aga_ostaszewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Regoniku psiego najlepsiego! Kardusia: [/B]Oj podpadlas z tym, ze na swiatowke sie nie wybierasz.. podpadlas... a obiecalas :-(:mad:
Minio Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Flaire']Ja muszę przyznać, że Misia w swoim stosunku do wetów to jakaś dziwna jest... Bo zrobiła się z niej straszna histeryczka (kiedyś taka nie była, ale teraz wyłaby przy najmniejszym zastrzyku jeśliby jej skutecznie nie odwrócić uwagi), ale nie przekłada tego ani na osobę weta, którego uwielbia, ani na jego gabinet, gdzie też lubi chodzić... Czyli wszystko jest super, dopóki nie trzeba pobrać krwi, albo zrobić jakiegoś zastrzyku -- chociaż ostatnio nawet z tym wet sobie radzi poprzez karmienie jej nonstop w czasie, gdy technik weterynaryjny przeprowadza odpowiedni zabieg :evil_lol: . NB, techników w lecznicy Misia też lubi :niewiem:.[/quote] Ja myślę , że ona tak specjalnie aby dostac te smakołyki ;)
Minio Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Kardusia'][B]Hej-hoooo[/B] :multi::multi::multi:[B]! Na Poznań by się szło[/B] :multi::multi::multi:. [COLOR=red]Kochani - wszystkim obecnie już jadącym (bo niektórzy z Was wcześniej wyruszają - np. Anisha) życzę :bye::[/COLOR] [COLOR=blue]1. dobrej i bezwymiotnej podróży :loveu:[/COLOR] [COLOR=blue]2. nieczynnych fotoradarów :eviltong::thumbs:[/COLOR] [COLOR=blue]3. słoneczka i żadnego deszczu :loveu:[/COLOR] [COLOR=blue]4. smaczej kawki w drodze :kaffee_2:[/COLOR] [COLOR=red]a już jak zajedziecie to:[/COLOR] [COLOR=blue]5. imprezy na 102 przy udziale piwa LECH:drink1: :cunao::popcorn: [/COLOR] [COLOR=blue]6. dobrego wypoczynku i medalowych snów :sleep2:...[/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=red]a.... w dniu wystawy:[/COLOR] 7. spełnienia najśmielszych snów ze złotymi krążkami, pucharami i pudłem:bigcool::sweetCyb: 8. wielu :multi: cieszących się również z Waszego sukcesu :sweetCyb:oraz miłego przyjmowania zasłużonych gratulacji :B-fly:. [/COLOR][COLOR=red]a gdy już główka przestanie boleć :tard: po takich przeżyciach i emocjach:[/COLOR] [COLOR=blue]9. wracajcie szczęśliwi i zdrowi do domów :painting:[/COLOR] [COLOR=blue]10. nie zapomnijcie zabrać ze sobą psa, medali i pucharów. Pudło niech zostanie w Poznaniu :hand:[/COLOR] [COLOR=blue][B][COLOR=purple]Tego wszystkiego Wam życzy Kardusia z Dolką :cool2:.[/COLOR][/B] [/COLOR][/quote] Przyłaczam się do życzeń Kardusi . Prosże zróbcie mnóstwo zdjęć . I czekamy na relacje . Bardzo żałuję , że mnie nie będzie, jednak nie dam rady :shake: Myśle , że będziecie mieć mnóstwo wrażeń , samych pozytywnych oczywiście. I tego Wam życze
borsaf Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Kardusiu[/B], przepiekne zyczenia. Oj, ciągnie Cie ten Twój duch do Poznania... U nas piekne słońce, cieplo dośc, sucho i cudownie, az chce sie zyć. Młody sie świeci po kapieli tylko mu włos na czapraku stanął sztorcem i teraz dopiero widać jak odrósł. Niestety:placz:już w nocy zapowiadają deszcz...oby sie tym razem mylili o dwa dni:evil_lol:, no, cztery, w poniedziałek juz może przyjśc typowa listopadowa pogoda, pogodze sie z nią, bo przyjśc musi. Jedno w tym sloneczku jest niemiłe...widać, że szyby już do poprawki... będa takie bo narazie mam dobry humor i nie będe ich czyścic ,w charakterze leku na doła:evil_lol:
Wojtek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Flaire[/B], dzięki za pamięć - zajmij się mną proszę!!! :cool3: Kontakt najlepiej na mobile... :grins: [B]Kardusia[/B], psa mogę przechwycić w każdej chwili bo chcę go jeszcze ze światem zsocjalizować zanim zamknę w budzie na Jaworowej... ;) A szukam prawdziwego diamentu i dynamitu... :evil_lol: Budowę prowadzę telefonicznie, zaczynają się niestety problemy, bo architektunio ma ambiwalentny stosunek do czasu... :angryy: No, ale tfu, tfu, na psa urok - łycha w ziemię w piątek!!! :megagrin: Pozdrawiam Wszystkich!
