borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witam, My właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku.Regon w charakterze bałwana bo już przed domem, w ogródku, dorwal sopel lodu. Ile mial przy tym goopi radochy:evil_lol: Podrzucał toto, tarzal sie na sopelku, brał do pyska i podrzucał. Chyba z 15 min zabawy jednym soplem, aż mu się rozpuścil w paszczy:placz: W domu aż stukał kulkami śniegu i lodu między palcami. Pogoda faktycznie piękna. Lekki mrozik, śnieg biały, wszystko zaprasza do spacerku.
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [B]Borsaf[/B] bo to jest właśnie to, co tygrysy lubią najbardziej :lol: :cool3: :cool1: :multi:
Flaire Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzisiaj była u mnie Lena (z Api), więc ja mogłam przytrzymać Lotkę, podczas gdy ona pstryknęła portrecik: [IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/portretleny.JPG[/IMG]
borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [B]Flaire[/B] Ale ona ma cudny kolor! Taka mała, a juz tak wybarwiona. Zazdrościć tylko, ale serdecznie. Ludwis tez ma piękny kolor, a to moje nadal Skrzetuski (czarniawy) Ja sie pocieszam,że może po wytrymowaniu zrudzieje? Keri miala piekne kolory, ale poprzednia - Safra, właśnie taka lekko czarniawa była. A mnie sie podobaja te rude buuu.
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Potwierdzam, Lotka jest rudzieńka jak mało który serdel w jej wieku. Od początku miałam okazję obserwować Apiszona i pamiętam, że czarny ryjek utrzymywał się dość długo. Wielka gropa już była, a pyszczycho jeszcze czarniawe, Lotka wprawia mnie w osłupienie tym swoim kolorkiem. A uszki stoją same - nie są podklejone. :lol:
niedzwiedzica Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Flaire-słodycz prawdziwa :loveu: wcale nie wierzę,że taki aniołek może miec diałba za skórą :diabloti: fajny ten sztywny kłak na czole, super :multi:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye:
aga_ostaszewska Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='nikit1']Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye:[/quote] Niestety nie... może do pracy wybyła. Do zobaczenia :multi:
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='nikit1']Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye:[/quote] A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Mokka']A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1:[/quote] Szukam jej w sieci ;)
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Do zobaczenia :multi:[/quote] Si ju bejbe ;)
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='nikit1']Szukam jej w sieci ;)[/quote] Stwierdziłam, ze jednak:handy:
Flaire Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1: A co do Lotki, to rzeczywiście ona się wybarwia bardzo wcześnie. Myślę, że to znaczy, że - tak jak jej mamusia - będzie mocno przesiana (pamiętacie zdjęcie mamusi? grzbiet mocno przesiany na rudo). Takie umaszczenie pochodzi od Felixa (Ch. USA, Int. Ch. Terrydale Int'l Affair), super psa i znakomitego reproduktora, który w jej rodowodzie pojawia się kilkakrotnie. A oto Felix jako starszy już pan: [IMG]http://jovalairedales.com/images/TerydaleIntlAffair%20Veteran.jpg[/IMG]
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Flaire']No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1: [/quote] Tudej is de frencz dej :loveu:
Wojtek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='nikit1']...czy ktoś ją :crazyeye:[/quote] Niby co? Zdziwił, przestraszł?! :lol:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Wojtek']Niby co? Zdziwił, przestraszł?! :lol:[/quote] no właśnie coś w ten deseń :evil_lol:
Fuka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Amelka Ramir miała robione dzisiaj usg i wygląda na to, że Elmiasty jest ojcem co najmniej 4 maluchów! :drinking::drinking::drinking::drinking: No nic, za 5 tygodni się okaże :drinka:mam nadzieję....:roll:
Fuka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [B]Gosia, [/B]Twoja sportsmenka wygląda zarąbiście! [B]Zach[/B], wykasowalam Twoj adres, napipaj mi go prosze znowu - to wysle Ci wreszcie nóż.... [B]Niedźwiedzica[/B], ja na prawde nie wiem jak Ty to robisz, że łapiesz je na zdjęciach akurat wtedy kiedy trzeba, a mi zawsze uciekają z kadru:wallbash: [B]Flaire[/B], przyznaj sie ilu Lotka ma irlandzkich przodków;)
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Flaire'] [IMG]http://www.std.org/%7Ehania/szczeniak/portretleny.JPG[/IMG][/quote] [SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]Szczeniak odlotowo wyglądasz :loveu: :multi: :sweetCyb:[/COLOR][/SIZE]
Gosia_i_Luka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Niee no, szczeniak jest bezbłędny! :crazyeye: :loveu: I te oczy!!! :loveu: Przeboskie stworzenie! :multi: [SIZE=1]ps. Flaire - czy ona ma lewe oczko załzawione?[/SIZE]
Flaire Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'][SIZE=1]ps. Flaire - czy ona ma lewe oczko załzawione?[/SIZE][/quote]Nawet zakroplone - lewe oczko troszkę łzawi i szczeniak kropelki dostaje. Szczeniak dziękuje Wam za miłe słowa. :lol:
aga_ostaszewska Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Szczeniak dziekuje i MY DZIEKUJEMY! :drinking:
Recommended Posts