natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 super fotki:)czy ona cwiczy karate??super jej to wychodzi,pewnie juz ma czarny pas:):) Quote
Cheritka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='tygra']sunie super, tylko ja dietkę muszę przejść. A dziś mam lenia i idę spać :) dziekujemy za odwiedzinki Kochane :)[/quote] Oj ta pogoda chyba tak nastraja, że wszystkie mamy albo lenia,:cool3: albo handre:crazyeye::-( Quote
agaciaaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [url]http://images30.fotosik.pl/185/73f855dabfa9fb5emed.jpg[/url] ja lataaaam :lol::lol: Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Kung fu fighter;):evil_lol: [url]http://images30.fotosik.pl/185/73f855dabfa9fb5emed.jpg[/url] Quote
Cheritka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witam pogoda dziś bardzo piękna, byliśmy na spacerku :cool3: zaraz wstawie kilka foteczek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&page=181[/URL] Quote
tygra Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 sorki dziewczyny że do Was nie zaglądam, ale dziś pół dnia bolaal mnie głowa, a teraz muszę ponadrabiać obowiązki. Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='tygra']sorki dziewczyny że do Was nie zaglądam, ale dziś pół dnia bolaal mnie głowa, a teraz muszę ponadrabiać obowiązki.[/quote] Czyli miałaś "globusa", taką "pańską chorobę"...;) Quote
Martens Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [url]http://images30.fotosik.pl/185/73f855dabfa9fb5emed.jpg[/url] Te loty mnie osłabiają :) Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [COLOR=DarkRed][B].cześć Beatko............ witam Cie porannie i jak tam praca...................dostałaś?? [/B][/COLOR] Quote
tygra Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [B]Cześć Dziewczyny[/B] [B][COLOR="Navy"]co do pracy to dowiem się w przyszłym tygodniu dopiero[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]jeśli chodzi o przemianę Tygrusi to jest naprawdę coraz fajniej, ale w tym tygodniu (przynajmniej ze 2 -3 dni będą króciutkie spacerki bo mam chore dziecko - biegunki, wymioty)[/COLOR][COLOR="Red"]co do Łukaszka to ma albo rotawirusa albo infekcje bakteryjną, noc mamy nie przespaną, latałam nonstop z mopem, zmieniałam pościel itd. W dzień jest o tyle lepiej że zwraca do miski. Teraz leży biedactwo w łóżku, zjadł 3 sucharki i pił herbatkę. Byłam raniutko z nim u lekarza, daąłm leki i gotuję rosołek na kleiku ryżowym i marchewce.[/COLOR][COLOR="Indigo"]chyba dziś znów nie dam rady Was poodwiedzać - nie gniewajcie się, ale nie wiem za co się złapać. Gotowanie 3 obiadów tj 1. dla Łukasza (bezwzględna dieta), 2. dla mnie, mamy i Marzenki (odchudzamy się), 3. Dla pozostałych członków rodziny. Do tego pranie po nocy z przygodami, trza trochę ogarnąć a spać mi się chce Jutro z kolei jadę z Marzenką wykastrować Gustawa, niby na 14.30 ale dość daleko więc o 13 trzeba wyjechać, a przed oczywiście znow gotowanie 3 obiadów. Może w piątek bez przeszkód Was poodwiedzam :) Całuski[/COLOR][/B] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='tygra'][B]Cześć Dziewczyny[/B] [B][COLOR=navy]co do pracy to dowiem się w przyszłym tygodniu dopiero[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]jeśli chodzi o przemianę Tygrusi to jest naprawdę coraz fajniej, ale w tym tygodniu (przynajmniej ze 2 -3 dni będą króciutkie spacerki bo mam chore dziecko - biegunki, wymioty)[/COLOR][COLOR=red]co do Łukaszka to ma albo rotawirusa albo infekcje bakteryjną, noc mamy nie przespaną, latałam nonstop z mopem, zmieniałam pościel itd. W dzień jest o tyle lepiej że zwraca do miski. Teraz leży biedactwo w łóżku, zjadł 3 sucharki i pił herbatkę. Byłam raniutko z nim u lekarza, daąłm leki i gotuję rosołek na kleiku ryżowym i marchewce.[/COLOR][COLOR=indigo]chyba dziś znów nie dam rady Was poodwiedzać - nie gniewajcie się, ale nie wiem za co się złapać. Gotowanie 3 obiadów tj 1. dla Łukasza (bezwzględna dieta), 2. dla mnie, mamy i Marzenki (odchudzamy się), 3. Dla pozostałych członków rodziny. Do tego pranie po nocy z przygodami, trza trochę ogarnąć a spać mi się chce[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Jutro z kolei jadę z Marzenką wykastrować Gustawa, niby na 14.30 ale dość daleko więc o 13 trzeba wyjechać, a przed oczywiście znow gotowanie 3 obiadów.[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Może w piątek bez przeszkód Was poodwiedzam :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Całuski[/COLOR][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coś ty nie zawracaj sobie głowy odwiedzinami.........Ucałuj od nas Łukaszka i nic sie nie martw bedzie ok:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trzymaj sie, jesteś b. dzielna.:iloveyou: Buziaki dla Łukaszka...:calus: Quote
Agushka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hej Beatko! Ja Cię bardzo przepraszam za to styczniowe zamieszanie. Wszystko poszło nie po mojej myśli ehhh.. Potem miałam sporo zawirowań życiowych i dopiero teraz mam chwilkę czasu na odwiedzenie galerii. Strasznie mi przykro z powodu choroby Łukaszka, dobrze wiem, jak wyglądają takie noce.. Mam nadzieję, ze już jest lepiej. Quote
tygra Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 mam wieści [B][COLOR="Red"]Łukaszek już lepiej - jeszcze ma gorączkę, ale już nie wymiotuje itd. Apetytu brak, ale się nie dziwie[/COLOR] [COLOR="Blue"]Praca- zaczynam od poniedziałku :) (już potwierdzone)[/COLOR] jutro Was poodwiedzam :) [COLOR="Purple"]Aguś - nie przejmuj się - w końcu nam się uda spotkanko. Pozdrawiam [/COLOR]:)[/B] Quote
BeaC Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [COLOR=DarkRed][B].....ej no to same dobre wiesci:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='tygra']mam wieści [B][COLOR=red]Łukaszek już lepiej - jeszcze ma gorączkę, ale już nie wymiotuje itd. Apetytu brak, ale się nie dziwie[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Praca- zaczynam od poniedziałku :) (już potwierdzone)[/COLOR][/B] [B]jutro Was poodwiedzam :)[/B] [B][COLOR=purple]Aguś - nie przejmuj się - w końcu nam się uda spotkanko. Pozdrawiam [/COLOR]:)[/B][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to super że się troszke poukładało:multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts