Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu! Dzieki Ci za linka - szukalam po nazwie "chodofli" i nic nie znalazlam.
Chyba musze usiasiasc i sie porzadnie zastanowic, z ktorej strony to ugryzc. Bo sprawa jest skomplikowana, jak zawsze zreszta.
Z Emirem pogadam na Dniu Siersciucha - jesli znajdzie dla mnie 5 min :) Sprobuje ja wypytac co powinnam jej przygotowac. Nie chce jej wysylac info na zasadzie "jest taka pseudo - zrob z tym cos". Ma za duzo wlasnych spraw, a jesli uda sie jej zrobic background, to moze uda sie ruszyc sprawe.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majówka z Fundacją Emir

25.05.2008

(niedziela)

Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt na trzecią z rzędu imprezę pod nazwą

„Dzień Sierściucha”

organizowaną przez Fundację Emir.

Zapewniamy świetną zabawę i wiele atrakcji!

Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół!

Start: godz. 12
Miejsce: Pub Lolek, Pola Mokotowskie, Warszawa

Przewidywany koniec: godz. 16
ZAPRASZAMY!!!
Posted

Z tym: Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół!
trzeba uwazac - jakies dziecko na innym formum stwierdzilo, ze przyjdzie ze swoimi kotkami (3 sztuki). Juz widze biedne kocury w tej psiarni :)

Posted

marie napisał(a):
Z tym: Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół!
trzeba uwazac - jakies dziecko na innym formum stwierdzilo, ze przyjdzie ze swoimi kotkami (3 sztuki). Juz widze biedne kocury w tej psiarni :)

a mój kolega, zapalony koniarz, zapytał, czy może zabrać swojego ulubieńca

Posted

Jestem zawiedziona :( Naprawde chcialam zobaczyc, jak - skad inad uprzejmi - panowie karki na bramce w Lolku wpuszczaja do srodka konia :)

Posted

marie napisał(a):
Z końmi to tak zawsze - humorzaste chabety i tyle. Widziałeś kiedyś psa, który by strzelił focha, jak mu spacer proponujesz?

no faktycznie, nigdy. dlatego ja jutro będę z pieskiem. a kolega niech siedzi z koniem na kanapie

Posted

Umka napisał(a):
Tak poza tematem mam pytanie:
Co sie wyjaśniło po ostatniej sprawie Jadzki i czy ktoś był na niej? Są może jakieś zdjęcia? Przejechałabym się zobaczyć ten teren po schronie, pewnie tam tyle rzeczy sie marnuje. Kurcze tak dawno nie byłam w Węgrowie ale Wy to chyba jesteście na bieżąco, co z psami teraz się dzieje z tamtego terenu?

Umka- dla Twojej wiadomości- teren po schronie nic sie nie zmienił, wszystko stoi tak jak poprzednio, boksy, stare budy, magazynek, tylko barakowozu nie ma. Pogłębili stawik.
Byłam wczoraj z Evitą i widziałam.;)

Posted

Dzien Siersciucha za nami :p

Muszę Wam powiedzieć, że nawet się rozkręciło i było sporo osób i dzieciaków. Nazbieralismy całkiem konkretną kwotę z loterii (Zmysł -dzieciaki buszowały w "Twoich" fantach i wyciagaly od rodzicow kolejne
"piątaki" ;)

Marie - jak to się stało,że Cię nie było ?:mad: A liczyłam na pogawędkę...

Mieliśmy nawet obcokrajowców, którzy bardzo pozdrawiali naszą Anię ;)

Duże podziękowania należą się naszej nowej wolontariuszce, Beacie B.,
która opracowała to wszystko organizacyjnie :loveu:

P.S. Maryś - wykombinuj mi jakiś podpis Emirowy :modla:

Posted

enia napisał(a):
Umka- dla Twojej wiadomości- teren po schronie nic sie nie zmienił, wszystko stoi tak jak poprzednio, boksy, stare budy, magazynek, tylko barakowozu nie ma. Pogłębili stawik.
Byłam wczoraj z Evitą i widziałam.;)

A psy pewnie wałęsają się po ulicach zanim hycel sie nie zjawia :shake: To duża gmina. Zrobiłyście może jakieś zdjęcia? Kurcze aż szkoda że wszyscy tak szybko zapomnieliśmy o Węgrowie i węgrowskich psach :roll:

Posted

tomcug napisał(a):
Znalazłam fajny wątek :loveu:.
Zmysł - te dzieciaki to może młodzi karatecy i ich sensei? Był pokaz?

był, był. aikido i wiele innych atrakcji. Ale to Mośka się wypowie, bo ja byłem tylko jako gość i krótko

Posted

Wśród atrakcji na niedzielnym "Dniu Sierściucha" był pokaz aikido, pokaz tresury psów, pokaz tańców nowoczesnych.

Dzieci mogły uczestniczyć w warsztatach garncarskich: lepić swoje ludki/zwierze i malowac gotowe już figurki, ponadto był stolik ORIGAMI, gdzie powstawały różne cuuuuda:crazyeye:. Były jeszcze kolorowanki, krzyżowki dla dzieci, loteria (każdy los wygrywał), konkurs karaoke, pokaz lotów modeli samolotów.

Uzbieraliśmy ponad 1500 pln :p