Ania-Sonia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Lisek jest naprawdę fantastycznym psiakiem! Błagam, znajdźmy mu świetny dom!!!! Jak usiłowałyśmy wywabić na spacer dwie małe sunieczki z jego boksu to sam pchał szyjkę w obrożę, tak bardzo chciał jeszcze z nami pospacerować :placz: :placz: :placz: Dzięki Marce, Lisek jest już na allegro. Trzymajmy kciuki, może ktoś fajny się objawi... Quote
ania14p Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Lisek jest towarzyski i nie przejmował się specjalnie tym, że Luka powiedziała mu coś nieprzyjemnego:lol: Następnie posłuchał babskich ciotkowych ploteczek A poza tym to spacerował A nawet chwilkę poleżał na trawce Quote
Ania-Sonia Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 agula napisał(a):jaki boski:loveu: :loveu: :loveu: No właśnie! Śliczny, sympatyczny, w sile wieku ;) Lisku, musimy znaleźć dla Ciebie domek!!!! Quote
Bodziulka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 proszę, jaki jestem ładny i oryginalny Quote
agula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 pilnie poszukiwany chętny lub chetna na Liska:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Dałam Lisiurę do GW. Może to coś da??? Quote
Ania-Sonia Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Lisio bardzo, bardzo mocno wypatruje swojego człowieka... Quote
ania14p Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Wreszcie obrobiłam się z pilnym zleceniem i mogę "wrócić do naszych baranów", przepraszam psów. Lisek chciałby mieć domek jeszcze przed zimą, bo znowu będzie brudno, mokro, zimno i smutno, a czas leci! Quote
ania14p Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Dzisiaj piątek, czy ktoś się wybiera jutro lub w niedzielę po Liska? Lisek bardzo czeka! Quote
Ania-Sonia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Lisku, Ty musisz doczekać wyjścia z tego więzienia... Niestety, Pani na którą się "namierzałam" w związku z Lisiem (ta, o której Wam mówiłam dziewczyny - psiara, która straciła kochanego jamnika, już ma następnego psiaka. Spóźniałam się - a ona bardzo pospieszyła... :-( ) Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Każdy pies ma ten swój dom, tylko trzeba poczekać... a czekanie jest najgorsze :shake: Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Bodziulka napisał(a):Każdy pies ma ten swój dom, tylko trzeba poczekać Chciałabym, żeby tak właśnie było. Zwłaszcza w przypadku Liska :roll: Quote
Marka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Lisek spotkał się dziś z Panem Kotem, w celu sprawdzenia, jak Pan Lisek zapatruje się na tego typu stosunki na szczycie. Otóż okazało się, że małe Liski boją się fukających kotów i wolą je obchodzić z daleka szerokim łukiem. Test Liska na koty zdany na 5- :p (byłoby na 5 bez minusa, gdyby Lisek się bardziej ośmielił - a tak - widać, że do przyjaźni z kotem musiałby Lisek nabrać troszkę odwagi ;-) ) Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 No proszę, Lisek a boi się kotków :razz: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Bo to Lisek a nie wilk :lol: Wilk kotka by zjadł, ale lisek woli inne przysmaki ;) Quote
ania14p Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ten minus się nie liczy, Marka nie zna się na kotach i nawet sobie nie zdaje sobie sprawy, jakie to straszne, potfforne potffory są:diabloti: . Lisek wcale się nie bał, on tylko zrobił kotu miejsce, elegancki taki :evil_lol: . Quote
ania14p Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 NIkt nie lubi Liska:shake: , tylko ciocia Ania:placz: ! Quote
ania14p Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Chyba jakaś zaraza padła na sochaczewskie ciotki, nikt o Lisku nie pamięta! Quote
Bodziulka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Bardzo ciężka zaraza :shake: ale nadal pamiętamy Quote
Ania-Sonia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 ania14p, nie szantażuj nas emocjonalnie! :diabloti: ;) Quote
ania14p Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A niby od czego jestem :evil_lol: , sama nie wydolę z przypominaniem o Lisku, czasami i mnie dopadnie jakaś zaraza, (pilna praca) to ktoś musi się zająć Panem Liskiem, chociażby ze strachu! Quote
Recommended Posts