marie Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aniu! Dzieki Ci za linka - szukalam po nazwie "chodofli" i nic nie znalazlam. Chyba musze usiasiasc i sie porzadnie zastanowic, z ktorej strony to ugryzc. Bo sprawa jest skomplikowana, jak zawsze zreszta. Z Emirem pogadam na Dniu Siersciucha - jesli znajdzie dla mnie 5 min :) Sprobuje ja wypytac co powinnam jej przygotowac. Nie chce jej wysylac info na zasadzie "jest taka pseudo - zrob z tym cos". Ma za duzo wlasnych spraw, a jesli uda sie jej zrobic background, to moze uda sie ruszyc sprawe. Quote
Zmysł Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Majówka z Fundacją Emir 25.05.2008 (niedziela) Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt na trzecią z rzędu imprezę pod nazwą „Dzień Sierściucha” organizowaną przez Fundację Emir. Zapewniamy świetną zabawę i wiele atrakcji! Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół! Start: godz. 12 Miejsce: Pub Lolek, Pola Mokotowskie, Warszawa Przewidywany koniec: godz. 16 ZAPRASZAMY!!! Quote
marie Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Z tym: Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół! trzeba uwazac - jakies dziecko na innym formum stwierdzilo, ze przyjdzie ze swoimi kotkami (3 sztuki). Juz widze biedne kocury w tej psiarni :) Quote
Zmysł Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 marie napisał(a):Z tym: Zapraszamy całe rodziny oraz ich czworonożnych przyjaciół! trzeba uwazac - jakies dziecko na innym formum stwierdzilo, ze przyjdzie ze swoimi kotkami (3 sztuki). Juz widze biedne kocury w tej psiarni :) a mój kolega, zapalony koniarz, zapytał, czy może zabrać swojego ulubieńca Quote
marie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jasne, ze moze tylko jesli nie jest to szetland, albo konik polski, to sie chyba zatrzyma "na bramce" :) Quote
Zmysł Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 marie napisał(a):Jasne, ze moze tylko jesli nie jest to szetland, albo konik polski, to sie chyba zatrzyma "na bramce" :) to mu przekażę Quote
marie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przekaz, przekaz i daj znac, o ktorej bedzie, bo ja bym chciala to zobaczyc :) Quote
Zmysł Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 marie napisał(a):Przekaz, przekaz i daj znac, o ktorej bedzie, bo ja bym chciala to zobaczyc :) teraz się dowiedziałem, że jednak nie przyjdzie Quote
marie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jestem zawiedziona :( Naprawde chcialam zobaczyc, jak - skad inad uprzejmi - panowie karki na bramce w Lolku wpuszczaja do srodka konia :) Quote
Zmysł Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Kolega to nawet był chętny, ale koń powiedział, że mu się nie chce Quote
marie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Z końmi to tak zawsze - humorzaste chabety i tyle. Widziałeś kiedyś psa, który by strzelił focha, jak mu spacer proponujesz? Quote
Zmysł Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 marie napisał(a):Z końmi to tak zawsze - humorzaste chabety i tyle. Widziałeś kiedyś psa, który by strzelił focha, jak mu spacer proponujesz? no faktycznie, nigdy. dlatego ja jutro będę z pieskiem. a kolega niech siedzi z koniem na kanapie Quote
Zmysł Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzień Sierściucha trwa! Ładna pogoda, więc kto zdąży do 16- zapraszamy na Pola Mokotowskie-Pub Lolek! Quote
enia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Umka napisał(a):Tak poza tematem mam pytanie: Co sie wyjaśniło po ostatniej sprawie Jadzki i czy ktoś był na niej? Są może jakieś zdjęcia? Przejechałabym się zobaczyć ten teren po schronie, pewnie tam tyle rzeczy sie marnuje. Kurcze tak dawno nie byłam w Węgrowie ale Wy to chyba jesteście na bieżąco, co z psami teraz się dzieje z tamtego terenu? Umka- dla Twojej wiadomości- teren po schronie nic sie nie zmienił, wszystko stoi tak jak poprzednio, boksy, stare budy, magazynek, tylko barakowozu nie ma. Pogłębili stawik. Byłam wczoraj z Evitą i widziałam.;) Quote
Mośka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzien Siersciucha za nami :p Muszę Wam powiedzieć, że nawet się rozkręciło i było sporo osób i dzieciaków. Nazbieralismy całkiem konkretną kwotę z loterii (Zmysł -dzieciaki buszowały w "Twoich" fantach i wyciagaly od rodzicow kolejne "piątaki" ;) Marie - jak to się stało,że Cię nie było ?:mad: A liczyłam na pogawędkę... Mieliśmy nawet obcokrajowców, którzy bardzo pozdrawiali naszą Anię ;) Duże podziękowania należą się naszej nowej wolontariuszce, Beacie B., która opracowała to wszystko organizacyjnie :loveu: P.S. Maryś - wykombinuj mi jakiś podpis Emirowy :modla: Quote
Umka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 enia napisał(a):Umka- dla Twojej wiadomości- teren po schronie nic sie nie zmienił, wszystko stoi tak jak poprzednio, boksy, stare budy, magazynek, tylko barakowozu nie ma. Pogłębili stawik. Byłam wczoraj z Evitą i widziałam.;) A psy pewnie wałęsają się po ulicach zanim hycel sie nie zjawia :shake: To duża gmina. Zrobiłyście może jakieś zdjęcia? Kurcze aż szkoda że wszyscy tak szybko zapomnieliśmy o Węgrowie i węgrowskich psach :roll: Quote
Mośka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jeszcze pusta skarbonka. Zmysł na dobry początek rzucił "na wabia" ;) Będą, będą ;). Musimy ciut poczekać;) Quote
tomcug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Zmysł'] Znalazłam fajny wątek :loveu:. Zmysł - te dzieciaki to może młodzi karatecy i ich sensei? Był pokaz? Quote
Zmysł Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 tomcug napisał(a):Znalazłam fajny wątek :loveu:. Zmysł - te dzieciaki to może młodzi karatecy i ich sensei? Był pokaz? był, był. aikido i wiele innych atrakcji. Ale to Mośka się wypowie, bo ja byłem tylko jako gość i krótko Quote
Mośka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wśród atrakcji na niedzielnym "Dniu Sierściucha" był pokaz aikido, pokaz tresury psów, pokaz tańców nowoczesnych. Dzieci mogły uczestniczyć w warsztatach garncarskich: lepić swoje ludki/zwierze i malowac gotowe już figurki, ponadto był stolik ORIGAMI, gdzie powstawały różne cuuuuda:crazyeye:. Były jeszcze kolorowanki, krzyżowki dla dzieci, loteria (każdy los wygrywał), konkurs karaoke, pokaz lotów modeli samolotów. Uzbieraliśmy ponad 1500 pln :p Quote
Recommended Posts