zuzolandia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 helllooooo dzionek wstaje !!!!!!!!!!! Quote
ferraribox Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cieplutko witam:loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za info o karmach:lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gdzie sie podziewacie? Co u dziewczyn? ;) Quote
Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi: kaj Wy znowu się podziewacie?:cool3: Quote
tygra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 cześć Dziewczyny!!! mam bardzo dużo na głowie ostatnio więc brak mi czasu na przegląd galerii, przepraszam. fotek narazie tez nie mam ale zrobię obiecuje może nawet jutro. Wczoraj mialam gości tj szwagierkę z synkiem. Dzieci sie bawiły a ja postanowiłąm ze szwagierką ocenić czy piewsze w życiu zrobione prze ze mnie winko nadaje się do picia czy nie i wogole czy wyszło. No i wyszlo super i do tego mocne i smaczne wiec degustowalyśmy zachwalając walory a potem mój TZ popatrzyl na nas i stwierdził że ta degustacja wpłynęła na nas wyjątkowo dobrze. Ale dzis czuję się świetnie :) Tygra kupy takie sobie raz lepiej raz gorzej, bąkow to ona w sumie nie puszcza za czesto i nie puszczała. Jeden plus kupy mniejsze o polowę. Zobaczymy co dalej będzie Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć dziewuchy! Zdrówka dla Tygry! Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mmm dobre winko nie jest złe ;) Trzymam kciuki za zdrówko Tygry i czekam na fotki :) Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [B][COLOR=Purple]witaaaajcieee!!:) wpadłyśmy się przywitać z Zuzką po naszym urlopie w Waszym blogasku:) jak byście mieli ochotę.. zapraszamy do nas na wakacyjne fotki:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [COLOR=RoyalBlue][B]Cześć!! ja tyz mam dużo na głowie- mały szczyl, firma, EGZAMIN w piatek, obiad z okazji zaręczyn w weekend a jeszcze nie wiem co zrobic itd itp. Ale jakos czas na dogo znajduję :) Więc Ty tez wpadaj do nas częściej! 10 mionut dziennie zawsze znajdziesz :D[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj taaaaaaaa też przemyśliwuję nad robieniem wina...mam pełno owoców, które na razie wywalam:angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR] Quote
mar....ka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześc Beatko!!!!Szkoda, że daleko mieszkasz, sama bym wpadła na domowe winko (takie lubię najbardziej) Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='furciaczek']Gdzie sie podziewasz Beatko?[/quote] Gdzieżeś Ty...? Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Witanko Beatko ....wpadłam na domowe winko :p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Brywieczór babeczki! Pewnie winko obala...:biggrina: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 WINKO?????????????? JA LUBIEC SWOJSKIE WINKO !!!!eheheheh witanko! gdzie sie znowu podziewata ? a jak Tygrula??? Quote
Recommended Posts