Marzena&Gusti Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Niestety 29 czerwca po 16 latach życia Brenda odeszła za TM [*]. Tam nie ma bólu... Żegnaj staruszko!:-( Quote
Alicja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [COLOR=Navy][B]Brendulko [*] Dziewczyny :glaszcze:[/B][/COLOR] Quote
mar....ka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 bardzo mi przykro, Tygra pewnie za nia tęskni;( Quote
basia2202 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [COLOR=Purple]o kurcze... :-( ogromnie mi przykro :( trzymajcie się dzielnie:glaszcze: dla Brendy (*) [/COLOR] Quote
tygra Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Niestety musiałam podjąć trudną i bolesną decyzję o eutanazji. Brenda odeszła 29 czerwca o godzinie 9 rano. Zasnęła trzymając głowę na mojej ręce i patrząc mi w oczy. Moja malutka, Ciapciulek. Dużo razem przeżyłyśmy, brak mi jej. Teraz jest za Tęczowym mostem, mam nadzieję że szcześliwa. Tygra na razie nie okazuje tesknoty. W dniu w którym Brenda odeszła, Tygra bała się przejść koło niej - czuła... śmierć. Quote
zuzolandia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [B][I]ojjj .to takie smutne........ Brenda.. [*] [*] [*] trzymaj sie kochana ..pozytywne mysli przesyłam...[/I][/B] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 echh i kolejna smutna wiadomośc na forum.... witajcie kochani trzymajcie się Quote
tygra Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 U nas wszystko ok. Tygra przeszła zabieg na oczku (miała wypadnięty gruczoł), wszystko się powiodło bez komplikacji i teraz dziewczynka znów piękna i zdrowa :). Odkąd nie ma Brendy stała się jeszcze większym pieszczochem i przylepą. Bałam się o to jak zniesie śmierć Brendzi, jednak całkiem dobrze to znosi na szczęście. Quote
e.v.a Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='tygra']U nas wszystko ok. Tygra przeszła zabieg na oczku (miała wypadnięty gruczoł), wszystko się powiodło bez komplikacji i teraz dziewczynka znów piękna i zdrowa :). [/QUOTE] ooo moja panna miała w czerwcu ten sam zabieg. ja jakiś czas nie mogłam się przyzwyczaić do normalnego wyglądu mojego psa:lol: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Heloł, jak tam z nowym rokiem życie płynie? :) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 dawno nas nie bylo,ale widze,ze Was tez nie,mam nadzieje,ze sie pojawicie jeszcze:) Quote
Recommended Posts