Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Kary to moze i są...tylko...nie ma miejsca dla tych kretynów we więzieniach.
Dlatego sady puszczaja takich i daja kary w nawiasach. To niestety ich tylko rozzuchwala.

Mnie sie marzy taka karna kompania jaka za czasów stalinowskich stworzyli dla niepoprawnych politycznie. Kamieni w naszej Polsce jeszcze dostatek, niech tłuką. Z dala od ludzi, bo jak im sie uciekac zechce to seria po nogach. Szkoda dla takich ONków bo by znowu źle się kojarzyły.
Pozytek byłby, drogi z tych kamieni, a kretyni moze by spokornieli, lub zmadrzeli.

Posted

[quote name='nikit1']Flaire, Aga_O - bardzo dziękuję za wczorajszą pomoc!

I zapraszam częściej :bye:[/quote]
To my dziekujemy... teraz juz jestes prawdziwa profesjonalistka ze stolem ;) to chyba zaczne na trymowanie z Czika do Ciebie przyjezdzac :cool3:
Ps. Czeka na Ciebie wyzawanie w temacie "Kulinaria..."

Posted

Ufff, wernisaż czyli 5 godzin non stop stania na obcasach już za mną. Koło też. Czuję się jak wypompowany balon - fizycznie, emocjonalnie, umysłowo...:roll: Dzisiejszy dzień utwierdził mnie w przekonaniu, że życie jest ciężkie. Nie zawsze można mieć względny spokój, nawet jeśli się nad tym pracowało 3 miesiące... zawsze musi się coś zawalić... prędzej czy później, a czasem kolejny raz, a jeszcze czasem na własną prośbę. :roll: :-( Musiałam się rozpisać, choć wiem, że to mało zrozumiałe...

[B]zach[/B] - kurczę, co te Twoje potwory wymyślają :roll: - nie mogą sobie żyć zdrowo i spokojnie?? No nic, zaciskam kciuki i za Hugusia.

[B]Wojtek[/B] - super fotki... ech, jak mi się marzy taki dłuuuugi spacer o świcie w jakimś głębokim lesie... Iść i o niczym nie myśleć, tylko ja, pies i las....

Posted

Chce ktoś kota? Tanio sprzedam :diabloti: Malizna demoluje mi mieszkanie :angryy:

A poza tym, mam dodatkową pracę :evil_lol: Będę wyprowadzać na spacerki psa znajomych :) Pies jest ogromną przytulanką (ok. 70 kg miłości) :loveu: Ciekawe jak nam pójdą te spacerki 8)

Posted

Hej - :sleeping:śpiochy :sleep2:- pobudka :sweetCyb:!!! Czas na mały rozruch :laugh2_2:.Trzeba psa wyprowadzić, bo piszczy pod drzwiami, zajrzeć na dogo - co w eleganckim świecie słychać ....:roll: A ja kawkę zaparzyłam :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:...

Posted

[quote name='coztego']
A poza tym, mam dodatkową pracę :evil_lol: Będę wyprowadzać na spacerki psa znajomych :) Pies jest ogromną przytulanką (ok. 70 kg miłości) :loveu: Ciekawe jak nam pójdą te spacerki 8)[/quote]
To może łatwiej Ci będzie go dosiadać? :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='coztego']Chce ktoś kota? Tanio sprzedam :diabloti: Malizna demoluje mi mieszkanie :angryy: [/quote]

[B]coztego[/B] - na demolowanie mieszkania jest sposób. Zamontowałam drapak dla kota, taki od podłogi do sufitu z półeczkami, po których kotek skacze, z budką w której może się schować, a całość obciągnięta wykładziną podłogową (lepszy jest sznurek sizalowy - jak cos mam namiary gdzie tanio kupić) na której kot ostrzy pazury. Można pozawieszać sznureczki i gwarantuje Ci, że taki plac zabaw dla kota jest bardziej dla niego atrakcyjny niz wszystko inne :lol: Jak wrócę do domu to wstawie Ci fotkę jak taki drapak u mnie wygląda

Posted

[quote name='coztego']Chce ktoś kota? Tanio sprzedam :diabloti: Malizna demoluje mi mieszkanie :angryy:

A poza tym, mam dodatkową pracę :evil_lol: Będę wyprowadzać na spacerki psa znajomych :) Pies jest ogromną przytulanką (ok. 70 kg miłości) :loveu: Ciekawe jak nam pójdą te spacerki 8)[/quote]

No faktycznie -[B] Zadziorny [/B]dobrze zauważył ;).Może lepiej uczyć "jazdy na oklep", nie ryzykować spacerami, bo 70 kg jak sie rozpędzi :shake: - to może nie tylko smycz wyrwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

[B]Coztego [/B]- a czy ten Twój kiciuś :diabloti: zmieści się w prodiżu ;):evil_lol:;)??? Sprzedajesz na wagę czy na sztukę ;););)

Posted

[B]Witaj Swallow [/B]:multi::multi::multi:. Jak fasolki :loveu::p:eviltong:, wyprowadzone na spacer?
A moja kawka stygnie :roll: i nikt nie dzwoni do bramki :shake:...

