Pysioo Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='ocelot'] Byłabym wdzięczna gdyby ktoś porobił naszym trzem psiakom ogłoszenia. Naprawdę nie ma co zwlekać. Tutaj jest link do wątku nadinne18 – pisze, że pomaga w ogłaszaniu bezdomnych zwierząt na 77 stronach. http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych!/page8 Quote
ocelot Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 rita60 napisał(a):Aniu wyczysc skrzynke..... Już wyczyszczona. Quote
lawinia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Podajemy kolejne wpłaty dla psów z Tomaszówka. Tamara Stępień 100 zł Anna Parys 45 zł - deklaracja za 3 miesiące A.Borzęcka 40 zł Kazimierz Gizelewski 30 zł Katarzyna Golik 30 zł Jakub Lech Łagiewski 90 zł Jagoda Anna Hoffmann 50 zł Anna Boczoń 20 zł Iwona Monika Maciszewska 35 zł Daje to kolejne 440 zł. Czyli ogółem 2840 zł . Wydatki do tej pory pozostają bez zmian.Gdy wróci sekretarz naszego towarzystwa z pobytu zagranicą,musimy przelać 450 zł dla Almy i szczeniaka. Sama nie mogę tego zrobić gdyż tak jest ustalone przy założeniu konta. Quote
.blueberry. Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 koosiek napisał(a):To jest ostateczny tekst dla Almy? Dopiszcie do niego proszę coś o charakterze suni, wiek, dane kontaktowe - pomogę ją ogłaszać... Dopiszę wieczorem. Zaczekasz? Quote
ocelot Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dopiszę wieczorem. Zaczekasz? Dziewczyny dziękuję. Rozmawiałam z Ness. Alma to cudo nie pies. Jest grzeczna, uwielbia spać w pościeli, nie niszczy, zachowuje czystość. Nigdy chyba nie była kąpana, ale polubiła kąpiel. Zachowuje czystość, bawi się z dziećmi, kocha się bawić zabawkami. Koty goni, ale w ramach zabawy, nie w ramach pożarcia. Nie je już na zapas, zostawia już jedzenie. Mniej pije, piła dużo wody. Przestała bać się mężczyzn.Ma około trzech lat i jest piękna. Mają być nowe zdjęcia. Róża jeszcze uczy się zachowywać czystość i jak to szczenie zżera wszystko dookoła. Jest z sierpnia. I jeszcz jak byście dały radę to tekst dla Kamy jej też trzeba znaleźć dom, a się nacierpiała sporo. Quote
ocelot Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Kochani czy ja mam czekać na te teksty do ogłoszeń? sprawa robi się pilna, a wątek zamarł. Quote
Tymonka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A ja chciałam prosić o pieniążki na szczepienie Kamy , ostatnio trafił do mnie pies z podejrzeniem parwo , na szczęście to nie parwo , ale u mnie co trochę jest nowy psiak i nie mam zamiaru ryzykować , że zarazi czymś Kamę . Quote
koosiek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ocelot napisał(a):Kochani czy ja mam czekać na te teksty do ogłoszeń? sprawa robi się pilna, a wątek zamarł. Ja wciąż czekam na tekst z konkretami... Wiek, charakter, miejsce pobytu, dane do kontaktu... Sama sobie tego nie dośpiewam, a bez nich nie ma sensu robić ogłoszeń, sama historia nie wystarczy. Quote
Tymonka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Kama : wiek - około 3-4 lata charakter: spokojna , grzeczna , bardzo szuka kontaktu z człowiekiem ,na smyczy chodzi kiepsko , już nie przywiera do ziemi , ale czuje się bardzo niepewne . Nie mas w niej krzty agresji , wszystkie zabiegi pielęgnacyjne znosi ze spokojem , akceptuje inne psy , do kota bym nie poleciła , chociaż nie rzuca się na niego od razu . Do dzieci pozytywnie . Przebywa w Tomaszowie Maz. , kontakt może być na mnie : [email protected] ; 798-211-667 . Quote
ocelot Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Alma : wiek - około 3 lata charakter: spokojna, grzeczna, bardzo szuka kontaktu z człowiekiem. Umiejętność chodzenia na smyczy. Nie niszczy w domu. Utrzymuje czystość. Uwielbia zabawę z dziećmi, toleruje inne psy. Kąpanie znosi spokojnie Kontakt mail.: [email protected], tel.:5061090 Różą : wiek - miesiące charakter: szczenięcy, rozrabia, podgryza i prawie umie zachować czystość w domu Kontakt mail.: [email protected], tel.:5061090 Quote
.blueberry. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Musiałam walczyć. O siebie i o swoje dziecko. Nic do jedzenia i picia, a przy mnie maluch. Moje dziecko... Nadzieja znikała z dnia na dzień. Że ktoś się pojawi i nas uratuje. Dlaczego człowieku skazałeś nas na taki los, kiedy tak wiele osób mówi że jesteśmy Twoim najlepszym przyjacielem? Nie miałam siły się podnieść ale czekałam. Czekałam aby ktoś się nademną zlitował... I jednak ktoś przyszedł zauważył moje nieszczęście i walkę o przetrwanie moje i mojego dziecka. Od tej pory zaczęłam wierzyć, że będzie dobrze. Zabrano mnie do hoteliku dla zwierząt gdzie zaopiekowano się mną i moim dzieckiem. Dostałam imię Alma. Jestem bardzo grzeczna i pragnę kontaktu z człowiekiem któremu oddam swoje serce. Potrafię chodzić na smyczy i zachowywać czystość w domu. Toleruję inne psiaki i małe dzieci. Jestem psem na medal. A ty mój człowieku gdzie jesteś...? Dziewczyny dodałam to co napisałyście. Wklejcie tylko kontakty w sprawie adopcji. Bardzo przepraszam ale przyznaję się szczerze że zapomniałam o tym. Mam tyle na głowie że z palcem do t.... nie mogę trafić. Mam nadzieję że nie jesteście złe. Za chwilę wymyślę coś dla pozostałych. Quote
