jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Georgia]no i ja oczywiście :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no i ja oczywiście :diabloti:[/FONT] pierwsza fantazjara :roll: twojego słodziastego blogaska JaPkowa :cool3: ja wcale nie donoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):pierwsza fantazjara :roll: twojego słodziastego blogaska JaPkowa :cool3: ja wcale nie donoszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia] już widać nikomu nie można ufać :roll: Japco to wcale nie tak !!! ja nie, skądże znowu...przecież wiesz że ja się brzydzę takimi rzeczami :evil_lol: [/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] już widać nikomu nie można ufać :roll: Japco to wcale nie tak !!! ja nie, skądże znowu...przecież wiesz że ja się brzydzę takimi rzeczami :evil_lol: [/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):ooooooooo byłaś i oooooooooo czytałas widzisz jak te wariatki tu ozrabiaja jak cie nie ma tylko ja tu staram sie panowac nad ich fantazjami :cool1::roll: [FONT=Century Gothic]Ta.....panować?:cool1: Ty to jesteś spirytus.....wszystkim tu kręcisz:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no i ja oczywiście :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Przestańcie bo się kawą zakrztuszę:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] już widać nikomu nie można ufać :roll: Japco to wcale nie tak !!! ja nie, skądże znowu...przecież wiesz że ja się brzydzę takimi rzeczami :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]ta........pierwsza podpierdalara:evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ta.....panować?:cool1: Ty to jesteś spirytus.....wszystkim tu kręcisz:diabloti:[/FONT] hahaha jeszcze nie wiem czy uznam to za komplement czy za obrazę pomyślę i zgłoszę się z werdyktem :diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Przestańcie bo się kawą zakrztuszę:evil_lol:[/FONT] to po co tyle pijesz :shake: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]ta........pierwsza podpierdalara:evil_lol::diabloti:[/FONT] hahahhahaa za to to bym sie obraziła i to tak :obrazic::megagrin::megagrin::megagrin: ale ja się nie wtrącam jak to mówi moja babcia :watpliwy: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):hahaha jeszcze nie wiem czy uznam to za komplement czy za obrazę pomyślę i zgłoszę się z werdyktem :diabloti: [FONT=Century Gothic]Będę czekać z niecierpliowścią:diabloti:[/FONT] to po co tyle pijesz :shake: [FONT=Century Gothic]Poczekaj.....dowiesz sie za kilka miesiecy:diabloti:[/FONT] hahahhahaa za to to bym sie obraziła i to tak :obrazic::megagrin::megagrin::megagrin: ale ja się nie wtrącam jak to mówi moja babcia :watpliwy:[FONT=Century Gothic]Dobre że nie tobie to powiedziałam.....a miałam to w zamiarze:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dobre że nie tobie to powiedziałam.....a miałam to w zamiarze:diabloti:[/FONT] jak będziesz mi w cytatach pisac to jak sie podniosę i stanę w tym Jaworznie to pożałujesz. Jak mam ci pojechać cięta ripostą chyba nie myślisz, że będe cytować kopiować wklejać :diabloti: hahahah tak czułam, że moj brzuch spowodował twoje wyrzuty sumienia :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a czy jakies fotografie wściekłego psa sa przwidziane :cool1: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dbsst napisał(a):jak będziesz mi w cytatach pisac to jak sie podniosę i stanę w tym Jaworznie to pożałujesz. Jak mam ci pojechać cięta ripostą chyba nie myślisz, że będe cytować kopiować wklejać :diabloti: hahahah tak czułam, że moj brzuch spowodował twoje wyrzuty sumienia :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: a czy jakies fotografie wściekłego psa sa przwidziane :cool1:[FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuuuuu siem normalnie wystraszyłam.....i zaczęłam jakac:diabloti: A jak mam to inaczej zrobić jak nie mam multi:-( Taaaa....to jest argument nie do przeskoczenia:evil_lol: Szczerze?:roll: Nie wiem:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] Szczerze?:roll: Nie wiem:diabloti:[/FONT] daaaaaaaaj daaaaaaaaaaj daaaaaaaaaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']daaaaaaaaj daaaaaaaaaaj daaaaaaaaaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To byl chiński sprzedawca jaj:diabloti: Nooo dooobra poszukam czegoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To byl chiński sprzedawca jaj:diabloti: Nooo dooobra poszukam czegoś:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] juz godzine szukasz :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']juz godzine szukasz :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty czekasz?:roflt: A bo ty niewtajemniczona jesteś:roll: Ja w robocie jestem i tutaj na kompie nie mam fot....pogrzebię w domu i wstawię.....najwcześniej jutro. Tak więc spocznij:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty czekasz?:roflt: A bo ty niewtajemniczona jesteś:roll: Ja w robocie jestem i tutaj na kompie nie mam fot....pogrzebię w domu i wstawię.....najwcześniej jutro. Tak więc spocznij:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] w robocie nie w robocie obiecałaś OBIECAŁAś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a czym się zajmujesz, że cały dzien na dg trajkoczesz. Jestes szefem wszystkich szefów czy prowadzisz badania nad użytkownikami forum :cool1: i jest 17:28 a ty jeszcze w pracy :roll: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']w robocie nie w robocie obiecałaś OBIECAŁAś :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a czym się zajmujesz, że cały dzien na dg trajkoczesz. Jestes szefem wszystkich szefów czy prowadzisz badania nad użytkownikami forum :cool1: i jest 17:28 a ty jeszcze w pracy :roll:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to było?:hmmmm: "obiecanki cacanki a goopiemu staje"?:diabloti: No jak to czym się zajmuje.......pracuje....cięzko:roll: Że to ty jesteś ten Krzysztof Jarzyna ze Szczecina?:crazyeye: :evil_lol: No ja pracuje od 14 do 19....niestety:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to było?:hmmmm: "obiecanki cacanki a goopiemu staje"?:diabloti: [/B][COLOR=Black] i opaść nie chce [/COLOR]:diabloti: [B] No jak to czym się zajmuje.......pracuje....cięzko:roll: [/B][COLOR=Black]no widzę właśnie pot sie leje po czole klawiature zalewa :diabloti:[/COLOR][B] Że to ty jesteś ten Krzysztof Jarzyna ze Szczecina?:crazyeye: :evil_lol: [/B][COLOR=Black]raczej bułka malina ze starego młyna :evil_lol:[/COLOR][B] No ja pracuje od 14 do 19....niestety:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :roll: beznadziejnie :cool1: dobrze ze zrobiłas mi przerwy dziękuje :loveu: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]i opaść nie chce [/COLOR]:diabloti: [B]Się mu pomoże:diabloti:[/B] [/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]no widzę właśnie pot sie leje po czole klawiature zalewa :diabloti: [COLOR=Green][B]też widziałaś jak iskry poszły? :crazyeye: [/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black]raczej bułka malina ze starego młyna :evil_lol: [COLOR=Green][B]Eeeeeeeeee to co z Ciebie za szef wszystkich szefów......chińska podróba chyba:diabloti:[/B][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=Green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]:roll: beznadziejnie :cool1: dobrze ze zrobiłas mi przerwy dziękuje :loveu:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No na maksa......ale są i dobre strony:razz: Ależ nie dziękuj.....odrobisz w polu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jak mu pomożesz poka poka :diabloti: myślałam, ze to burza a potem poczułam smród palonych złączy :diabloti: szef na chorobowym :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No na maksa......ale są i dobre strony:razz: Ależ nie dziękuj.....odrobisz w polu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] jakie są dobre strony ------ wiem nie widujesz się z mężem więc sie nie kłócicie :diabloti: mój syn tańczy mój pies z dezaprobata podszedł i sapnął mi w twarz nie wiem przeszkadza im jak napitalam w klawisze czy co :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']jak mu pomożesz poka poka :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pokazywałam jak byłam mała a teraz się wstydze:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] myślałam, ze to burza a potem poczułam smród palonych złączy :diabloti: szef na chorobowym :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie...........zapie....la:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] jakie są dobre strony ------ wiem nie widujesz się z mężem więc sie nie kłócicie :diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ta...m.in. poza tym mam wszystkie przerwy jak w szkole. Znaczy ferie, świeta, wakacje...ehhhh co Ci będę gadać jeszcze Ci żal doope ściśnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] mój syn tańczy mój pies z dezaprobata podszedł i sapnął mi w twarz nie wiem przeszkadza im jak napitalam w klawisze czy co :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeee tam......nadinterpretacja!:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 czyli jestes uczniem szkoły wieczorowej :diabloti::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeee tam......nadinterpretacja!:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] mówisz odrazu mi ulżyło :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']czyli jestes uczniem szkoły wieczorowej :diabloti::evil_lol: mówisz odrazu mi ulżyło :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uczniem? Co ty....takich starych koniÓF to już nie uczą:evil_lol: Widzisz......ja to jestem do rany przyłóż:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uczniem? Co ty....takich starych koniÓF to już nie uczą:evil_lol: Widzisz......ja to jestem do rany przyłóż:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] bosz uczą ale na uniwersytecie trzeciego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestes jak kwas na rane - niezapomniana :evil_lol: spadam pobawić sie z synem pomerdać psa i wybrać co kupic Jaskowi - przeciez jeszcze nic nie ma :shake::evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dbsst']bosz uczą ale na uniwersytecie trzeciego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pójdę ale ino z Tobą:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] jestes jak kwas na rane - niezapomniana :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze wiedziałam, że jestem wyjatkowa:B-fly::B-fly::B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] spadam pobawić sie z synem pomerdać psa i wybrać co kupic Jaskowi - przeciez jeszcze nic nie ma :shake::evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kup mi tez coś.....kuuuup:modla::modla::modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts