Klaudus__ Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bingo trafił do Punktu z Choco.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oboje są wspaniali! Idealne psiaki do przytulania.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak bardzo łakną miłości...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zabrane na ręce błagają,żeby mogły już na nich zostać...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Chcą człowieka, chcą miłości, chcą domu,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CHCĄ żyć...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niestety miały kontakt z psem chorym na nosówkę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zbieramy pieniążki na surowicę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Którą muszą natychmiast dostać!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie pozwólmy tym kruszynkom umrzeć w cierpieniach.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Może jest ktoś w stanie zabrać maluszka choć jednego na DT... Aktualnie Bingo zakończył męczące i kosztowne leczenie. Niestety Jego siostra Choco nie miała tyle szczęścia... Odeszła Binguś może cieszyć się życiem,bo jest już zdrowy! Jednak rachunek pozostał. Za Bingo 560 zł Za Choco 151 zł Nie mamy żadnych funduszy na zapłecenie tego zadłużenia. Każdy grosz,każdy bazarek na wagę złota. Aktualnie przebywa na dt w Wałbrzychu u Kory78. Jakby ktoś mógł nas wspomóc ogłoszeniami to będziemy bardzo wdzięczni. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Rodzeństwo:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] Quote
ANETTTA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 on taki sznaucerowaty ciotki rozysłajcie po znajomych linki ten i ten pszczyński z apelem o pomoc bardzo prosze!!!!!! kazdy grosz na wage zøota jesli te 15 psów pozostawionych trafi do innych schronisk padnie o ile wiecej psiaków !!!!!niz tylko te 15 pszczynskiech Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 slodki Binguś.....POMOCY!!!! wrzucę go naterierki Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jutro bedziemy w punkcie możemy wyciądnąć jakiegoś psiaka....cioteczki pomóżcie, takie cuda szybko znajda domki a jeszcze tam tyle innych bidoków :( Quote
Klaudus__ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Chłopczyku nie zostawimy Cię samego... Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Klaudus__ napisał(a):Chłopczyku nie zostawimy Cię samego... Pokazujemy cudnego siorściaka...to jeszcze szczenior- on, Choco i mój KissMi...to szczeniorki,które bez surowicy nie mają szansy...BŁAGAM DLA NICH O POMOC! Ampułka surowicy od 120-150zł...jedna ampułka!!! Quote
Klaudus__ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Z tymi cenami to naprawdę spora przesada... Jeszcze nie tak dawno 45-50 zł kosztowała... A teraz zarabiają na szansie na życie zwierząt... Straszne... Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bingo śliczny maluchu pokazujemy się... To straszne, żeby zarabiać na życiu zwierząt :( co zrobić takie prawo rynku jak towar staje się deficytowy jego cena wzrasta maksymalnie, szkoda gadać :( Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zapisuje sie czy to watek obu psiakow? oba dt szukaja? Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Obydwa psiaki szukają domków. To jest wątek Bingo a tu jest wątek jego siostrzyczki Choco http://www.dogomania.pl/threads/193313-S%C5%82odka-jak-mi%C3%B3d-Choco!-Gro%C5%BC%C4%85-Jej-Mys%C5%82owice.Pom%C3%B3%C5%BC-og%C5%82asza%C4%87... Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 to mam pytanie, jak jest z nosowka i ludzmi? a watek trzeciego szczeniaczka? Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie do końca rozumiem Twoje pytanie??? Tu jest wątek trzeciego szczeniaka Rufiego on jest już długo w Punkcie http://www.dogomania.pl/threads/191340-Rufi-ma-4-miesi%C4%85ce-i-schroniskowy-boks...Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Przed chwilą dzwoniła do mnie Klaudus_, były z Budrysek w Punkcie i niestety Bingo i jego siostrzyczka Choco są w ciężkim stanie :( Dziewczyny wiozą ich właśnie do lecznicy...Bardzo prosimy o pomoc w tej chwili najbardziej będzie potrzebna pomoc finansowa, to są kolejne psiaki za które trzeba płacić w lecznicy... Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 CZY KTOŚ MOŻE ZASPONSOROWAĆ PO AMPUŁCE W CENIE 50ZŁ...BŁAGAMY POMÓŻCIE?... Dziewczyny nie mają srodków...a w Kutnie jest surowica za jedyne 50zł...to dużo,ale za dotychczasową cenę, udałoby się mieć co najmniej 2... KTO MOŻE ZASPONSOROWAĆ CHOĆ PO 1 AMPUŁCE???...jest szansa by kupić po bardzo okazyjnej cenie i znaczną ilość...POMÓŻCIE...KUPCIE TYM PSIAKOM SUROWICĘ... Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Podnoszę, bardzo prosimy o pomoc !!! Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bardzo dziękujemy w obecnej sytuacji każda złotówka się liczy. Numer konta już wysłałam... Quote
