Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]no i ja oczywiście :diabloti:[/FONT]

pierwsza fantazjara :roll: twojego słodziastego blogaska JaPkowa :cool3: ja wcale nie donoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
pierwsza fantazjara :roll: twojego słodziastego blogaska JaPkowa :cool3: ja wcale nie donoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]
już widać nikomu nie można ufać :roll:
Japco to wcale nie tak !!! ja nie, skądże znowu...przecież wiesz że ja się brzydzę takimi rzeczami :evil_lol:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
Japco to wcale nie tak !!! ja nie, skądże znowu...przecież wiesz że ja się brzydzę takimi rzeczami :evil_lol:
[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
ooooooooo byłaś i oooooooooo czytałas widzisz jak te wariatki tu ozrabiaja jak cie nie ma tylko ja tu staram sie panowac nad ich fantazjami :cool1::roll:

[FONT=Century Gothic]Ta.....panować?:cool1: Ty to jesteś spirytus.....wszystkim tu kręcisz:diabloti:[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]ta........pierwsza podpierdalara:evil_lol::diabloti:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ta.....panować?:cool1: Ty to jesteś spirytus.....wszystkim tu kręcisz:diabloti:[/FONT]

hahaha jeszcze nie wiem czy uznam to za komplement czy za obrazę pomyślę i zgłoszę się z werdyktem :diabloti:
apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Przestańcie bo się kawą zakrztuszę:evil_lol:[/FONT]

to po co tyle pijesz :shake:

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]ta........pierwsza podpierdalara:evil_lol::diabloti:[/FONT]

hahahhahaa za to to bym sie obraziła i to tak :obrazic::megagrin::megagrin::megagrin: ale ja się nie wtrącam jak to mówi moja babcia :watpliwy:

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha jeszcze nie wiem czy uznam to za komplement czy za obrazę pomyślę i zgłoszę się z werdyktem :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Będę czekać z niecierpliowścią:diabloti:[/FONT]

to po co tyle pijesz :shake:

[FONT=Century Gothic]Poczekaj.....dowiesz sie za kilka miesiecy:diabloti:[/FONT]

hahahhahaa za to to bym sie obraziła i to tak :obrazic::megagrin::megagrin::megagrin: ale ja się nie wtrącam jak to mówi moja babcia :watpliwy:
[FONT=Century Gothic]Dobre że nie tobie to powiedziałam.....a miałam to w zamiarze:diabloti:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Dobre że nie tobie to powiedziałam.....a miałam to w zamiarze:diabloti:[/FONT]

jak będziesz mi w cytatach pisac to jak sie podniosę i stanę w tym Jaworznie to pożałujesz. Jak mam ci pojechać cięta ripostą chyba nie myślisz, że będe cytować kopiować wklejać :diabloti:

hahahah tak czułam, że moj brzuch spowodował twoje wyrzuty sumienia :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a czy jakies fotografie wściekłego psa sa przwidziane :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
jak będziesz mi w cytatach pisac to jak sie podniosę i stanę w tym Jaworznie to pożałujesz. Jak mam ci pojechać cięta ripostą chyba nie myślisz, że będe cytować kopiować wklejać :diabloti:

hahahah tak czułam, że moj brzuch spowodował twoje wyrzuty sumienia :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

a czy jakies fotografie wściekłego psa sa przwidziane :cool1:
[FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuuuuu siem normalnie wystraszyłam.....i zaczęłam jakac:diabloti:

A jak mam to inaczej zrobić jak nie mam multi:-(

Taaaa....to jest argument nie do przeskoczenia:evil_lol:

Szczerze?:roll: Nie wiem:diabloti:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]

Szczerze?:roll: Nie wiem:diabloti:
[/FONT]

daaaaaaaaj daaaaaaaaaaj daaaaaaaaaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']daaaaaaaaj daaaaaaaaaaj daaaaaaaaaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To byl chiński sprzedawca jaj:diabloti:

Nooo dooobra poszukam czegoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To byl chiński sprzedawca jaj:diabloti:

Nooo dooobra poszukam czegoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
juz godzine szukasz :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']juz godzine szukasz :diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty czekasz?:roflt:

A bo ty niewtajemniczona jesteś:roll: Ja w robocie jestem i tutaj na kompie nie mam fot....pogrzebię w domu i wstawię.....najwcześniej jutro. Tak więc spocznij:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty czekasz?:roflt:

A bo ty niewtajemniczona jesteś:roll: Ja w robocie jestem i tutaj na kompie nie mam fot....pogrzebię w domu i wstawię.....najwcześniej jutro. Tak więc spocznij:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

w robocie nie w robocie obiecałaś OBIECAŁAś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

a czym się zajmujesz, że cały dzien na dg trajkoczesz. Jestes szefem wszystkich szefów czy prowadzisz badania nad użytkownikami forum :cool1:
i jest 17:28 a ty jeszcze w pracy :roll:

Posted

[quote name='dbsst']w robocie nie w robocie obiecałaś OBIECAŁAś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

a czym się zajmujesz, że cały dzien na dg trajkoczesz. Jestes szefem wszystkich szefów czy prowadzisz badania nad użytkownikami forum :cool1:
i jest 17:28 a ty jeszcze w pracy :roll:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to było?:hmmmm: "obiecanki cacanki a goopiemu staje"?:diabloti:

No jak to czym się zajmuje.......pracuje....cięzko:roll:

Że to ty jesteś ten Krzysztof Jarzyna ze Szczecina?:crazyeye: :evil_lol:

No ja pracuje od 14 do 19....niestety:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to było?:hmmmm: "obiecanki cacanki a goopiemu staje"?:diabloti:
[/B][COLOR=Black]
i opaść nie chce [/COLOR]:diabloti:
[B]
No jak to czym się zajmuje.......pracuje....cięzko:roll:

[/B][COLOR=Black]no widzę właśnie pot sie leje po czole klawiature zalewa :diabloti:[/COLOR][B]

Że to ty jesteś ten Krzysztof Jarzyna ze Szczecina?:crazyeye: :evil_lol:

[/B][COLOR=Black]raczej bułka malina ze starego młyna :evil_lol:[/COLOR][B]

No ja pracuje od 14 do 19....niestety:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:roll: beznadziejnie :cool1:

dobrze ze zrobiłas mi przerwy dziękuje :loveu:

Posted

[quote name='dbsst'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]i opaść nie chce [/COLOR]:diabloti:

[B]Się mu pomoże:diabloti:[/B]
[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]no widzę właśnie pot sie leje po czole klawiature zalewa :diabloti:

[COLOR=Green][B]też widziałaś jak iskry poszły? :crazyeye:

[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]raczej bułka malina ze starego młyna :evil_lol:

[COLOR=Green][B]Eeeeeeeeee to co z Ciebie za szef wszystkich szefów......chińska podróba chyba:diabloti:[/B][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=Green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]:roll: beznadziejnie :cool1:

dobrze ze zrobiłas mi przerwy dziękuje :loveu:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No na maksa......ale są i dobre strony:razz:

Ależ nie dziękuj.....odrobisz w polu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jak mu pomożesz poka poka :diabloti:
myślałam, ze to burza a potem poczułam smród palonych złączy :diabloti:
szef na chorobowym :diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No na maksa......ale są i dobre strony:razz:

Ależ nie dziękuj.....odrobisz w polu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

jakie są dobre strony ------ wiem nie widujesz się z mężem więc sie nie kłócicie :diabloti:
mój syn tańczy mój pies z dezaprobata podszedł i sapnął mi w twarz nie wiem przeszkadza im jak napitalam w klawisze czy co :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']jak mu pomożesz poka poka :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pokazywałam jak byłam mała a teraz się wstydze:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

myślałam, ze to burza a potem poczułam smród palonych złączy :diabloti:
szef na chorobowym :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie...........zapie....la:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

jakie są dobre strony ------ wiem nie widujesz się z mężem więc sie nie
kłócicie :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ta...m.in. poza tym mam wszystkie przerwy jak w szkole. Znaczy ferie, świeta, wakacje...ehhhh co Ci będę gadać jeszcze Ci żal doope ściśnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

mój syn tańczy mój pies z dezaprobata podszedł i sapnął mi w twarz nie wiem przeszkadza im jak napitalam w klawisze czy co :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeee tam......nadinterpretacja!:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

czyli jestes uczniem szkoły wieczorowej :diabloti::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeee tam......nadinterpretacja!:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
mówisz odrazu mi ulżyło :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']czyli jestes uczniem szkoły wieczorowej :diabloti::evil_lol:

mówisz odrazu mi ulżyło :diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uczniem? Co ty....takich starych koniÓF to już nie uczą:evil_lol:

Widzisz......ja to jestem do rany przyłóż:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uczniem? Co ty....takich starych koniÓF to już nie uczą:evil_lol:

Widzisz......ja to jestem do rany przyłóż:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
bosz uczą ale na uniwersytecie trzeciego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestes jak kwas na rane - niezapomniana :evil_lol:

spadam pobawić sie z synem pomerdać psa i wybrać co kupic Jaskowi - przeciez jeszcze nic nie ma :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']bosz uczą ale na uniwersytecie trzeciego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pójdę ale ino z Tobą:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

jestes jak kwas na rane - niezapomniana :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze wiedziałam, że jestem wyjatkowa:B-fly::B-fly::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

spadam pobawić sie z synem pomerdać psa i wybrać co kupic Jaskowi - przeciez jeszcze nic nie ma :shake::evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kup mi tez coś.....kuuuup:modla::modla::modla:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]