Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest, to była jazda na wariackich papierach :-) ale Luna MA DOM!
Jechałyśmy wczoraj do Łodzi w sprawie Muszki no i przy okazji sprawdzić dom dla Lunki, zabrałyśmy Lunę ze sobą, ponieważ w rodzinie jest dwuletni chłopczyk i trzeba było sprawdzić jak zareaguje na dziecko. Czekała na nią cała trzypokoleniowa rodzina, świadomych i dobrych ludzi. Luna będzie mieszkała w mieszkaniu w bloku, a od wiosny do jesieni na działce razem z Rodziną :-)
Państwo zadawali dużo pytań, na temat Luny ale najważniejsze, że się spodobała, taka nasza zwyczajna mała Lunka. Żebyście widzieli jaka ona była szczęśliwa!!! Lepiej nie mogła trafić! Będą zdjęcia :-)

Posted

hurrra, hurrra, ten błysk w oku najcudniejszy:) tak się cieszę, supero robota Dziewczynki:):):) Lunka pokochana, uffff:) Dziękujemy bardzo Pani Ani za cudowną opiekę w DT:)

Posted

Dziękujemy wszystkim serdecznie.
Ja kończę, więc misję prowadzenia tego wątku.
W kwestiach rozliczeniowych papryka ma się skontaktować z Anią w poniedziałek.

Dzięki WAM.

Posted

a ja jestem z Panią w kontakcie mailowym, u Lunki wszystko w porządku, jest bardzo kochana i oddana, bardzo szybko się uczy, nie brudzi w mieszkaniu, jest oczkiem w głowie Seniora rodu, jedzą wspólnie śniadanka i kochają się niezmiernie, zaczęły się już wyjazdy na działkę, ogólnie jest bosko :-)
W książeczce nie ma informacji na temat szczepień przeciw chorobom wirusowym. Lunka miała tylko przeciwko wściekliźnie, tak?
No i jest zaproszenie na wizytę po/a :-) Kto chętny?

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fragment maila :-)

Witam :)
Lunka czuje się świetnie, ma już koleżankę co weekend ;) co widać na zdjęciach :) Jest bardzo wierna i kochana, no i już trochę grubsza ;)

I fotki pięknej, szczęśliwej Luny :-)