Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
a morze by dać zdjęcia i ogłoszenie w PRZYJACIEL PIES 160 zł kosztuje ale portos też tak siedziałem długo u irenaka i znalazł w końcu dom.

pies jest drogi w utrzymaniu były już domy chętne na GRetę ale po przeanalizowaniu jej utrzymania rezygnują ...ale może i trzeba ją ogłaszac do skutku

trzeba szukac srodków aby pomóc Markowi w utrzymaniu suni mozeby w ogłoszeniu jakos o tym wspomnieć !!!
został z nią sam !!!

Posted

dziś byłem z Grecią u chirurga na konsultacji. we wtorek za dwa tygodnie sunia będzie miała operacje usunięcia polipów i pionowego kanału słuchowego. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez komplikacji.

Posted
Posted

qeram napisał(a):
dziś byłem z Grecią u chirurga na konsultacji. we wtorek za dwa tygodnie sunia będzie miała operacje usunięcia polipów i pionowego kanału słuchowego. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez komplikacji.

Trzymamy kciuki!!!
Trzeba szukać pieniędzy!

Marku,podaj mi na pw swój numer telefonu.

• 3 weeks later...
Posted

qeram napisał(a):
Greta właśnie jest na operacji usunięcia pionowego kanału słuchowego i usunięcia polipów. Denerwuje się trochę.

i co z Gretą ? jak po operacji ... napisz proszę

Posted

Greta już po operacji, podobno wszystko poszło dobrze. Nie widziałem tego bo jutro dopiero idzie na zmianę opatrunku. Sunia dostała augumentin i przeciwbólowy tramal. Wyglada nieciekawie, zresztą sami zobaczcie

Posted

Biedna Greta! :shake:
Zakładamy jednak,że tym razem operacja się udała i że sucz wyczerpała już limit cierpień i bólu!
A jak operację zniosło jej serduszko? Nie było jakichś niespodzianek???

Trzeba ostro zabierać sie za szukanie pomocy dla Grety!!!

Posted

Z Gretą już jest coraz lepiej. Chodzi codziennie na kontrolę i toaletę tego ucha. po operacji zrobił się dość duży krwiak, ale już się wchłania. W piątek zdjęcie szwów. Powinno być wszystko w porządku.

Posted (edited)

Greta dostała w spadku po kudłatym Lino,który znalazł dom ;),130 zł.Coś tam dorzucę i zaraz zrobię przelew do Qeram.

Zdrowiej,Greta.:)

Przelew poleciał-300 zł. Rozliczenie-w poście rozliczeniowym.

Edited by jostel5
Posted

Greta bardzo dziękuje, wczoraj sunia miała zdjęte szwy. Jeszcze 3 - 4 dni i będzie mogła już chodzić bez kołnierza. Weterynarz która zdejmowała Greci szwy nie mogła się nadziwić jaka Greta jest grzeczna i cierpliwa. Greta miała być przysypiana do zdjęcia szwów, ale pozwoliła sobie zdjąć szwy bez usypiania. tylko trochę protestowała przy szwach które były głęboko w uszach. Sam byłem zaskoczony jej cierpliwością.

Posted

A po co tyle placic za ogloszenie? Lepiej rozniesc ulotke o psie po dzialkach z domami rodzinnymi. W duzej liczbie egzemplarzy.

majku33krakow napisał(a):
a morze by dać zdjęcia i ogłoszenie w PRZYJACIEL PIES 160 zł kosztuje ale portos też tak siedziałem długo u irenaka i znalazł w końcu dom.