Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochana Dogo07 zrobila binguskowi gumtree wroclaw i zrobu chyba tez katowice :) dziekujemy!!\

ja dzis zrobilam- autogielda, morusek, adopcja psa, adopcje org, alegratka
moge dorobic allegro i to wyczerpuje moje zdolnosci, chyba ze te zdolnosci poszerze dla Bingusia

a piekne fotki kolejne:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki cudne, piękny ten "mój" Binguś :);)

proszę o pomoc w spłacie pozostałych długów, niestety powiększają się

Grosia-260,58 zł
Bingo-586,58 zł
Bora-233,00 + 70 zł HP
Angel-171,22zł
Wiktor-296,79 zł
Szarik - 99,50 zł + 40 zł bad.krwi

Posted

wlasnie jakas babka dzwonila, z wrocka. oyta sie, jaki on duzy. stwierdzila,ze do kolana to za duzy, no i do walbrzycha jej sie jechac nie chce. niech wiec spada. powiedzialam,zeby sobie psa we wrocku poszukala

w poludnie mialam tel- ile kosztuje piesek? mowie, ze adopcja, za darmo. pytanie0 czy dowioze na adres? mowie: daje za darmo i jeszcze przywiezc mam? rozlaczenie

dzis bingo jadl miesko z makaronem, najpierw mieso oczywiscie. za godz makaron tez zjadl. ale marchewke omija.

Posted

dzis byl tel od pana z katowic, ktory z zona, ma 2 synow w wieku 6 i 16lat. mieszkanie 100m kw, niedaleko parku kosciuszki i jakiegos jeszcze, na spacerki wspanialego.
zgadza sie na wizyte i podpisanie umowy.
zaplanuje z zona przyjazd do mnie w wekend, by psiaka zbaczyc i sie skontaktowac ma dzis popoludniu.

tylko.... przed wekendem potrzebnaby byla wizyta? mieliby jechac teraz w wekend, a na koniec miesiaca po psa dopiero, po szczepieniu? 2 razy jezdzic taki kawal??
moze dziewczyn yze slaska, byscie dopilnowaly tego szczepienia osobiscie, a psa moznaby dac im w wekend, jesli sie z wizyta zdazy?? same zobaczycie, co to za domek i czy dobry dla Bingocha?

dzis odrobaczanie bylo. wrzucilam tabletke do gardla, bo zjesc nie chcial, wypluwal.

na spacerkach juz wacha zapaszki namietnie, sika po kilka razy na jednym spaceru. poczatkowo sikal raz, a dobrze. teraz juz sobie znaczy teren, albo zaczyna byc mezczyzna :)
dzis w trakcie odkurzania wzial kabel od odkurzacza w zeby. od razu mu zabralam. ale on myslal,ze zabawka, ucieka mu sznureczek to trzeba zlapac :)

bawi sie, jak kot, szurana zabawke po podlodze- gania.

do kazdego psa podchodzi z piskiem ogonem skulonym, chowa sie w moich nogach dla otuchy, ale lgnie do nich.
lubi kopac w ziemi :) bardzo lubi :)

Posted

Super wieści czyli bardzo możliwe, że Bingo wróci na Śląsk :) Co do wizyty to zaraz napiszę do dziewczyn z Katowic czy byłyby w stanie ją przeprowadzić jeszcze w tym tygodniu...Jeśli się nie uda to Bingo pewnie będzie mógł wrócić albo z Budryskiem albo ja w przyszły weekend będę w Świdnicy to będę mogła go przywieźć na Śląsk, jakieś wyjście na pewno znajdziemy :) Dziewczyny odezwą się pewnie dopiero jutro bo dzisiaj pojechały z psiakiem do Warszawy...

