Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się nie czepiam, ja podziwiam, Ty nie rozumiesz nienawiści do niektórych nauczycieli :diabloti: ! Jeśli pamiętam bzdury, jakimi nas karmił rusycysta po trzydziestu paru latach i potrafię już z tego żartować, to znaczy , że dorosłam :evil_lol: !
Lisek czeka na własny, cudowny dom!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wiem, że Liseczek jest zdrowym i radosnym psem, nie jest szczeniakiem, ale też nie jest staruszkiem, jest wesołym, serdecznym psem, potrafi docenić przyjaznego człowieka, dajcie mu szansę:modla: :modla: :modla: , proszę,
ania14p

Posted

Czy znowu kochany Lisek będszie musiał zimować za kratami i czekać na spacerk, przez kilka tygodni, albo miesięcy, bo w "Azorku" jest za mało rąk do wyprowadzania, a psów dużo :placz: !

Posted

Mi też czasem się wydaje, że niektóre psiaki mają wyraźnego pecha :shake: Mają wszystkie przymioty psa doskonałego i .... i nic! I nikt z potencjalnych właścicieli nie chce tego dostrzec!! :shake:

Lisku nie poddawaj się!!!!

Posted

Bodziulka napisał(a):
Nie zapomniały! Tylko nie wszystkie ciotki mają neta w pracy/na uczelni cały czas no i nie każda z nas ma szefa-komputerowego-zacofańca ;)

własnie:razz:

Posted

Ten przystojniak, to już od dawna mieszka w sochaczewskim Azorku i naprawdę błaga o dom, jak się otworzy boks, to siada na koleżankach z którymi dzieli ten boks - żeby to jego zauważyć i zabrać!