Romka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Już dopisuję i dam na wątek zdjęcia bez krat... Quote
kajkoowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mamanabank napisał(a):Dzięki Kaju!!! (Romka, dopisz w pierwszym poście, żeby nam się nie zgubiło) Proszę bardzo :) Kogo mam jutro ogłosić? Quote
Romka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Proszę bardzo :) Kogo mam jutro ogłosić? Kaju,Ninkę trzeba ogłosić,napiszę Ci na pw dlaczego...jeśli Ninka nie ma ogłoszeń trzeba to zrobić... Quote
kajkoowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Romka napisał(a):Kaju,Ninkę trzeba ogłosić,napiszę Ci na pw dlaczego...jeśli Ninka nie ma ogłoszeń trzeba to zrobić... Ninka ma, pisze w pierwszym poście na jej wątku. Quote
mamanabank Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kaja10014 napisał(a):Proszę bardzo :) Kogo mam jutro ogłosić? Dzisiaj napisłąm tekst dla Mangi na jej watku, więc wypada jej kolejka Quote
Paula03 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Romka napisał(a):Kaju,Ninkę trzeba ogłosić,napiszę Ci na pw dlaczego...jeśli Ninka nie ma ogłoszeń trzeba to zrobić... Ninka jest ogłoszona, tylko nikt się nią nie zainteresował... A czemu tak bardzo zależało na ogłoszeniach Niny? Mogę też wiedzieć? :lol: Quote
kajkoowa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Paula03 napisał(a):Ninka jest ogłoszona, tylko nikt się nią nie zainteresował... A czemu tak bardzo zależało na ogłoszeniach Niny? Mogę też wiedzieć? :lol: Piszę PW ;) EDIT Uuuu, nie ładnie, pełna skrzynka. Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Kaja10014 napisał(a):Piszę PW ;) EDIT Uuuu, nie ładnie, pełna skrzynka. A wcale, że nie pełna! Mam tylko 68 wiadomości. Quote
Romka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Luka o,której Ty wstajesz w niedzielę?Pewnie około 6 00...no cóż jak masz tyle pracy z psiakami to pewnie nie ważne,że to niedziela...;) Quote
luka1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 nie mam niedziel, świąt, urlopu, nie wyjeżdżam nawet na kilka godzin z miasta. A i tak niektóre osoby myślą, że się opier... Trochę mnie dziś zapieniło, no ale trudno. DOBRZE, ŻE POGODA OK. ( wstaję o 5,00, bo mam dom i w nim psy i koty i dzieci-chyba:lol:) Quote
Romka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ja też niedzielne poranki mam zajęte bo jeżdzę do hoteliku do Kory i Antka z mojego podpisu...jak one na mnie czekają...w sobotę do 12 00 mam schronisko ,w tak zwanym międzyczasie zajmuję się całą resztą,mam 2 psy,dobrze,ze moja córka jest już dużą dziewczynką... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Miałyśmy zapytanie o Lobo,ciekawe czy skończy się tylko na zapytaniu... Quote
mamanabank Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dostałam już odpowiedź i wysłałam Ci, Lobo jest zbyt duży, żeby Pani dała radę go utrzymać, w sensie finansowym. Quote
kajkoowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Szkoda, że jednak nic z tego nie wyszło... Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Lobo, nie martw się! na pewno jeszcze ktoś zadzwoni! Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Znów ktoś dzwonił,gospodarstwo rolne pod Rawą Mazowiecką,pies potrzebny do pilnowania,ale bez kastracji...odmówiłam... Lobo,Serwus i Arktik wyszli dziś z boksu jak wprowadzałam do boksu Figaro...oczywiście chłopakom pomógł otworzyć boks Serwus...co ja robię...wpycham do boksu Figaro i sama wchodzę...Serwus podchodzi do mnie po głaski a Lobo z Figaro "dyskutują"przez kraty...nie wyszłam z boksu bo nie wiedziałam czy Lobo nie wejdzie do środka do boksu Figaro...p.Marek zagonił boks Lobo do środka a ja wyszłąm z boksu Figaro...:lol: Quote
mamanabank Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dobrze, że był p.Marek, bo inaczej siedziałabyś tam do tej pory :-D Quote
luka1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mamanabank napisał(a):Dobrze, że był p.Marek, bo inaczej siedziałabyś tam do tej pory :-D a budy choć wymiarowe macie :evil_lol: - to tak na przyszłość Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Ja Wam dam nabijać się ze mnie...;)bałam się,ze Figaro i Lobo pogadają...bo Lobo taki wielki: Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Spójrzcie na ten zamek w drzwiach,Serwus musi podnieść zamek i przesunąć...sprytna bestia,inteligentny pies... Quote
Recommended Posts