zuzlikowa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='kora78']daje 20zl... na razie tyle Dziękuję bardzo!!!! Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Mnie udało się opanowac wzglednie info z ogólnego i Bory wątku...niektóre eklaracje z wątków indywidualnych też wkleiłam,ale nie sądzę,że udało mi sie ogarnąć je wszytskie...to co mam to wklejam... Na 17 psów w punkcie... Na teraz sytuacja wyglada tak: _ na 17 ampułek za 50zł już mamy!!! _anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł _Bamboo...1 ampułka-50zł _israel...1 ampułka-50zł _Nevada...1 ampułka- 50zł _dusje...1 ampułka-50zł _Isiak...1 ampułka-50zł _anilla...1ampułka-50zł (tak?) _Mariolaok...3 ampułki-150zł _andzia69...2 ampułki-100zł _Kora...1 ampułka-50zł _Maruda666...1 ampułka-50zł _Ewu...2 ampułki-100zł...(wątek Misia) ------------------------------------------------- razem...17 ampułek...850zł Dziękujemy ogromnie!!!:loveu: Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!): _dusje...26,70zł _robaczek...30zł _kora78...20zł ----------------------- razem...76,70zł może tak być?????:oops:...w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory! . Napisałam do Nelki zapytanie...czy może wykupić wszystkie 15ampułek i zorganizować przesyłkę. Quote
mikoada Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Wydaje mi się, że to już chyba wszystkie deklaracje, ale przejrzę jeszcze szybciutko wątki. Quote
zuzlikowa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='zuzlikowa']Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Mnie udało się opanowac wzglednie info z ogólnego i Bory wątku...niektóre eklaracje z wątków indywidualnych też wkleiłam,ale nie sądzę,że udało mi sie ogarnąć je wszytskie...to co mam to wklejam... Na 17 psów w punkcie... Na teraz sytuacja wyglada tak: _ na 17 ampułek za 50zł już mamy!!! _anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł _Bamboo...1 ampułka-50zł _israel...1 ampułka-50zł _Nevada...1 ampułka- 50zł _dusje...1 ampułka-50zł _Isiak...1 ampułka-50zł _anilla...1ampułka-50zł (tak?) _Mariolaok...3 ampułki-150zł _andzia69...2 ampułki-100zł _Kora...1 ampułka-50zł _Maruda666...1 ampułka-50zł _Ewu...2 ampułki-100zł...(wątek Misia) ------------------------------------------------- razem...17 ampułek...850zł Dziękujemy ogromnie!!!:loveu: Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!): _dusje...26,70zł _robaczek...30zł _kora78...20zł ----------------------- razem...76,70zł może tak być?????:oops:...w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory! . Napisałam do Nelki zapytanie...czy może wykupić wszystkie 15ampułek i zorganizować przesyłkę. Tak to wyglądało dziś o 3 godzinie! Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków indywidualnych Pszczyńskich psiaków...część mogła mi umknąć!!! Prosze o wrzucanie deklaracji zakupu,wpłaty pieniążków na surowicę i środki do odkażania punktu oraz koszty sekcji Bory na OGÓLNY WĄTEK PSZCZYŃSKI...jeśli ktoś nie został ujęty w zestawie, napiszcie proszę też na tym watku ogólnym by nie umknęło!!! http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!?p=15451483&posted=1#post15451483 Quote
BUDRYSEK Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 tak zastałyśmy maleństwa....:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bingo od wczoraj dużo leży, mało je, dzisiaj jak wróciłam była biegunka ale nie wiem u którego bo tyłeczki już miały czyste (?) jutro po południu jedziemy do weta i jeżeli stan Bingo nie poprawi się bedzie kroplówka bardzo proszę o pomoc w szukaniu dt/ds jestem poza domem prawie cały dzień w weekendy wyjeżdżam na adopcje, nie jestem w stanie ich zabierac ze sobą mój pies nie akceptuje samców a na pozostawienie w lecznicy nie ma kasy Quote
BUDRYSEK Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts