zadziorny Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [b]INA[/b] - widzę, że masz w domu eleganta. Nie możesz się na niego gniewać, bo on po prostu błotne skarpetki sobie zafundował :wink:
INA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 zadziorny - tylko te "skarpetki" :wink: miały taki zapaszek jakby niezmieniane były przez conajmniej 2 tygodnie. :wink:
niedzwiedzica Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A tak wyglądała Tequila po intensywnych poszukiwaniach nornic ( albo innych tego typu stworzeń :wink: ) ukrytych głęboko pod ziemią. Poszukiwania przeplatane były pobieraniem duzych ilości wody-pies sie zmęczył i był spragniony :D stąd wygląd pysia w błotnej maseczce :evilbat: [URL=http://imageshack.us][img]http://img375.imageshack.us/img375/7876/tn10zq.jpg[/img][/URL] Juz kiedys to zdjecie wklejałam,ale co tam..lubię je :oops:
Jonquil Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Szkoda, że zdjęcia nie oddają zapachu. Bo właściwie jak pies się w padlinie wymaże to tego tak nie widać, ale czuć na 20 metrow.
niedzwiedzica Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Jonquil']Szkoda, że zdjęcia nie oddają zapachu. Bo właściwie jak pies się w padlinie wymaże to tego tak nie widać, ale czuć na 20 metrow.[/quote] jonquil- szczęscie, że nie oddają :evilbat: bo inaczej monitor by mi lekko capił po błotnych fotach Vigusia ... Ina-rób pyszczakowi foty, bo caraz ładniej wygląda-juz lysawych placuszków nie widać a łepek wciąż sliczny :D Miło go oglądać,zwłaszcza mi :wink:
Martini*** Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :-? zdjęć z Białegostoku nie będzie bo wyszły beznadziejne a ja połowę wystawy byłam na pokazie posłuszeństwa Znalazłam dziś coś takiego [url]http://www.hauward.pl/ranking.html[/url] myślę że z tą listą jest coś nie tak :-? Borsaf, gratulują ślicznego liczydła :)
borsaf Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [b]Ina[/b] Nie wiadomo, którego wybrać takie piękne foty. Ten w skarpetkach i okładziku na dziobie zachwyca naturą, ten słodziutki na kanapie z anielskim uśmiechem todo zacałowania. Takie te nasze erdele. [b]Niedzwiedzica[/b] Tequila, jak piękna pani zrobiła sobie tylko maseczkę na twarzy, pedicure zostawiła panci na później
Eclairs Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Martini***'] Znalazłam dziś coś takiego [url]http://www.hauward.pl/ranking.html[/url] myślę że z tą listą jest coś nie tak :-? [/quote] :2gunfire: :chainsaw: To spisek owczarków :eviltong: :wink: A tak poważnie, to zanim się ktoś przejmie taką listą, to trzeba się zastanowić jakie składniki psiego zachowania były badane, jak oceniane i w ogóle jak przeprowadzone było badanie. Poza erdelkami rzecz jasna, nie podoba mi się w tym rankingu jeszcze kilka ras :-? Ale, nic prostszego! Zbudujemy własny ranking, badania pominiemy :wink: (to zbędna strata czasu) i zamieścimy w Internecie! Niech wszyscy wiedzą, które psy wiodą prym pod kątem inteligencji użytkowej :wink:
INA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Niedzwiedzica - Twoja dziewczyna mimo że umorusana - zawsze wygląda z klasą tak dystyngowanie, :D .. a Vigusiowi robie foty...bo wiem że za jakis czas obrośnie i nawet jak będe sobie żyły wyprówać zdzierać naskórek z dłoni i przeklinac swój los to tak już nie będze wyglądać.. z wiadomych wzgledów.. nie będze już pomocnej dłoni :-? wtedy też foteki Vigusia już nie będą tak często wklejane 8) jeszcze raz dzięki za pomoc :calus: borsaf - a Ty masz fotę Umrusanego Regonika -nie powiesz chyba że w niczym się jeszcze nie wytarzał. 8)
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Martini***']Znalazłam dziś coś takiego [url]http://www.hauward.pl/ranking.html[/url] myślę że z tą listą jest coś nie tak :-? [/quote]Takie listy to niemal zawsze bzdury, bo po pierwsze, nie definiują, co mierzą, a po drugie, z reguły nie sa to żadne ścisłe babania, tylko czyjeś widzimisię lub inne nic nieznaczące kryteria. Żeby złagodzić pozycię AT na tej liście, przeczytajcie sobie, [url=http://www.hauward.pl/airedale.html]co właściciele tejże strony sami mają do napisania o naszej rasie[/url].
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Takie strony to typowy szum informacyjny. Sami sobie zaprzeczają. Bzdury!
Eclairs Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Gdybym była człowiekiem, któremu nagle (z niewiadomych względów) zamarzył się pies nazwijmy to umownie "użytkowy", a miałabym przed nosem taki ranking, to wybrałabym do głębszego zastanowienia rasy z pierwszej trójki, może piątki, no może dziesiątki. Nie zainteresowałabym się psem z pozycji 29! Do głowy by mi nie przyszło poczytać o nim więcej. I tak robi większość ludzi. A potem piszą w innym miejscu na swojej stronce: [quote]Ubolewam, że tak mało psów tej rasy jest kupowanych przez Polaków.[/quote] albo [quote]Terier ten już dawno uzyskał miano KRÓLA TERRIERÓW. Jest to absolutnie zasłużony tytuł dla tego psa. Cechy jego charakteru niestety nie znajdują zbytniej popularności wśród wielu właścicieli psów. Być może jest to spowodowane tym, że Airedale terrier często zaskakuje wielu ludzi swoim poziomem inteligencji. Jego ogromna wszechstronność i bystrość umysłu dla niektórych osób są barierą do tego, aby nabyć tak wspaniałego psa. [/quote] A może jest to spowodowane takimi bzdurnymi rankingami :x
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Eclairs, bo ten Stanley to mało spostrzegawczy gość jest :wink:, a bystrość erdela jest dla niego barierą nie do pokonania :lol:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Wojtek']Eclairs, bo ten Stanley to mało spostrzegawczy gość jest :wink:, a bystrość erdela jest dla niego barierą nie do pokonania :lol:[/quote]Hmmmm... Ja się zastanawiam nad spostrzegawczością gościa, który nie zauważył, że te cytaty to nie od Stanleya pochodzą... Tylko lista jest od niego. :wink:
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Wojtek']Eclairs, bo ten Stanley to mało spostrzegawczy gość jest :wink:, a bystrość erdela jest dla niego barierą nie do pokonania :lol:[/quote]Hmmmm... Ja się zastanawiam nad spostrzegawczością gościa, który nie zauważył, że te cytaty to nie od Stanleya pochodzą... Tylko lista jest od niego. :wink:[/quote] Jeśli chodzi Ci o mnie amigo to się grubo mylisz. Przeczytaj jeszcze raz i pocwicz spostrzegawczośc :wink:
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Wojtek']Eclairs, bo ten Stanley to mało spostrzegawczy gość jest :wink:, a bystrość erdela jest dla niego barierą nie do pokonania :lol:[/quote]Hmmmm... Ja się zastanawiam nad spostrzegawczością gościa, który nie zauważył, że te cytaty to nie od Stanleya pochodzą... Tylko lista jest od niego. :wink:[/quote] Jeśli chodzi Ci o mnie amigo to się grubo mylisz. Przeczytaj jeszcze raz i pocwicz spostrzegawczośc bo wychodzisz na ... :wink:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Wojtek']bo wychodzisz na ... :wink:[/quote]No to chyba tak jednak wyjdę, szczególnie w mniemaniu osób, które same siebie cytują :wink: Guziczki już Ci się chyba mylą pod paluszkami, a dzionek młodziutki jeszcze... :wink:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ale się szybciutko poprawiamy, coby śladu nie było... :wink:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Wojtek']Jeśli chodzi Ci o mnie amigo[/quote]BTW, ja dziewczynka jestem. To by było "amig[b]a[/b]". :wink:
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nudzi Ci się, albo ktoś Ci dokopał i chcesz się wyżyc na mnie. Spoko, nie dam się sprowokowac 8) Może ta pora dobra dla Ciebie - bo dla mnie na kawe owszem. Dziękuję, nie zaszczepisz mi tej amerykańszczyzny :lol:
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Flaire']Ale się szybciutko poprawiamy, coby śladu nie było... :wink:[/quote] Staram się jak mogę... Wiesz przecież, ze w odniesieniu do takich tekstow nie moge pisac tego co mysle bo mnie zbanujesz. Tylko czekasz na to :wink: Aż Cie paluszki swędzą... :lol: Śmiało!!!
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Amigo, wyluzuj, bo poważnie nie wiem, o co Ci chodzi. Ostrożnie, pliz.
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Flaire']Amigo, wyluzuj, bo poważnie nie wiem, o co Ci chodzi. Ostrożnie, pliz.[/quote] Nie wiesz?! :wink: U nas w polsce się mówi "pięknym za nadobne" :lol:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Wojtek']Wiesz przecież, ze w odniesieniu do takich tekstow nie moge pisac tego co mysle bo mnie zbanujesz. Tylko czekasz na to :wink: Aż Cie paluszki swędzą... :lol: Śmiało!!![/quote]Wiesz, jak tak bardzo Ci na tym zależy, to nie musisz na to czekać i możesz po prostu sam przestać pisać. :wink: Ja rzeczywiście kocham banować, robię to na lewo i na prawo, wszyscy przecież wiedzą. dogomania kurczy się z każdym dniem przez ten mój nadmierny entuziazm do banowania... :roll:
Flaire Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Właśnie zgłosiłam Apiszona na warszawską krajówkę. Będzie ktos oprócz nas?
Recommended Posts