Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Liseczku kochany, coś mi ten podpis nie wchodzi, ale nie martw się, jakoś sobie poradzimy, Ty jesteś dzielnym pieskiem, w końcu i podpis zrobimy i domek się znajdzie!

Posted

Żeby Lisek był nadmiernie stateczny, to nie powiem, on jest żywiołowy, radosny i raczej bezkonfliktowy - jak ktoś na niego warknie, to Lisek natychmiast się wycofuje i szuka innych kolegów, czy koleżanek - no super jest!

Posted

Trudno, nikt nie chce dostrzec Liska, faktycznie mało rasowy i nie szczeniak, ale śliczny, jeszcze radosny i bardzo spragniony miłości, więc przypomniemy się jutro i tak codziennie, nie mogę go zostawić!

Posted

:wolfie: jestm sobie mały Lisek, stem grzeczny, miły, dobrze ułożony lubię biegać, merdać ogonkiem.
Niestety mam wielik problem:
- nie mam własnego domku i kochajacego opiekuna.
-JESTEM SAM, odwiedzaja mnie kochające ciocie jednak strasznie rozpaczam kiedy muszą wracać do domków. Wtedy zamykam oczy i w wyobraźni widze jak leże na wygodnej kamapie a kochajaca ręka delikatnie głaśzcze mnie po głowie.
Czy to zostanie tylko moim marzeniem?

Posted

Rasowy nie jesteś Liseczku, ale śliczny, mądry i kochany, nie chcą Cię WIELCY, ale ciągle wierzę, że znajdzie się ktoś, kto naprawdę potrafi kochać i ma dla Ciebie miejsce, a nie tylko mieszkanie w bloku, w centrum miasta i cztery potfory, z którymi ledwo sobie radzi!

Posted

agula napisał(a):
:wolfie: jestm sobie mały Lisek, stem grzeczny, miły, dobrze ułożony lubię biegać, merdać ogonkiem.
Niestety mam wielik problem:
- nie mam własnego domku i kochajacego opiekuna.
-JESTEM SAM, odwiedzaja mnie kochające ciocie jednak strasznie rozpaczam kiedy muszą wracać do domków. Wtedy zamykam oczy i w wyobraźni widze jak leże na wygodnej kamapie a kochajaca ręka delikatnie głaśzcze mnie po głowie.
Czy to zostanie tylko moim marzeniem?

Agulka, jak ślicznie to napisałaś... :buzi: Może kogoś wzruszy to na tyle, że pojedzie i zabierze Liska na własną wygodną kanapę... :placz: