izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Kasiu, jezeli dziś uda mi się przesłać fotke Muszki do pani, która szuka psiaka to może coś z tego wyjdzie, tylko ta pani chciała psa w typie pinczera a takich tu brak :cool3: takze mam nadzieje że jej sie Mucha spodoba, powiedz mi tylko czy ona jest duża i czy ma długą sierść i czy masz może jej jakieś inne zdjęcie? iza Quote
akucha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bigos napisał(a):Fotki dopiero teraz, bo nie mam dostępu do kompa i mam w domu Kojotka... Muszka jest maleńka ma 20 cm w kłębie, tu inne jej zdjęcia, ale niestety zza krat.. Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Cioteczko Akucho ja tu smaruję wiadomość, aTy myk i już jest odpowiedź. Wyprzedziłaś mnie.:lol: Izabela pokaż zdjęcia pani, może się Niunia spodoba. Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 wysłałałam muszke @ teraz czekam czy sie spodoba, mam nadzieje ze tak to wtedy będziemy martwić się jak dostarczyć muche do wawy... Quote
bigos Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Byłoby wspaniale:multi::multi::multi:Czekam na info na pw, e-mail lub 600256503. Kaśaka Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a ja czekam aż ojciec mnie zamorduje ;-) musial jechac dzis na działkę ze swoim kompem, podłączyc go za pomąca telefonu do netu, gdzie praktycznie nie ma zasiegu, odpalic kompa złapać sygnał i pokazać zdjecie Muszki tej pani :) mam nadzieje ze opercja sie uda a pani sie zdecyduje, też czekam na odpowiedź Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 musze zrobić zdjęcie telefonem tego zdjecia na stronie bo tam nie podączą netu poniewaąż będie słabej jakosci powiedz mi ile mnie więcej wazy Muszka i ile ma wzrostu Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bigos nie wiem jak Ci to powiedzieć... Muszka się spodobała! lalala :-) Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ale pozostaje jeszcze kwestia transporu... do wawy i tylko mi nie mów, że już ją ktoś adoptował Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :evillaug: :klacz: :Cool!: :sweetCyb: :ylsuper: :cunao: :drinking: :chlup: TRANSPORT Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Super, widziałam, że się spodoba, przecież to prawdziwa piękność. :cunao::cunao: Quote
akucha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Jessssu, nie mogę w to uwierzyć!!!! Cioteczki :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: A cioteczka bigos, to chyba padnie... z radości :loveu: Teraz transport!!!! Quote
akucha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Zaraz cioteczka zmieni tytuł wątku i szykujemy Muszkę do drogi!!! Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 akucha, moja mam czeka na nią z otwartymi ramionami, a potem już dowiedzie ją do tej pani, zresztą one są sąsaidkami na działce takze przez 3 miesiące w roku mama będzie muszke widzieć :-) a za domek ręcze bo osobiscie znam panią jadzie i wiem że ma serce dla psiaków Quote
akucha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Cioteczko, mi się serce wyrywa z radości!!!! Dziękujemy Ci kochana :loveu: :loveu: :loveu: Dzwoniłam do cioteczki bigos, ona zaraz tu będzie, zmieni tytuł i szukamy transportu, mówiła, że nie będzie z tym problemu!!!! Jeszcze raz dla Ciebie :buzi: :buzi: :buzi: Malutka jest wysterylizowana i zdrowa, będą mieli z nią dużo radości!!! Quote
bigos Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Wątek zmieniony:multi::multi::multi:Jutro idę do schroniska - wezmę papiery adopcyjne i ...szukamy transport dla Muszki:multi::multi::multi: Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Strasznie się cieszę. :multi: Muszko leć do domku i bądź szczęśliwa. Quote
izabela29 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Bigos, ile kosztuje adopcja psa w tym schronisku? wrzucisz zapytanie na wątek transportowy czy ja mam wrzucić? Ciebie lepiej tu znaja to moze Ty, ja jestem nowa, muszke trzeba by było dowieźć na ursynów do mojej mamy bo ona niezmotoryzowana, ale w wawie moze ktoś by ja przechwycił i dowiózł by do mamy Quote
Recommended Posts