Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witams erdecznie czy transport nadal potrzebny bo ja bede jechala w pt albo sobote po swojego psiaka pod warszawe i do tej miejscowosci moge dowiezc. jade do miejscowosci o nazwie prace male. jezeli sie przyda moja pomoc to prosze o kontakt najlepiej na maila [email protected]

Posted

Jak najbardziej potrzebny!1!!Już wysyłam do Ciebie e-mail!!!!!!!!!!Trzymajcie kciuki za powodzenie

Psiak ma dojechać na Ursynów:multi:

Posted

Legion23 -dziękuję juz sprawdzałam;)

Mamy transport:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

mrowa23 napisał(a):
;) ale jedno jest pewne psiaka dowioze na miejsce :D

DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!:laola::laola::laola::laola::laola:

[SIZE=2]Też będziemy sprawddzać czy ktoś ze znajomych w Warszawie niemógłby jej odebrać z wioski:lol:

Masz jescze jedną wiadomość na e-mail

Posted

bigos wybacz ale oficjalnie wysmieje ciebie.... to ja poprosze 2 usmiechy za muszke i jeszcze karteczke z adresem :D w ogole nie przeszlo mi przez glowe ze moge wyciagnac lapsko po "cos" wzamian...

Posted

mrowa23 napisał(a):
bigos wybacz ale oficjalnie wysmieje ciebie.... to ja poprosze 2 usmiechy za muszke i jeszcze karteczke z adresem :D w ogole nie przeszlo mi przez glowe ze moge wyciagnac lapsko po "cos" wzamian...

Wiesz, musiałam zadać to pytanie:oops::oops::oops:
Ostatnio miałam taką sytuację, że nie zapytałam a jak psiak wsiadał do samochodu to "zaczęły się schody":mad:

Posted

mrowa23 napisał(a):
jami :D ... a z ciotkami kiedys na piwo pojde ;)

Jestem za:knajpa::knajpa::knajpa::popcorn::popcorn::beerchug:
A Ty z Poznania????