jonQuilla Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 aaa to już wiem o jakiej karze była mowa.... ale wiesz co... mogę ponieść karę ale to mi nie odbierze satysfakcji jaką czerpałam z nadużycia tej emoty :eviltong: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: cześć :loveu::multi: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple'] Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua ja dzisiaj wracam do pracy, dwa miesiace wakacji dobiegły końca:placz::placz::placz:- czarna rozpacz:placz: :placz::placz::placz:ja już też od dzis pracująca ...... a teraz do 8 rano jutro :multi::multi::multi:wolne :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 poszłaś do pracy i cię wcieło??? Jabłkowa wraaaaaaaaacaj:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='BeaC'] Jabłkowita!!!!! słyszałam ześ do praaaacy wróciła:diabloti: kocham być wredną:multi: Boszzz Bea farbnęłaś się na blond:crazyeye::diabloti: [quote name='jonQuilla']aaa to już wiem o jakiej karze była mowa.... ale wiesz co... mogę ponieść karę ale to mi nie odbierze satysfakcji jaką czerpałam z nadużycia tej emoty :eviltong: :B-fly::B-fly::B-fly: cześć :loveu::multi: No no no uważaj bo jak się zdenerwię to wiesz....:cool3: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:ja już też od dzis pracująca ...... a teraz do 8 rano jutro :multi::multi::multi:wolne :evil_lol:Słyszałam...ło my biedne pracujace:placz::evil_lol: Ty to masz fajnie...ja najbliższe wolne mam 10 i 11 listopad:placz: [quote name='Iza i Avanti']Cześć pracująca kobieto czynu!!!!Cześć cioteczko:loveu: [quote name='BeaC']poszłaś do pracy i cię wcieło??? Jabłkowa wraaaaaaaaacaj:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Nie wcięło:shake: ale nie wiem czy z racji tego że poszłam do pracy czy może z innego powodu wczoraj czułam się fatalnie- jakby mnie jakiś czołg przejechał. Wszystko mnie bolało, mięśnie, stawy, głowa......o mdłościach już nie wspomnę.....dzisiaj nieco lepiej ale nie za bardzo........chyba jestem chora:cool1: Quote
sota36 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='BeaC'] Jabłkowita!!!!! słyszałam ześ do praaaacy wróciła:diabloti: kocham być wredną:multi::multi::multi: i z czego tu sie cieszyc??? Robota to glupota! ps. ja tez juz bylam wczoraj w pracy - fuj! Quote
BeaC Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple'] Ty to masz fajnie...ja najbliższe wolne mam 10 i 11 listopad:placz: Cześć cioteczko:loveu: Nie wcięło:shake: ale nie wiem czy z racji tego że poszłam do pracy czy może z innego powodu wczoraj czułam się fatalnie- jakby mnie jakiś czołg przejechał. Wszystko mnie bolało, mięśnie, stawy, głowa......o mdłościach już nie wspomnę.....dzisiaj nieco lepiej ale nie za bardzo........chyba jestem chora:cool1: w ciąży jesteś??:razz::diabloti::diabloti: [quote name='sota36']i z czego tu sie cieszyc??? Robota to glupota! ps. ja tez juz bylam wczoraj w pracy - fuj! a ja tam lubię:diabloti::diabloti::diabloti: pracować................ nie mogłabym nie pracować:diabloti::diabloti::diabloti: więć nie rozumiem waszego oburzenia z racji pracy........... mogło by być trochę więcej urlopu:diabloti::diabloti::diabloti: ale ..i tak nie jest źle Quote
apple Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='sota36']i z czego tu sie cieszyc??? Robota to glupota! ps. ja tez juz bylam wczoraj w pracy - fuj!Joluś jak dobrze że ktoś mnie rozumie.....bo już myślałam ze jestem osamotniona w tej kwestii. I zgadzam sie z tobą w całej rozciagłości: Robota to glupota!:p Quote
apple Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='BeaC']w ciąży jesteś??:razz::diabloti::diabloti: Jesteś już trzecia osoba która mnie o to pyta........wydaje mi się że nie ma takiej opcji zebym była.......ale wzbudziłas mój niepokój. Nawet nie strasz:cool1: a ja tam lubię:diabloti::diabloti::diabloti: pracować................ nie mogłabym nie pracować:diabloti::diabloti::diabloti: więć nie rozumiem waszego oburzenia z racji pracy........... mogło by być trochę więcej urlopu:diabloti::diabloti::diabloti: ale ..i tak nie jest źle Bo ty jakaś inna jesteś po prostu:diabloti: Quote
