Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']sunie super, tylko ja dietkę muszę przejść. A dziś mam lenia i idę spać :)
dziekujemy za odwiedzinki Kochane :)[/quote]

Oj ta pogoda chyba tak nastraja,
że wszystkie mamy albo lenia,:cool3:
albo handre:crazyeye::-(

Posted

[quote name='tygra']sorki dziewczyny że do Was nie zaglądam, ale dziś pół dnia bolaal mnie głowa, a teraz muszę ponadrabiać obowiązki.[/quote]

Czyli miałaś "globusa", taką "pańską chorobę"...;)

Posted

[B]Cześć Dziewczyny[/B]
[B][COLOR="Navy"]co do pracy to dowiem się w przyszłym tygodniu dopiero[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]jeśli chodzi o przemianę Tygrusi to jest naprawdę coraz fajniej, ale w tym tygodniu (przynajmniej ze 2 -3 dni będą króciutkie spacerki bo mam chore dziecko - biegunki, wymioty)[/COLOR][COLOR="Red"]co do Łukaszka to ma albo rotawirusa albo infekcje bakteryjną, noc mamy nie przespaną, latałam nonstop z mopem, zmieniałam pościel itd. W dzień jest o tyle lepiej że zwraca do miski. Teraz leży biedactwo w łóżku, zjadł 3 sucharki i pił herbatkę. Byłam raniutko z nim u lekarza, daąłm leki i gotuję rosołek na kleiku ryżowym i marchewce.[/COLOR][COLOR="Indigo"]chyba dziś znów nie dam rady Was poodwiedzać - nie gniewajcie się, ale nie wiem za co się złapać. Gotowanie 3 obiadów tj 1. dla Łukasza (bezwzględna dieta), 2. dla mnie, mamy i Marzenki (odchudzamy się), 3. Dla pozostałych członków rodziny. Do tego pranie po nocy z przygodami, trza trochę ogarnąć a spać mi się chce
Jutro z kolei jadę z Marzenką wykastrować Gustawa, niby na 14.30 ale dość daleko więc o 13 trzeba wyjechać, a przed oczywiście znow gotowanie 3 obiadów.
Może w piątek bez przeszkód Was poodwiedzam :)
Całuski[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='tygra'][B]Cześć Dziewczyny[/B]
[B][COLOR=navy]co do pracy to dowiem się w przyszłym tygodniu dopiero[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]jeśli chodzi o przemianę Tygrusi to jest naprawdę coraz fajniej, ale w tym tygodniu (przynajmniej ze 2 -3 dni będą króciutkie spacerki bo mam chore dziecko - biegunki, wymioty)[/COLOR][COLOR=red]co do Łukaszka to ma albo rotawirusa albo infekcje bakteryjną, noc mamy nie przespaną, latałam nonstop z mopem, zmieniałam pościel itd. W dzień jest o tyle lepiej że zwraca do miski. Teraz leży biedactwo w łóżku, zjadł 3 sucharki i pił herbatkę. Byłam raniutko z nim u lekarza, daąłm leki i gotuję rosołek na kleiku ryżowym i marchewce.[/COLOR][COLOR=indigo]chyba dziś znów nie dam rady Was poodwiedzać - nie gniewajcie się, ale nie wiem za co się złapać. Gotowanie 3 obiadów tj 1. dla Łukasza (bezwzględna dieta), 2. dla mnie, mamy i Marzenki (odchudzamy się), 3. Dla pozostałych członków rodziny. Do tego pranie po nocy z przygodami, trza trochę ogarnąć a spać mi się chce[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Jutro z kolei jadę z Marzenką wykastrować Gustawa, niby na 14.30 ale dość daleko więc o 13 trzeba wyjechać, a przed oczywiście znow gotowanie 3 obiadów.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Może w piątek bez przeszkód Was poodwiedzam :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Całuski[/COLOR][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coś ty nie zawracaj sobie głowy odwiedzinami.........Ucałuj od nas Łukaszka i nic sie nie martw bedzie ok:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej Beatko! Ja Cię bardzo przepraszam za to styczniowe zamieszanie. Wszystko poszło nie po mojej myśli ehhh.. Potem miałam sporo zawirowań życiowych i dopiero teraz mam chwilkę czasu na odwiedzenie galerii.
Strasznie mi przykro z powodu choroby Łukaszka, dobrze wiem, jak wyglądają takie noce.. Mam nadzieję, ze już jest lepiej.

Posted

mam wieści
[B][COLOR="Red"]Łukaszek już lepiej - jeszcze ma gorączkę, ale już nie wymiotuje itd. Apetytu brak, ale się nie dziwie[/COLOR]
[COLOR="Blue"]Praca- zaczynam od poniedziałku :) (już potwierdzone)[/COLOR]
jutro Was poodwiedzam :)

[COLOR="Purple"]Aguś - nie przejmuj się - w końcu nam się uda spotkanko. Pozdrawiam [/COLOR]:)[/B]

Posted

[quote name='tygra']mam wieści
[B][COLOR=red]Łukaszek już lepiej - jeszcze ma gorączkę, ale już nie wymiotuje itd. Apetytu brak, ale się nie dziwie[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Praca- zaczynam od poniedziałku :) (już potwierdzone)[/COLOR][/B]
[B]jutro Was poodwiedzam :)[/B]

[B][COLOR=purple]Aguś - nie przejmuj się - w końcu nam się uda spotkanko. Pozdrawiam [/COLOR]:)[/B][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to super że się troszke poukładało:multi:[/COLOR][/FONT][/B]