.blueberry. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tekst Dla Kamy: Pokaż mi proszę że kiedy podosisz rękę to tylko po to żeby mnie pogłaskać. Przytul i szepnij do uszka że jestem Twoja. Ja tego potrzebuję po tym wszystkim co przeszłam. Mieszkałam na łące i nie wiedziałam że spotka mnie coś lepszego. Ale ten dzień przyszedł. Dobre duszyczki zabrały mnie do ciepłego miejsca i nakarmiły. Jest mi tam dobrze ale bardzo chciałabym mieć swój dom. Moje opiekunki mówią że jestem śliczna i mogę mieć od 3 do 4 lat. Bardzo lubię inne psiaki i małe dzieci. Jeszcze uczę się chodzić na smyczy i naprawdę dobrze mi to idzie więc niedługo będę psem na medal. Czy jesteś gotowy przyjąć mnie do swojego serca? Bo ja juz je otworzyłam na człowieka i chcę je oddać do końca swoich dni. Tutaj też dodajcie kontakty. Quote
.blueberry. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tekst dla Rózy: Czy patrząc w moje oczy uwierzyłbyś w to wszystko co mnie spotkało? Moja mama miesiącami walczyła o moje przetrwanie na odludziu. Mówiła że wszystko będzie dobrze. I nadszedł ten dzień kiedy pojawiło się światełko w tunelu. Zabrano nas do miejsca gdzie mój brzuszek wreszczie był pełny i było mi ciepło. Jestem młoda. Mam kilka miesięcy i nie da się mnie nie kochać. Bardzo wiele przede mną ale jeśli tylko znajdzie się ktoś kto poświęci mi swój czas i odda swoje serce to bardzo szybko nauczę się jak być psem na medal. Już prawie potrafię zachowywać czystość w domu. Bardzo lubię rozrabiać i podryzać ponieważ jestem jeszcze dzieckiem. Proszę daj mi swój dom i pokaż że człowiek to mój przyjaciel a ja będę ci wierna i oddana i nigdy Cię nie zawiodę. Quote
ocelot Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 blueberrykiss napisał(a):tekst dla Rózy: Czy patrząc w moje oczy uwierzyłbyś w to wszystko co mnie spotkało? Moja mama miesiącami walczyła o moje przetrwanie na odludziu. Mówiła że wszystko będzie dobrze. I nadszedł ten dzień kiedy pojawiło się światełko w tunelu. Zabrano nas do miejsca gdzie mój brzuszek wreszczie był pełny i było mi ciepło. Jestem młoda. Mam kilka miesięcy i nie da się mnie nie kochać. Bardzo wiele przede mną ale jeśli tylko znajdzie się ktoś kto poświęci mi swój czas i odda swoje serce to bardzo szybko nauczę się jak być psem na medal. Już prawie potrafię zachowywać czystość w domu. Bardzo lubię rozrabiać i podryzać ponieważ jestem jeszcze dzieckiem. Proszę daj mi swój dom i pokaż że człowiek to mój przyjaciel a ja będę ci wierna i oddana i nigdy Cię nie zawiodę. Dziękuję. Rozumiemy, że masz dużo na głowie, ja też gonię w piętkę. Dziękujemy:):):) Quote
Iljova Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cudowne te teksty bardzo wzruszające. Mam nadzieję że psiaki nie będą długo czekały na domki. Quote
.blueberry. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Polecam się na przyszłość. Jak zapomnę to proszę mnie ścigać na PW ;) Quote
Tymonka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dla Kamusi : http://allegro.pl/kama-prawie-kaukaz-szuka-domu-i-milosci-i1322718928.html Quote
*zaba* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Prosze o pomoc. Od dobrych kilku tygodni nie moge sie doprosic o wiadomosc, czy doszla wplata od holly101. Nie moge zrobic wysylki, poniewaz czekam na potwierdzenie. Quote
koosiek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Po południu albo jutro je poogłaszam. Tylko dodajcie do nr tel. kierunkowy, bo to chyba domowy? Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 koosiek napisał(a):Po południu albo jutro je poogłaszam. Tylko dodajcie do nr tel. kierunkowy, bo to chyba domowy? Ten mój ? To komórka Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jest błąd w numerze , to do pani prezes : 506-410-930 Quote
ocelot Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 lawinia napisał(a):Podajemy kolejne wpłaty dla psów z Tomaszówka. Tamara Stępień 100 zł Anna Parys 45 zł - deklaracja za 3 miesiące A.Borzęcka 40 zł Kazimierz Gizelewski 30 zł Katarzyna Golik 30 zł Jakub Lech Łagiewski 90 zł Jagoda Anna Hoffmann 50 zł Anna Boczoń 20 zł Iwona Monika Maciszewska 35 zł Daje to kolejne 440 zł. Czyli ogółem 2840 zł . Wydatki do tej pory pozostają bez zmian.Gdy wróci sekretarz naszego towarzystwa z pobytu zagranicą,musimy przelać 450 zł dla Almy i szczeniaka. Sama nie mogę tego zrobić gdyż tak jest ustalone przy założeniu konta. to są ostatnie wpłaty Quote
ocelot Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 *zaba* napisał(a):Prosze o pomoc. Od dobrych kilku tygodni nie moge sie doprosic o wiadomosc, czy doszla wplata od holly101. Nie moge zrobic wysylki, poniewaz czekam na potwierdzenie. Czy holly podpisuje się nickiem? Quote
Recommended Posts