Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, jezeli dziś uda mi się przesłać fotke Muszki do pani, która szuka psiaka to może coś z tego wyjdzie, tylko ta pani chciała psa w typie pinczera a takich tu brak :cool3: takze mam nadzieje że jej sie Mucha spodoba, powiedz mi tylko czy ona jest duża i czy ma długą sierść i czy masz może jej jakieś inne zdjęcie?
iza

Posted

bigos napisał(a):
Fotki dopiero teraz, bo nie mam dostępu do kompa i mam w domu Kojotka...

Muszka jest maleńka ma 20 cm w kłębie, tu inne jej zdjęcia, ale niestety zza krat..

Posted

Cioteczko Akucho ja tu smaruję wiadomość, aTy myk i już jest odpowiedź. Wyprzedziłaś mnie.:lol:

Izabela pokaż zdjęcia pani, może się Niunia spodoba.

Posted

a ja czekam aż ojciec mnie zamorduje ;-) musial jechac dzis na działkę ze swoim kompem, podłączyc go za pomąca telefonu do netu, gdzie praktycznie nie ma zasiegu, odpalic kompa złapać sygnał i pokazać zdjecie Muszki tej pani :) mam nadzieje ze opercja sie uda a pani sie zdecyduje, też czekam na odpowiedź

Posted

musze zrobić zdjęcie telefonem tego zdjecia na stronie bo tam nie podączą netu
poniewaąż będie słabej jakosci powiedz mi ile mnie więcej wazy Muszka i ile ma wzrostu

Posted

Jessssu, nie mogę w to uwierzyć!!!! Cioteczki :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:
A cioteczka bigos, to chyba padnie... z radości :loveu:
Teraz transport!!!!

Posted

akucha, moja mam czeka na nią z otwartymi ramionami, a potem już dowiedzie ją do tej pani, zresztą one są sąsaidkami na działce takze przez 3 miesiące w roku mama będzie muszke widzieć :-) a za domek ręcze bo osobiscie znam panią jadzie i wiem że ma serce dla psiaków

Posted

Cioteczko, mi się serce wyrywa z radości!!!! Dziękujemy Ci kochana :loveu: :loveu: :loveu: Dzwoniłam do cioteczki bigos, ona zaraz tu będzie, zmieni tytuł i szukamy transportu, mówiła, że nie będzie z tym problemu!!!! Jeszcze raz dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi:

Malutka jest wysterylizowana i zdrowa, będą mieli z nią dużo radości!!!

Posted

Wątek zmieniony:multi::multi::multi:Jutro idę do schroniska - wezmę papiery adopcyjne i ...szukamy transport dla Muszki:multi::multi::multi:

Posted

Bigos, ile kosztuje adopcja psa w tym schronisku? wrzucisz zapytanie na wątek transportowy czy ja mam wrzucić? Ciebie lepiej tu znaja to moze Ty, ja jestem nowa, muszke trzeba by było dowieźć na ursynów do mojej mamy bo ona niezmotoryzowana, ale w wawie moze ktoś by ja przechwycił i dowiózł by do mamy