Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Witam,
My właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku.Regon w charakterze bałwana bo już przed domem, w ogródku, dorwal sopel lodu. Ile mial przy tym goopi radochy:evil_lol:
Podrzucał toto, tarzal sie na sopelku, brał do pyska i podrzucał. Chyba z 15 min zabawy jednym soplem, aż mu się rozpuścil w paszczy:placz: W domu aż stukał kulkami śniegu i lodu między palcami. Pogoda faktycznie piękna. Lekki mrozik, śnieg biały, wszystko zaprasza do spacerku.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj była u mnie Lena (z Api), więc ja mogłam przytrzymać Lotkę, podczas gdy ona pstryknęła portrecik:

[IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/portretleny.JPG[/IMG]

Posted

[B]Flaire[/B] Ale ona ma cudny kolor! Taka mała, a juz tak wybarwiona. Zazdrościć tylko, ale serdecznie. Ludwis tez ma piękny kolor, a to moje nadal Skrzetuski (czarniawy) Ja sie pocieszam,że może po wytrymowaniu zrudzieje?
Keri miala piekne kolory, ale poprzednia - Safra, właśnie taka lekko czarniawa była. A mnie sie podobaja te rude buuu.

Posted

Potwierdzam, Lotka jest rudzieńka jak mało który serdel w jej wieku. Od początku miałam okazję obserwować Apiszona i pamiętam, że czarny ryjek utrzymywał się dość długo. Wielka gropa już była, a pyszczycho jeszcze czarniawe, Lotka wprawia mnie w osłupienie tym swoim kolorkiem.
A uszki stoją same - nie są podklejone. :lol:

Posted

[quote name='nikit1']Dzień Dobry!

szukam Flaire ....
czy ktoś ją :crazyeye:[/quote]

A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1:

Posted

[quote name='Mokka']A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1:[/quote]

Szukam jej w sieci ;)

Posted

No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1:

A co do Lotki, to rzeczywiście ona się wybarwia bardzo wcześnie. Myślę, że to znaczy, że - tak jak jej mamusia - będzie mocno przesiana (pamiętacie zdjęcie mamusi? grzbiet mocno przesiany na rudo). Takie umaszczenie pochodzi od Felixa (Ch. USA, Int. Ch. Terrydale Int'l Affair), super psa i znakomitego reproduktora, który w jej rodowodzie pojawia się kilkakrotnie. A oto Felix jako starszy już pan:

[IMG]http://jovalairedales.com/images/TerydaleIntlAffair%20Veteran.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Flaire']No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1:
[/quote]

Tudej is de frencz dej :loveu:

Posted

Amelka Ramir miała robione dzisiaj usg i wygląda na to, że Elmiasty jest ojcem co najmniej 4 maluchów! :drinking::drinking::drinking::drinking:
No nic, za 5 tygodni się okaże :drinka:mam nadzieję....:roll:

Posted

[B]Gosia, [/B]Twoja sportsmenka wygląda zarąbiście!
[B]Zach[/B], wykasowalam Twoj adres, napipaj mi go prosze znowu - to wysle Ci wreszcie nóż....
[B]Niedźwiedzica[/B], ja na prawde nie wiem jak Ty to robisz, że łapiesz je na zdjęciach akurat wtedy kiedy trzeba, a mi zawsze uciekają z kadru:wallbash:
[B]Flaire[/B], przyznaj sie ilu Lotka ma irlandzkich przodków;)

Posted

[quote name='Flaire']

[IMG]http://www.std.org/%7Ehania/szczeniak/portretleny.JPG[/IMG][/quote]
[SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]Szczeniak odlotowo wyglądasz :loveu: :multi: :sweetCyb:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka'][SIZE=1]ps. Flaire - czy ona ma lewe oczko załzawione?[/SIZE][/quote]Nawet zakroplone - lewe oczko troszkę łzawi i szczeniak kropelki dostaje.

Szczeniak dziękuje Wam za miłe słowa. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...