Posted

kobitka z Mysłowic szuka takeigo kudłacza

mój Stas ma juz dom a ten podobny do niego jak talala

może podam wam namiary na ten domek co ???

obiecałam kobitce że jak kudłacza znajde to dam jej znać :shake::shake::shake:

Posted

to ja moze poprosze o ten nr tel to zadzwonie. moze kaludus ma za duzo na glowie, skoro tutaj nie pisze

facet z katowic odpuscil, a szkoda :(

tutaj fotki wczorajsze Bingo, z moim drugim dt na 2 godz w domu. bingo go sobie ukochal, ciaz obskakiwal, wlasil na niego, spokoju nie dawal.na wejsciu do domu bingo bronil swojego domu przezd tym wielkoludem! bohater z niego wielki!
a pozniej milosc, zapraszanie do zabawy. nie odstepowal Czacziego na krok, spokoju mu nie dal ani na chwile :)
www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-Czaczi-jedzie-do-hotelu-a-Nugat-bedzie-marzl-kolena-zime-(-DAJ-GROSIK/page96

dzis dzwonilam do mojego weta
za szczepienie to pierwsze- 40zl
na ten miesiac ani zlotowki nie moge na psy przeznaczyc, bo sama pewnie pozyczyc bede musiala, by miec do 1szego. zaszalalam za bardzo.

jestem wiec za tym, by ewentualne ds placilo za szczepienia.
nie jestem zwolennikiem, by pieska wyadoptowac z wszelkimi bajerami, ze smycza, obroza, jedzeniem i legowiskiem moze jeszcze. niektorzy by tak chcieli. niedoczekanie

Posted

Dziewczyny ja nie siedzę na necie cały czas, jak trzeba dzwonić gdzieś,albo coś to możecie chociaż esa wysłać.
Napewno do mnie dotrze,a ja będę mogła coś zdziałać.
Z W-wy wróciłyśmy wczoraj o 6 rano, cały dzień latania, na dogo wchodziłam tylko jak coś potrzebowałam, nie miałam czasu pw czytać. Dzisiaj w nocy tez praktycznie nie spałam i padam na pysk.
Mam nr. zadzwonię dzisiaj to tych ludzi,ale wieczorem.

Posted

to daj znac, jak z nimi :)
jakby co, moj nr to 506 636 242

jakby oni chcieli pogadac, jaki jest piesek
albo Ty, jesli ludzie beda fajni i sprawdzeni, dla Bingo

ciotka wyslij mi na maila umowe o dt

Posted

[quote name='Klaudus__']Dziewczyny ja nie siedzę na necie cały czas, jak trzeba dzwonić gdzieś,albo coś to możecie chociaż esa wysłać.
Napewno do mnie dotrze,a ja będę mogła coś zdziałać.
Z W-wy wróciłyśmy wczoraj o 6 rano, cały dzień latania, na dogo wchodziłam tylko jak coś potrzebowałam, nie miałam czasu pw czytać. Dzisiaj w nocy tez praktycznie nie spałam i padam na pysk.
Mam nr. zadzwonię dzisiaj to tych ludzi,ale wieczorem.

sorki ja nie mam do ciebie nr tel bo bym zadzwoniła czy wysłaala sms:shake:

Posted

jeszcze nie dzwonilam do tamtego domku

ale dzis mialam 2 tel o Bingo

jedna pani z wloch, bedzie w polsce za 2 tyg po psiaka z dogomani,, swieza dogomanka. ma w domu jamniczke. zapsiona cale zycie

i teraz pan z wroclawia. dzieci 9 i 11lat. plus roczny kotek z adopcji ze sklepu Kakadu, prosil o szybka wizyte, bo nawet dzis by go chcial odebrac. Bingo bylby max 6godz dziennie sam w domu,zaleznie jak dzieci szkole skoncza. rodzice pracuja. mieszkanie z kawalkiem ogrodka. jak u mnie.
wizyta i umowa ok, pan sam zaszczepi, podpisze zobowiazanie,ze zaszcepi dnia tego i tego, itp
dzwonilam do Budryska o wizyte, bo dzis byla we wrocku, ale tel nie odbiera. najlepiej, jakby ona wizyte zrobila
ten pan pisal mi dzis w nocy maila, odpisalam i teraz zadzwonil