Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Jeżuś raczej już nic nie widzi - niestety, jeszcze do niedawna miałam wrażenie, że coś coś coś niewiele, ale jednak dostrzega, a ostatnio mam wrażenie, że całkiem oślepł :(

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj zaraz tam napięta , po 2 fotkach schowałam aparat , kot polazł na krzesło a Jeż szukać, węszyć , serio[B] NIC się nie działo [/B]

Posted

[quote name='bros']oj zaraz tam napięta , po 2 fotkach schowałam aparat , kot polazł na krzesło a Jeż szukać, węszyć , serio[B] NIC się nie działo [/B][/QUOTE]
No przecież Ci wierzę :)
To jaki plan ze staruszkiem? Czekasz na panią z Piotrkowa?

Posted

Usmiałysmy sie z Brosikiem ogromnie kiedy sobie uzmyslowilysmy,ze jedziemy sprawdzic jeża czy sie na kota nie zjezy;)
Bros wyłaziła dzisiaj chłopaka jak maratonczyka.
:)

Posted

[quote name='sunia2000']Znajomą wzruszył chyba tekst o Jeżyku bo powiedziała, żeby go przygarnęła, ale musi być pewna,że nie będzie spięć z kotami, bo ma takowych kilka.
Jak znam Jeżyka, to on ze swojej strony pewnie nic kotom nie zrobi, ale pytanie czy koty jem nic nie zrobią?[B]Doradźcie![/B][/QUOTE]

sunia powiedz jak tam Twoja znajoma ? gdzie ona mieszka ? wiadomo juz ze Jeż z kotami nie zadziera - pani z Piotrkowa się nie odzywa :(

Posted

Ta moja znajoma, to właśnie ta pani z Piotrkowa, wczoraj z nią rozmawiałam, czeka na decyzję pozostałych członków rodziny i w poniedziałek będzie już wiedziała na 100% czy Jeżyk jedzie do niej czy niestety nie.

Posted

Tak, nie będzie problemu. Poza tym, myślę,że Jezyk tam naprawde będzie miał dobrze. Kobieta, ta w czasie studiów pracowała jako opiekun zwierząt, jakieś tam kursy ma pokończone, tak że zna się na potrzebach zwierząt. Poza tym to biolog z powołania, muchy by nie skrzywdziła a co dopiero psa:)

Posted

[quote name='azalia']Oby Jeżyczkowi kochanemu dopisało szczęście,żeby pożył jeszcze sobie w domku u boku swojego człowieka.W jakim schronisku przebywa Jeżyk?[/QUOTE]
Jeżyk jest we Wrocławiu.

Posted

[quote name='Nutusia']Wiosna przyszła... jeże powoli będą się budzić z zimowego snu. Oby i nasz Jeżyk się obudził... w swoim własnym DOMKU![/QUOTE]
Ładnie napisane :)