sota36 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='BeaC']w ciąży jesteś??:razz::diabloti::diabloti: a ja tam lubię:diabloti::diabloti::diabloti: pracować................ nie mogłabym nie pracować:diabloti::diabloti::diabloti: więć nie rozumiem waszego oburzenia z racji pracy........... mogło by być trochę więcej urlopu:diabloti::diabloti::diabloti: ale ..i tak nie jest źle To moszez i za mnie pracowac, ale kasiorka na moje konto...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='sota36']To moszez i za mnie pracowac, ale kasiorka na moje konto...:diabloti::diabloti::diabloti:Buhahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple'] No no no uważaj bo jak się zdenerwię to wiesz....:cool3: no właśnie już wiem... jakoś mi mdło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień dobry :multi::loveu: Quote
apple Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='jonQuilla']no właśnie już wiem... jakoś mi mdło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień dobry :multi::loveu:Dobrze ci tak:diabloti:.....następnym razem się dwa razy zastanowisz zanim użyjesz mojej emoty:p Quote
Helga&Ares Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dawno mnie tu nie było... cześć Jabcoszkowa :loveu: Quote
apple Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']dawno mnie tu nie było... cześć Jabcoszkowa :loveu: A no dawno dawno:cool1: Witaj:loveu: Quote
BeaC Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']Bo ty jakaś inna jesteś po prostu:diabloti: wiem i o to mi chodzi:razz: [quote name='sota36']To moszez i za mnie pracowac, ale kasiorka na moje konto...:diabloti::diabloti::diabloti: ni ku ta:diabloti::diabloti:.......... pracuje bo lubie kasiorę wydawać:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Jabłkowita ma........... żyjesz jeszcze w tej robocie??? Quote
apple Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='BeaC'] witaj Jabłkowita ma........... żyjesz jeszcze w tej robocie??? ledwo......mam mase roboty...ale pocieszam się ze za dwa miesiące sie uspokoi:multi: Quote
jonQuilla Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 przyszłam podwójnie zastanowiona :evil_lol::evil_lol: dziś nie będę używała Twojej emoty bo kurka nie mogę spojrzeć dziś na słodkie :roll: cześć Sisko :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No w koncu jest sprawiedliwos na tym zasranym swiecie..... belfry lub inksze takie wrocily do ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHIH WITANKO I BUZIOWANKO! Quote
e.v.a Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand: [/CENTER] Quote
apple Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='jonQuilla']przyszłam podwójnie zastanowiona :evil_lol::evil_lol: dziś nie będę używała Twojej emoty bo kurka nie mogę spojrzeć dziś na słodkie :roll: cześć Sisko :multi::loveu: Czyli kara zadziałała prawidłowo:diabloti: Ciesze się siko:loveu: [quote name='zuzolandia']No w koncu jest sprawiedliwos na tym zasranym swiecie..... belfry lub inksze takie wrocily do ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHIHIHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHIH WITANKO I BUZIOWANKO!No wiesz............powinnaś mi współczuć:cool1:.....ja tobie cały czas współczuję:roll::eviltong: witaj:loveu: [quote name='Rinuś']Cześć małpo :loveu:cześć króffko:loveu: [quote name='evaxon']:hand::hand::hand::hand::hand: Aleś sie rozmachała...nie boli cię reka?:roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple'] Aleś sie rozmachała...nie boli cię reka?:roll::evil_lol: nie:grins: Quote
apple Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='evaxon']nie:grins:a ręce?:diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 .................przyszłam na tą kawę:razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts