Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po zabraniu suni Fundacja powinna może zabrać budę, żeby - pożal się Boże - właściciel nie miał za lekko i za wygodnie, żeby wziąć innego psa. Trzeba go też mieć stale na oku. Może uda się wybadać, czy zamierza wziąć innego?

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='efra']Edek dzięki za pomoc w prowadzeniu deklaracji, rób tak dalej ja na PW codziennie wyśle spis ile od kogo wpłyneło na konto, ja w tym nie jestem najlepsza.[/QUOTE]

Wydaje mi się, że deklaracje powinny być zamieszczone w 1 lub 2 poście, żeby każdy szybko mógł znaleźć.

Posted

[quote name='mondralala']Po zabraniu suni Fundacja powinna może zabrać budę, żeby - pożal się Boże - właściciel nie miał za lekko i za wygodnie, żeby wziąć innego psa. Trzeba go też mieć stale na oku. Może uda się wybadać, czy zamierza wziąć innego?[/QUOTE]
Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...

Posted

[quote name='Renata N']Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...[/QUOTE]

Biedak :( a nie można go też zabrać ???? Jak fundacja się nie zgodzi, żeby biedak miał tą budę to nie nazywałabym ich fundacją :(.Dziewczyny czy Wy będziecie też go dokarmiać ???

Posted

[quote name='Trisza']Jezus....Jak to przypiął do stodoły...?[/QUOTE]

Ręce mi opadają, mam nadzieje, że chociaż buda mu zostanie, żeby nst biedak nie nocował pod gołym niebem :(

Posted

[quote name='Trisza']Jezus....Jak to przypiął do stodoły...?[/QUOTE]
no miał wyciętą taką wnękę w budynku jako miejsce do spania...
buda na pewno by się mu przydała

Posted

[quote name='Renata N']Niestety, tam już jest drugi, mały piesek, jak dotąd przywiązany na łańcuchu przy szopie. Myślę, że on będzie mógł zamieszkać w budzie po suni. Chyba, że Fundacja zarządzi inaczej...[/QUOTE]

Nalegam, by podano mi (na moją skrzynkę na dogomanii) adresu tego właściciela od siedmiu boleści, od razu zgłaszam interwencję.

Posted

[quote name='mondralala']Nalegam, by podano mi (na moją skrzynkę na dogomanii) adresu tego właściciela od siedmiu boleści, od razu zgłaszam interwencję.[/QUOTE]

Było by super gdyby się udało. Z tego co wiem dziewczyny dzwoniły i prosiły o interwencje dla Murzynki ale nikt nie chciał przyjechać :(

Posted

[quote name='kmurdz']hej, dorzucam 15 miesiecznie. do gory malutka! trzymam kciuki za szybka akcje! prosze o znak na priva jaj juz bedzie zbiorka[/QUOTE]

Super dziękuję :) już jest zbiórka bo w weekend jedzie do hoteliku :) wyśle konto na pw

Posted

Matko jedyna, dziewczyny trzeba będzie zrobić gościowi taką interwencję, żeby dostał zakaz posiadania psów... Wiem, łatwo się mówi.. :/ Załamać się można...

Posted

[quote name='_Aga_']edek - dziękuję, że tak się zajęłaś tutaj wszystkim/deklaracjami/kontem :Rose:[/QUOTE]

No jakoś tak wyszło, zaprosiłam Cioteczki i Wujaszków, którzy są kochani i się deklarują na Naszą bidę :) więc wypisałam, żeby był porządek :)

Posted

[quote name='arim']Edek,ja tak wiesz,cichcem- umkneły Ci deklaracje stale Tisane-20zł i Masza-20zł[/QUOTE]

Dziękuję :) ja kontynuowałam wypiski _Aga_ z postu 276 i tam te deklaracje umknęły już poprawiam :)

Posted

Przebrnęłam przez cały wątek i poprawiłam deklaracje. Mam nadzieje, ze już wszystko uzupełniłam, katar i załzawione oczy tego mi nie ułatwiły :(