crazyeye: ;) Quote
Ania W Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Zmysł'] Nikt go nie może jeszcze chcieć bo zostało kilka dni kwarantanny, potem cięcie jajek ...a potem na pewno szybko znajdzie się amator ;) Quote
Ania W Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Zmysł'] Renek jak się z Kierem urządzili na stole :evil_lol: Quote
Zmysł Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mośka napisał(a):Mycha - wyobraź sobie, że Wujaszek się zrehabilitował i..przyjechał na sobotnie spotkanie do Fundacji :crazyeye: ;) udało się częściowo chociaż odkupić winy Quote
mycha101 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mośka napisał(a):Mycha - wyobraź sobie, że Wujaszek się zrehabilitował i..przyjechał na sobotnie spotkanie do Fundacji :crazyeye: ;) Przestraszył się:evil_lol::evil_lol: Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o tym beaglu, już byłby w nowym domku, ale dwa inne zostały uratowane:lol: Quote
marie Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 DAwno mnie tu nie bylo :) Wiec pozdrowienia dla Wszystkich! A dzis przegladajac net trafilam na bardzo znajoma mordke: http://arka.strefa.pl/ reklamujaca akcje sterylizacji :) Quote
Ania W Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A witaj! witaj! Chyba się musimy jakoś spotkać niedługo na jakimś spotkaniu dyskusyjnym. Mordka faktycznie znajoma - dobrze, że chociaż w akcji się przydała ;) Quote
Zmysł Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 mycha101 napisał(a):Przestraszył się:evil_lol::evil_lol: Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o tym beaglu, już byłby w nowym domku, ale dwa inne zostały uratowane:lol: Strachliwy jestem, to fakt. A Mychy nie było:shake: Quote
Recommended Posts