Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Wróc, właśnie się dowiedziałam, że to nie jest ropomacicze tylko nie wiadomo co..... Tzn ona ma cysty na jajnikach i nie ma ropomacicza, ale w ciąży to tez raczej nie jest... Na tyle na ile mozna to było określić 10 dni po kryciu...
Ja juz nic nie wiem, rzecz w tym, że przez tydzien byłam poza domem - i to był głuchy telefon - najpierw podejrzewali ropomacicze - a w piatek je jednak wykluczyli - tylko jakoś nikt mi tego nie raczył powiedziec, kazdy uważał, ze ja to już wiem.... I ja dzisiaj rozmawiałam z Gocha bedac na etapie, ze to jest ropomacicze, a Gocha nie wiedziała, że ja jestem na tym etapie - wiec rozmawiała ze mna jak ze ślepym o kolorach... No i teraz już zaczynam rozumiec dlaczego Gocha juz sie nie pali żeby pozbawiać Fukę macicy, a tydzien temu chciała....

Posted

W ogóle to ja już nie wiem czy w ogóle my nie szukamy dziury w całym...
[B]Jesteście kochani:loveu:, dziękuję za dobre słowa i kciuki - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i, że jej nic złego nie jest i nie będzie:roll:[/B]

Posted

I tylko z ciążą nam może nie wyjść...
A tak na poważnie, dużo zdrowia dla Fuki. (Pytanie, jakie objawy was zaniepokoiły? Zawsze się martwię, że przegapię, jak coś poważnego się będzie sie działo).
Ja niestety też zapisuję się na kciuki. Jakiś czas temu podpytywałam Agę o jej znajomość prawa pracy i pisałam, że szykuję się na wojnę, a tymczasem wróg zaszedł mnie od tyłu. I teraz muszę znaleźć jakieś nowy sposób na wypełnianie psiej miski (i nie tylko).
Fredzi to nic nie obchodzi. Tylko jej głuopoty w głowie, ale jeszcze kilka dni i będzie po wszystkim.

Posted

[B]Jura[/B] trzymam za Ciebie mocno kciuki.Bardzo, bardzo współodczuwam z Tobą to, co wyczułam między wierszami. N pocieszenie jest fakt, że masz tu dużo przyjaciół, dogomaniaków. Tylko, jak będzie źle, to podziel sie z nami troskami. Nie tylko potrafimy kciuki trzymać. Może tuż za rogiem czeka rozwiązanie kłopotów? INFORMACJA, jak mówi pewien guru jest podstawa działania. W tym jednym sie z nim zgadzam. Ile tu głów pisuje, tyle różnych informacji możesz uzyskać.

[B]Fuka[/B] będzie dobrze, może troche homeopatii?, jakis ovariumheel albo Apis c30, który dobrze wchłania cysty jajnikowe. Trzymamy kciuki i pazury.

Posted

Fuka-gdybys sie zdecydowała Ovarium heela swojej Fuce podawać, to mam w domu , niepotrzebne, prawie cale opakowanie-tzn bez jednej ampułki, która kiedys Heksaczowi podałam. daj znac, to ci wyslę !!!

Jura-może ta zmiana w poszukiwaniu "pełnej miski" wyjdzie Ci na dobre :p czasami dobrze dostac kopa w d..., człowiek sie mobilizuje, a ty twarda dziewczyna jestes :loveu:

Posted

Ja chcę wiedzieć, czy można już przestać trzymać kciuki za osoby zdające dzisiaj egzaminy. Również, czy za Fukę jeszcze trzeba trzymać. Bo ja normalnie na klawiaturze używam wszystkich palców i trzymając kciuki bardzo niewygodnie mi się na dogo pisze... ;) :lol:

Posted

[quote name='Nitencja']Nooo Gosia spotkania z Fuka zawsze sa niezapomniane a o spaniu mozna zapomniec to fakt :) [/QUOTE]

O przepraszam bardzo,ale w ubieglym roku w marcu to Fuka przy mnie zasnela pierwsza...Tak wiec wcale taka nie do zdarcia nie jest....:diabloti: ;) :lol:

A za czworonozna Fuke rowniez trzymam kciuki.Wprawdzie lekko zdeformowane od ciaglego obgryzania,ale lepszy rydz niz nic ;)

BTW.Bedac tu przelotem zapytuje czy widzimy sie z ktoryms z erdelowcow w Katowicach,o ile oczywiscie uda nam sie dotrzec z Malym :oops:

Posted

[quote name='Flaire']Ja chcę wiedzieć, czy można już przestać trzymać kciuki za osoby zdające dzisiaj egzaminy.[/QUOTE]

Za mnie można puścić! Dziękuję za wsparcie! Teraz tylko do piątku- bo wtedy wyniki..

