kora78 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jaki on biedny :( czy ktos rozsyla watek z prosba o pnieniadze? ja w rozsylaniu cienka jestem, nie podejmuje sie bazarki robie dla psow od siebie, ktore mamy na hotelach. na cito ja kasy nie wymysle. moze kiedys z jakiegos bazarku sie cos uda, ale mam nowy bazar wlasnie wystawiony na 2 sunie i nie ogarne wiecej chwilowo. oby jemu sie udalo!!!! spamujcie watek dziewczyny! Quote
zuzlikowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Malutki...co u Ciebie?...tak boję się tu wchodzić...tak boję... Quote
Avilia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zapraszam na bazarek z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę długu po Blue : http://www.dogomania.pl/threads/193775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!Ciuchy-Focus-BANANOWIEC!Na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-po-Blue-*-Do-10.10-godz-22?p=15470482#post15470482 Quote
Vlk Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 trafiłam tu przypadkiem, śliczności piesowatości... Walczcie psinki, zdrowia życzę. Bądźcie dzielne. Quote
BUDRYSEK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Bingo dzisiaj lepszy **** proszę osoby które dzwonią do powiatowego weta aby zaczęły w końcu coś robić, a nie siały tylko ferment bo być może zaniedługo będą miały je na sumieniu!!!!!! Quote
ANETTTA Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 pomózcie w tozsyłaniu watku .... prosze dziewczyny zadłuzone rozsyłanie watku bardzo wskazane ...bazzarki mile widziane Quote
zuzlikowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj bez zmian malutki... Quote
toyota Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Biedne kochane maleństwo , umarło przez ludzką głupotę :-(:-(:-( Czy ta surowica jednak nie pomogła , czy mała jej nie dostała ? Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='toyota']Czy ta surowica jednak nie pomogła , czy mała jej nie dostała ? Dostała. Ale surowica nie jest "uzdrowicielem". To profilaktyka dająca pewność podana na samym początku. U małej choroba musiała zdążyć się rozwinąć. Wszystko zależy od organizmu. Musiała być kruszyneczka osłabiona bardzo... Wiedzielibyśmy co się tam podziało po sekcji, jednak nie było nas na Nią stać. Quote
BUDRYSEK Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bingo zaczyna merdać ogonkiem :) zjadł parę chrupek nadzieja powraca..... Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Bingo zaczyna merdać ogonkiem :) zjadł parę chrupek nadzieja powraca..... super!!!!!!!!!! Quote
Avilia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Bingo zaczyna merdać ogonkiem :) zjadł parę chrupek nadzieja powraca..... Oby tak dalej... Quote
toyota Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Klaudus__']Dostała. Ale surowica nie jest "uzdrowicielem". To profilaktyka dająca pewność podana na samym początku. U małej choroba musiała zdążyć się rozwinąć. Wszystko zależy od organizmu. Musiała być kruszyneczka osłabiona bardzo... Wiedzielibyśmy co się tam podziało po sekcji, jednak nie było nas na Nią stać. Po prostu chcę wierzyć , że innym się uda ... Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 chlopaku walcz, to moze Ciebie na dt...... Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Kochani. Chłopak nam do łask wraca. Apetety wilczy, silny jak słoń - konieczny jest dla Niego TYMCZAS NA JUŻ. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu... Rachunek w lecznicy już spory... Więc jak można Go brać to trzeba coś natychmiastowo znaleźć... Quote
kopciuszek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Klaudus_ napisz do kora78, bo o ile dobrze zrozumiałam weźmie młodego na DT Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jestem tu dajcie mi chwile jakby co to ja moge tylko do wrocka po niego podjechac i to nie codziennie.... dzis sie odezwe jeszcze Quote
toyota Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Szkoda , że jestem tak daleko i nie mogę fizycznie pomóc. Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 moja odp na dzis- nie :( moze jutro to sie zmieni, dzis nie dalam rady sie z tz dogadac, bo ma dzis spore problemy na glowie i uciekl spac Quote
kora78 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 moge go wziasc na dt jesli pasuje- szukajcie transportu do wroclawia w okolice pkp i pks Quote
BUDRYSEK Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 kora78 napisał(a):moge go wziasc na dt jesli pasuje- szukajcie transportu do wroclawia w okolice pkp i pks tak jak pisałam na pw we wrocku jestem w piatek wieczorem a w sobotę w legnicy od rana na turnieju napisz gdzie Ci pasuje? Bingo szaleje w lecznicy :) Quote
Recommended Posts