Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lisek jest naprawdę fantastycznym psiakiem! Błagam, znajdźmy mu świetny dom!!!! Jak usiłowałyśmy wywabić na spacer dwie małe sunieczki z jego boksu to sam pchał szyjkę w obrożę, tak bardzo chciał jeszcze z nami pospacerować :placz: :placz: :placz:
Dzięki Marce, Lisek jest już na allegro. Trzymajmy kciuki, może ktoś fajny się objawi...

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisek jest towarzyski i nie przejmował się specjalnie tym, że Luka powiedziała mu coś nieprzyjemnego:lol:

Następnie posłuchał babskich ciotkowych ploteczek

A poza tym to spacerował

A nawet chwilkę poleżał na trawce

Posted

Wreszcie obrobiłam się z pilnym zleceniem i mogę "wrócić do naszych baranów", przepraszam psów. Lisek chciałby mieć domek jeszcze przed zimą, bo znowu będzie brudno, mokro, zimno i smutno, a czas leci!

Posted

Lisku, Ty musisz doczekać wyjścia z tego więzienia...
Niestety, Pani na którą się "namierzałam" w związku z Lisiem (ta, o której Wam mówiłam dziewczyny - psiara, która straciła kochanego jamnika, już ma następnego psiaka. Spóźniałam się - a ona bardzo pospieszyła... :-( )

Posted

Lisek spotkał się dziś z Panem Kotem, w celu sprawdzenia, jak Pan Lisek zapatruje się na tego typu stosunki na szczycie. Otóż okazało się, że małe Liski boją się fukających kotów i wolą je obchodzić z daleka szerokim łukiem.
Test Liska na koty zdany na 5- :p
(byłoby na 5 bez minusa, gdyby Lisek się bardziej ośmielił - a tak - widać, że do przyjaźni z kotem musiałby Lisek nabrać troszkę odwagi ;-) )

Posted

Ten minus się nie liczy, Marka nie zna się na kotach i nawet sobie nie zdaje sobie sprawy, jakie to straszne, potfforne potffory są:diabloti: . Lisek wcale się nie bał, on tylko zrobił kotu miejsce, elegancki taki :evil_lol: .

Posted

A niby od czego jestem :evil_lol: , sama nie wydolę z przypominaniem o Lisku, czasami i mnie dopadnie jakaś zaraza, (pilna praca) to ktoś musi się zająć Panem Liskiem, chociażby ze strachu!