Flaire Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Wojtek'][B]Flaire[/B], dzięki za pamięć - zajmij się mną proszę!!! [/quote]Wojtek, moi światówkowi goście wybywają we wtorek - więc po wtorku obiecuję kontakt! A z "rodzinnych" wieści donoszę, że wujaszek Lotki wczoraj wyrównał amerykański rekord BISów dla Airedale Terriera! I zrobił to w mniej jak rok. Istnieje mocne przypuszczenie, że już w najbliższy weekend ten rekord pobije! :-)
Ali26762 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wobec tego trzymamy kciuki, a póki co gratulujemy wujaszkowi wyrównania rekordu :)
Jura Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Spóźnione :p lecz szczere :lol: życzenia dla [B][COLOR=Red]Regonika[/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu:. [B]Kardusia[/B], [B]Minio[/B], szkoda, że nie jedziecie :sad:. [B]Wojtek[/B], napisz coś więcej o przechwytywaniu psa i poszukiwaniu diamentu połączonego z dynamitem. Fredzia też kochała chodzić do veta. Zastrzyki przyjmowała spokojnie, gdyż towarzyszyła im konsupcja. Entuzjazm zmalał do zera od kiedy vetka pokazała jej strzykawkę :evil_lol:. No a teraz to najczęściej mamy wizyty domowe u moich rodziców: vet wchodzi - malutka Fredzia idzie na posłanko :shake:.
Minio Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Jura']Spóźnione :p lecz szczere :lol: życzenia dla [B][COLOR=red]Regonika[/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu:. [B]Kardusia[/B], [B]Minio[/B], szkoda, że nie jedziecie :sad:. .[/quote] też żałuje:-(
fjolka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dolaczam sie do zyczen [B]kardusi [/B]i mam nadzieje, ze kiedys bedzie mi dane spotkac sie z wami na jakiejs wystawie:roll: a poki co oczywiscie zazdraszczam okrutnie:evil_lol:
fjolka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dziewczyny jak tam wasze szczyle potraktowaly pierwszy snieg? moj glupol oszalal :evil_lol: napadal na krzaki i wszelakie galezie pokryte bialym puchem i jaka mial frajde jak ten puch spadal mu na ryjek:cool3: atakowal namietnie wszelkie kulki sniegowe i co chwilke podzeral sobie ten sniezek:crazyeye: no i kical w zaspach jak zajaczek:loveu: a! i ksiaze na poczatku mial dylemat, gdzie tu niby ma sie zalatwic skoro ktos mu trawke podprowadzil :diabloti: oj nachodzilam sie z nim zanim raczyl siknac, a koopola zrobil dopiero poznym popoludniem:cool3: a ja sie tylko modlilam, zeby szorstki czasem nie wpadl na pomysl zalatwienia grubszej sprawy w domu u tesciow:shake:
fjolka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 mniamusny ten sniezek [IMG]http://img388.imageshack.us/img388/6334/listopad06polska005ba3.jpg[/IMG] [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7484/listopad06polska007aw8.jpg[/IMG]
fjolka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 i jeszcze taki sniegowy potworek:loveu: [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/4355/listopad06polska047ls9.jpg[/IMG]
zadziorny Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Flaire'][quote name='zadziorny'] Wiesz, zaobserwowałem u niej znaczny postęp :lol:. Do Wrocławia np. nie chciała "jechać pustą autostradą z dwoma facetami" :roll:, a teraz droga dwa razy dłuższa, równie pusta i.... jedzie :multi: :eviltong: [/quote]I Ty to nazywasz postępem? :crazyeye: [/quote] Oczywiście że tak :roll:. Dziewczyna nam się wyraźnie socjalizuje :cool3:. Przestaje odczuwać irracjonalny lęk przed facetami i autostradami :razz: :lol: :eviltong:
Kardusia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Nitencja']Kardusia toz to najmilsze 10 zyczen :)[/quote] Mam nadzieję, że sie spełnią :iloveyou:Piszcie wszyscy jak poszło :roll:. [quote name='aga_ostaszewska'][B] Kardusia: [/B]Oj podpadlas z tym, ze na swiatowke sie nie wybierasz.. podpadlas... a obiecalas :-(:mad:[/quote] [B]Aga [/B]- :-(:-(:-( przykro mi... uwierz - inaczej planowałam :shake:. Ale to moja strata :placz:. [quote name='Wojtek'][B]Kardusia[/B], psa mogę przechwycić w każdej chwili bo chcę go jeszcze ze światem zsocjalizować zanim zamknę w budzie na Jaworowej... ;) A szukam prawdziwego diamentu i dynamitu... :evil_lol: Budowę prowadzę telefonicznie, zaczynają się niestety problemy, bo architektunio ma ambiwalentny stosunek do czasu... :angryy: No, ale tfu, tfu, na psa urok - łycha w ziemię w piątek!!! :megagrin: Pozdrawiam Wszystkich![/quote] [B]Wojtek - [/B]no to chlup za piątek :popcorn: - "zdrowie na budowie" . :thumbs: za tok robót i zawodową "namiętność" architekta. Szukasz i Dynamitu i Diamentu ;) Obiecuję,że mój następny miot będzie na literę "D". Możesz już się pisać :evil_lol: . Będzie najprawdziwszy Diamencik do oszlifowania :razz:...:p [quote name='Jura'] [B]Kardusia[/B], [B]Minio[/B], szkoda, że nie jedziecie :sad:. .[/quote] [B]Jura - [/B]chyba my z Minio bardziej :placz::placz::placz: . Jeszcze nadrobimy towarzysko :lol:.