Posted

[COLOR=blue][B]Kardusia[/B] to może ja skorzystam z zaproszenia i poproszę o jedną kawkę :multi: wprawdzie rano już jedną wypiłam, ale jakaś taka śnięta jestem :-o [/COLOR]

Posted

Mam paskudnego psa i jestem nieodpowiedzialną głupią babą. Nie pytajcie mnie o więcej. Może, jak ochłonę coś więcej skrobnę, ale po prostu
:wallbash::flaming::wallbash::flaming::wallbash::flaming:
Mam totalnego doła. Ten mój kundel (bo na pewno nie jest to AT o cudownym charakterze) jest doskonałym czujnikiem złego nastroju. Zawsze jak mam doła, to mnie dobije, a ja jeszcze sobie swoją głupotą poprawię

Posted

[B]Ibolya[/B] - a bardzo proszę :kaffee_2:..... :kaffee_2:...... :kaffee_2:;).
Mam nadzieję,że uda nam sie "kiedyś-kiedyś" wypić wspólną kawkę :lol:...Ja chyba zaraz drugą chlupnę, bo pierwsza nie zadziałała :diabloti:.

[B]Minio[/B] - jak taki niegrzeczny :kociak: kocurek Coztego - no to tylko go zjeść :diabloti::angryy::evil_lol: ....
Sama bym go nie zjadła :shake: ale mam takiego Alfa w domu, co niczym nie pogardzi ;) :grin::D:wink::grins:...

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/1989/zjado380ercain0.jpg[/IMG]
A chińszczyzny....brrrrr.... nie lubię i :mad:nie jadam (nawet zupek ;)), toteż jeżeli będę prowadzić kiedyś jakąś knajpę, to na pewno to będzie chińska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .

Posted

[quote name='Kardusia'][B]Ibolya[/B] - a bardzo proszę :kaffee_2:..... :kaffee_2:...... :kaffee_2:;).
Mam nadzieję,że uda nam sie "kiedyś-kiedyś" wypić wspólną kawkę :lol:......
..........................................................
[/quote]
[COLOR=blue]Kawka była b. smaczna, dzięki.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Też mam nadzieję na "kiedyś-kiedyś" :multi: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Czasami wyjeżdżamy z pracy na szkolenie do Sorkwit, to daleko od Ciebie?[/COLOR]

Posted

[B]Jura [/B]- pisz proszę co się złego stało :roll:, bo może trzeba Ci jakoś :calus: pomóc :roll: ??????
Nie poddawaj się złym nastrojom. Leć do solarium - podładuj bateryjkę ;).

Posted

[B]Jura[/B], co zbroiło Twoje słoneczko? :loveu:

swallow, czekam na fotki i instrukcję. Jeszcze tylko muszę znaleźć w domu miejsce, gdzie umieścic taką budowlę, żeby jej Kreska nie rozwaliła :evil_lol:

Malizna jest strasznie koścista jak na razie... nikt się tym nie naje :diabloti:

Posted

Czy u Was też jest szaroburo, ciemno i ohydnie? Moje psy to chyba myślą, że ciągle jest noc, bo śpią jak zabite. Api legła w klatce (coby ją te potfo... ehem, chciałam powidzieć, koleżanki, nie dopadły), Misia jak zwykle u siebie w budzie (śpi brzuszkiem do góry i ząbeczki pokazuje w uśmiechu - jest w tym rozbrajająca), a Lotka rozwaliła się u mnie na łóżku. Lotka wieczorem też zawsze zaczyna na łóżku, ale jak się budzę rano, to na łóżku jest zazwyczaj Api. Nie wiem, kiedy i dlaczego się wymieniają...

Proszę dzisiaj o kciuki za Leokadię - na 16:45 zabieram ją na zabieg oczka. :-(

Posted

Lociu! Trzymaj się dzielnie :kciuki:

U nas pogoda raczej przeciętna, ale nawet jakieś przebłyski słońca daje się zauważyć.
Uciekam od komputera, bo ten stoi w nieogrzewanym pokoju, muszę sobie jakiś inny znaleźć, bo mi paluszki zmarzły :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Czy u Was też jest szaroburo, ciemno i ohydnie? Moje psy to chyba myślą, że ciągle jest noc, bo śpią jak zabite. Api legła w klatce (coby ją te potfo... ehem, chciałam powidzieć, koleżanki, nie dopadły), Misia jak zwykle u siebie w budzie (śpi brzuszkiem do góry i ząbeczki pokazuje w uśmiechu - jest w tym rozbrajająca), a Lotka rozwaliła się u mnie na łóżku. Lotka wieczorem też zawsze zaczyna na łóżku, ale jak się budzę rano, to na łóżku jest zazwyczaj Api. Nie wiem, kiedy i dlaczego się wymieniają...

Proszę dzisiaj o kciuki za Leokadię - na 16:45 zabieram ją na zabieg oczka. :-([/quote]
Może razem na łóżku się nie mieszczą :lol:
A ciemne okulary masz przygotowane dla Leokadii?
żeby ją śwaitełko potem nie raziło..
Dobrze będzie .:thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...