Marycha35 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dziewczynki oczom nie wierzę, jak to, kto, gdzie, jakim cudem, hurrrrrrra!!!! Dajcie proszę znać jak ta nasza Luniaczka sobie radzi, tak się cieszę:):):) a tu tragedia:(:(:( http://www.dogomania.pl/threads/204443-quot-Najwa%C5%BCniejsze-jest-niewidzialne-dla-oczu-quot-%C5%9ALEPY-%C5%9Bredni-pies-grozi-mu-ZAGRYZIENIE Quote
mamanabank Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak jest, to była jazda na wariackich papierach :-) ale Luna MA DOM! Jechałyśmy wczoraj do Łodzi w sprawie Muszki no i przy okazji sprawdzić dom dla Lunki, zabrałyśmy Lunę ze sobą, ponieważ w rodzinie jest dwuletni chłopczyk i trzeba było sprawdzić jak zareaguje na dziecko. Czekała na nią cała trzypokoleniowa rodzina, świadomych i dobrych ludzi. Luna będzie mieszkała w mieszkaniu w bloku, a od wiosny do jesieni na działce razem z Rodziną :-) Państwo zadawali dużo pytań, na temat Luny ale najważniejsze, że się spodobała, taka nasza zwyczajna mała Lunka. Żebyście widzieli jaka ona była szczęśliwa!!! Lepiej nie mogła trafić! Będą zdjęcia :-) Quote
Romka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A ja chcę zobaczyć zdjęcia szczęśliwej Lunki... Quote
mamanabank Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja robiłam komórką, beznadziejne są, Pani robiła aparatem, czekam na maila ze zdjęciami Ale taki błysk w oku mogę Wam pokazać Quote
Marycha35 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 hurrra, hurrra, ten błysk w oku najcudniejszy:) tak się cieszę, supero robota Dziewczynki:):):) Lunka pokochana, uffff:) Dziękujemy bardzo Pani Ani za cudowną opiekę w DT:) Quote
Temida Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Dziękujemy wszystkim serdecznie. Ja kończę, więc misję prowadzenia tego wątku. W kwestiach rozliczeniowych papryka ma się skontaktować z Anią w poniedziałek. Dzięki WAM. Quote
sylwiaso Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 cioteczki jestem szczęśliwa taki domek widziałam ten wspaniały domek!Luneczko doczekałyśmy się, wszystkiego najlepszego Kochana!!!! Quote
Marycha35 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 akuka racza, a kuka racza trala tala la, taniec radości;) Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ha, ale się naszej panience trafiło, nawet tv oglądać może;) hurrrraaaa:) Quote
_Goldenek2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2045...0#post16550090 Zajrzyjcie proszę. Ten psiak potrzebuje pomocy. Quote
Roland_De Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cudo !!! Aż chce sie życ gdy widzi sie to psie szczście. CUUUUUUUUUUUUUUUUDOOOOOOOOOWNIE !!!!!!!!!!!! Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 a ja jestem z Panią w kontakcie mailowym, u Lunki wszystko w porządku, jest bardzo kochana i oddana, bardzo szybko się uczy, nie brudzi w mieszkaniu, jest oczkiem w głowie Seniora rodu, jedzą wspólnie śniadanka i kochają się niezmiernie, zaczęły się już wyjazdy na działkę, ogólnie jest bosko :-) W książeczce nie ma informacji na temat szczepień przeciw chorobom wirusowym. Lunka miała tylko przeciwko wściekliźnie, tak? No i jest zaproszenie na wizytę po/a :-) Kto chętny? Quote
pola53 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Miło to słyszeć, że Luneczce sięudało :) A ja w sprawie innej suni, przepraszam za off'a zrobiłyśmy bazarek dla innej biedy z długiem, zajrzyjcie proszę. Nawet jeśli nic wam się nie spodoba to chociaż podnieście :) http://www.dogomania.pl/threads/204876-BI%C5%BBUTERIA-TANIO-dla-Kory-do-8.04.-godz.-22.59-ZAPRASZAMY-!! Quote
Marycha35 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale fajocha wieści o Lunce, hurrrraaaa:) Błagam Dziewczynki, fotek naróbcie!!!! I wyściskajcie proszę Pana Seniora:) i Luniaczka oczywiście też. Quote
sylwiaso Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Luneczko ciociny Skarbie wszystkiego dobrego!buziaki!!! Quote
mamanabank Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Fragment maila :-) Witam :) Lunka czuje się świetnie, ma już koleżankę co weekend ;) co widać na zdjęciach :) Jest bardzo wierna i kochana, no i już trochę grubsza ;) I fotki pięknej, szczęśliwej Luny :-) Quote
Recommended Posts