borsaf Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Fjolka[/B], ten zimowy Sezamek fantastyczny. A jaki on pieknie wybarwiony, jaki ma śliczny wlos.
Kardusia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Fjolka [/B]- :multi: ale smaczny ten Twój łobuz :loveu::eviltong::p. Wcale nie przypomina potworka :shake::shake::shake:.
INA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B]Fjolka[/B] - jaki cudowny pyniol-- szkoda że nie zreflektowałaś się na fotke w kalendarzy:shake: [B]Minio - Kardusia[/B] -- jak możecie:placz: taka okazja może się już nie zdarzyć ( mam nadzieje że się zdarzy za rok na zlocie..:p) tyle dogomaniaków- szkoda naprawdę szkoda:shake: [B]Kardusia[/B] - pięknie pożegnałaś - szczególnie wystawowiczów:cool3::loveu: Wiecie co idę jeszcze chwile popracowac a potem do łóżeczka-- no i będzie pierwsze rozstanie z Vigusiem --- wiecie, że jeszcze nigdy ale to nigdy nie rozstawałm się z Vigo... najdłużej to było w Sylwestra - cała nocka a tak to zawsze razem:p Hejka buziaczki i do:multi:zobaczonka:multi:
Mokka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wszystkim życzę szerokiej drogi i pysznej zabawy. Zazdroszczę Wam, ale nie bardzo mogę jechać... Nie mogę rzucić roboty w piątek, a w sobotę trochę mi się nie chce, bo całe terirerowe towarzystwo będzie już odpracowane. Powodzenia, trzymam kciuki za wszystkich :thumbs:
rita60 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wszystkim zycze szczesliwej podrozy,wracajcie z tarcza i bawcie sie dobrze:multi: :multi: :multi: /szkoda tylko,ze mnie tam nie bedzie:-( /
Minio Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dzisiaj wielkie pustki na dogo :-( Pewnie dogomaniacy w drodze do Poznania.
Kardusia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [B]Minio[/B] - jestem :-(:-(:-( też jestem. Chociaż we dwie będzie nam raźniej :roll:. Ale zaraz.... przecież jeszcze Rita nie pojechala i Mokka....:shake:. Jakoś nam zleci ten czas :-(...
Mokka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wiecie co, biję się z myślami i chyba zaczynam się łamać :evil_lol: . Może jednak pojadę jutro? :roll: A co tam robota... Jeśli jutro rano nie powitam Was w tym topiku, to znaczy, że jadę do Poznania, a jeśli wypiję z Wami kawkę, to znaczy... sami wiecie :shake: . No to idę dalej bić się z myślami. Mam czas do namysłu do jutrzejszego poranka, ciężka noc przede mną :roll: .
Gosia_i_Luka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Mokka!! Przyjeżdżaj!!! :multi::multi::multi: I nie bij się za mocno z tymi myślami, bo jeszcze się uszkodzisz i wtedy już wogóle nie będziesz mogła przyjechać. ;) Ja właśnie wróciłam z zajęć i chyba się zacznę pakować, bo nie mogę usiedzieć na miejscu z niecierpliwości! :cool3: Ale najpierw wybiorę się do banku po małe conieco na te wszystkie "budy". :evil_lol: Aaaaaale się cieszę, że jadę!! :multi:Żałuję tylko straszniście, że owczary były dzisiaj... :-(:-(:-(
Recommended Posts