Póki co kumulujemy ściskanie kciuków dla Fuczki!

A ja się przyznam.. że będąc w nastroju po egzaminowym- z biegu zgłosiłam Ludwinia na zawody warszawskie.. szczyl jeszcze roku nie będzie miał skończonego, więc nie wiem co to nam wyjdzie.. Ale co tam - raz się żyje :D

Posted

[quote name='Nitencja']Carragan jesli chodzi o welshowce to my bedziem i moze male carne ;-)[/QUOTE]

A male czarne mi Malenstwa nie zje ? :cool1: :lol:

Posted

[quote name='Flaire']Ja chcę wiedzieć, czy można już przestać trzymać kciuki za osoby zdające dzisiaj egzaminy. [/quote]

Za mnie też już można puścić!! :multi:
Bardzo dziękuję za psychiczne wsparcie :buzi: :buzi: :buzi: pomogło i to bardzo!! :multi: Nareszcie upragnione wakacje!! :laugh2_2:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='zachraniarka']A ja się przyznam.. że będąc w nastroju po egzaminowym- z biegu zgłosiłam Ludwinia na zawody warszawskie.. szczyl jeszcze roku nie będzie miał skończonego, więc nie wiem co to nam wyjdzie.. Ale co tam - raz się żyje :D[/quote]No to super!!! Mam nadzieję, że się u mnie zatrzymacie.

Gratuluję wszystkim egzaminowiczom. (Wiem, wiem, wyniki zach dopiero w piątek, ale i tak gratuluję ;-) ).

carragan, Api jest zgłoszona do Katowic, tylko że może nam cieczka przeszkodzić. Teriery są w piątek - a Ty?

Posted

[B]Jura,[/B]

:( Przykro mi, ze mialas taki poczatek roku, a teraz koniec zimy :( Nie ma jednak sytuacji bez wyjscia i zycze Ci, abys szybko uporala sie ze swoimi problemami ... Najmocniej za to teraz trzymam kciuki :-)

[B]Fuka,[/B]

Duzo zdrowka dla suczydla. Szkoda, ze nie bedzie szczeniorow, ale teraz zdrowko psiura najwazniejsze!

[quote name='zachraniarka']Za mnie można puścić! Dziękuję za wsparcie! Teraz tylko do piątku- bo wtedy wyniki..

Póki co kumulujemy ściskanie kciuków dla Fuczki!

A ja się przyznam.. że będąc w nastroju po egzaminowym- z biegu zgłosiłam Ludwinia na zawody warszawskie.. szczyl jeszcze roku nie będzie miał skończonego, więc nie wiem co to nam wyjdzie.. Ale co tam - raz się żyje :D[/QUOTE]

[B]zach[/B], po pierwsze gratuluje napisanego egzaminu :-) Oczywiscie gratulacje naleza sie tez [B]Marysi [/B]:-)

Co do [B]Ludwisia[/B], to sadze ze niejednego zakasuje :-) A po drugie sedzia bardzo interesujacy i warto, aby malego szorstka zobaczyl :-) Komisarz tez bedzie super :cool1:

W.

Posted

[B]Jura:[/B] Trzymamy kciuki... pamietaj, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... Jestesmy z Tobą myślami i duchem!

[B]zach:[/B] Gratulacje! Kiedy w Wawie się zobaczymy?

[B]INA: [/B]Masz jakieś foty swojego szczęścia?

Posted

Nitencjo,ale ja sie boje.....W koncu szkoty maja taaaaaaakie wieeeeeelkie zeby......:shake: :lol:

[quote name='Flaire']carragan, Api jest zgłoszona do Katowic, tylko że może nam cieczka przeszkodzić. Teriery są w piątek - a Ty?[/QUOTE]
Mam nadzieje dotrzec we wszystkie dni,ze szczegolnym uwzglednieniem piatku z racji terierow :roll: Ale nie ukrywam,ze fakt iz to dzien roboczy jest pewnym utrudnieniem :roll: A slowo cieczka proponuje wypluc za wczasu ;)

Posted

[quote name='carragan'] A slowo cieczka proponuje wypluc za wczasu ;)[/QUOTE]
[B]Flaire[/B] te cieczki na Katowice chyba specjalnie wywołuje :diabloti:
[B]Carr[/B], ja oczywiście mam nadzieję być w piątek i szorstkie podziwiać :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...