mondralala Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Po zabraniu suni Fundacja powinna może zabrać budę, żeby - pożal się Boże - właściciel nie miał za lekko i za wygodnie, żeby wziąć innego psa. Trzeba go też mieć stale na oku. Może uda się wybadać, czy zamierza wziąć innego? Quote
efra Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Plicha']A kiedy jest szansa na zabranie suni?[/QUOTE] nie zapeszam , ale na dniach, wystarczy tego zwlekania! Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='efra']Edek dzięki za pomoc w prowadzeniu deklaracji, rób tak dalej ja na PW codziennie wyśle spis ile od kogo wpłyneło na konto, ja w tym nie jestem najlepsza.[/QUOTE] Wydaje mi się, że deklaracje powinny być zamieszczone w 1 lub 2 poście, żeby każdy szybko mógł znaleźć. Quote
Renata N Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='mondralala']Po zabraniu suni Fundacja powinna może zabrać budę, żeby - pożal się Boże - właściciel nie miał za lekko i za wygodnie, żeby wziąć innego psa. Trzeba go też mieć stale na oku. Może uda się wybadać, czy zamierza wziąć innego?[/QUOTE] Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej... Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Renata N']Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...[/QUOTE] Biedak :( a nie można go też zabrać ???? Jak fundacja się nie zgodzi, żeby biedak miał tą budę to nie nazywałabym ich fundacją :(.Dziewczyny czy Wy będziecie też go dokarmiać ??? Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='żabol']deklaruję 30 zł stałej .[/QUOTE] Super dziękujemy :) zaraz wyślę konto na pw :) Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Trisza']Jezus....Jak to przypiął do stodoły...?[/QUOTE] Ręce mi opadają, mam nadzieje, że chociaż buda mu zostanie, żeby nst biedak nie nocował pod gołym niebem :( Quote
aga.k Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Trisza']Jezus....Jak to przypiął do stodoły...?[/QUOTE] no miał wyciętą taką wnękę w budynku jako miejsce do spania... buda na pewno by się mu przydała Quote
mondralala Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Renata N']Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...[/QUOTE] Nalegam, by podano mi (na moją skrzynkę na dogomanii) adresu tego właściciela od siedmiu boleści, od razu zgłaszam interwencję. Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='mondralala']Nalegam, by podano mi (na moją skrzynkę na dogomanii) adresu tego właściciela od siedmiu boleści, od razu zgłaszam interwencję.[/QUOTE] Było by super gdyby się udało. Z tego co wiem dziewczyny dzwoniły i prosiły o interwencje dla Murzynki ale nikt nie chciał przyjechać :( Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='arim']moje 20zl dzis poszło,[/QUOTE] Super :) dziękujemy :) Quote
kmurdz Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 hej, dorzucam 15 miesiecznie. do gory malutka! trzymam kciuki za szybka akcje! prosze o znak na priva jaj juz bedzie zbiorka Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='kmurdz']hej, dorzucam 15 miesiecznie. do gory malutka! trzymam kciuki za szybka akcje! prosze o znak na priva jaj juz bedzie zbiorka[/QUOTE] Super dziękuję :) już jest zbiórka bo w weekend jedzie do hoteliku :) wyśle konto na pw Quote
_Aga_ Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Renata N']Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...[/QUOTE] Matko jedyna, dziewczyny trzeba będzie zrobić gościowi taką interwencję, żeby dostał zakaz posiadania psów... Wiem, łatwo się mówi.. :/ Załamać się można... Quote
_Aga_ Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 edek - dziękuję, że tak się zajęłaś tutaj wszystkim/deklaracjami/kontem :Rose: Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='_Aga_']edek - dziękuję, że tak się zajęłaś tutaj wszystkim/deklaracjami/kontem :Rose:[/QUOTE] No jakoś tak wyszło, zaprosiłam Cioteczki i Wujaszków, którzy są kochani i się deklarują na Naszą bidę :) więc wypisałam, żeby był porządek :) Quote
arim Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Edek,ja tak wiesz,cichcem- umkneły Ci deklaracje stale Tisane-20zł i Masza-20zł Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='arim']Edek,ja tak wiesz,cichcem- umkneły Ci deklaracje stale Tisane-20zł i Masza-20zł[/QUOTE] Dziękuję :) ja kontynuowałam wypiski _Aga_ z postu 276 i tam te deklaracje umknęły już poprawiam :) Quote
edek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przebrnęłam przez cały wątek i poprawiłam deklaracje. Mam nadzieje, ze już wszystko uzupełniłam, katar i załzawione oczy tego mi nie ułatwiły :( Quote
Recommended Posts