Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='apple']Wypatrywuj ........:cool3: nie wiem czy się oddalać od kompeczka :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cze Appluszka! Widzałam śliczne, mokre foteczki! Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 witam Cię Japcoku :loveu: :evil_lol: nooo.. widziałam.. widziałam.. te ładniusie fotki wodne :cool3: to fajne :) http://img399.imageshack.us/img399/9276/dsc02001wf2.jpg tylko czemu - do cholery - pytam się grzecznie :eviltong: czemu one takie mikroskopijne?? :crazyeye: :mad: ja jestem ślepa kobieto....:cool3: paszczę musiałam trzymać przy monitorze, żeby coś dojrzeć :roll: no i całuję Cię i psa Twego, bo chyba się ciutkę stęskniłam :loveu: :eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witanko ma kochana A mnie dreczy pytanie, czemu masz taki nik a nie inny?:razz: Quote
sota36 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ty wiesz, ze ja tez sie nad tym zastanawialam! Czesc Kobtio - Jablkowito!!!\psss ile ja bym dala za tesciowa bez glowy.... Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sis żebyś nie mówiła że się zepsułam to wpadam tutaj skontrolować co się dzieje u Was :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patrzę i obserwuje wszystko swoim bacznym wzrokiem :) WIĘC STRZEŻCIE SIĘ KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wypatrywałam Cię no i doopa :placz::placz::placz: Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko ma kochana A mnie dreczy pytanie, czemu masz taki nik a nie inny?:razz: hmm.. pomyślmy... :cool3: :eviltong: Japcokowa ma tak na nazwisko? ;) Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='apple']Hmmmm więc po pierwsze primo ta bez głowy to moja teściowa:diabloti:.......a po drugie primo ktoś mi w weekend włączył przewijanie do przodu i nic z weekendu nie pamiętam bo tak zleciał....tak na prawde to nie zarejestrowałam że był:cool1: jakby była głowa to bym wiedziała:eviltong::eviltong::eviltong: znaczy się resecik po tygodniu pracy był taki.............. że Ci się film urwał kochanie:razz::diabloti: poddenerwuję Cie troszkę mam jutro URLOP:multi::diabloti: Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='BeaC'] mam jutro URLOP:multi::diabloti: no chyba Ci trochę za dobrze :mad: :diabloti: Japcokowa!! ja tu do Ciebie zagląduję, a Ty gdzie się szwędasz? :cool3: chono to babooo!! :cool3: bo nie mam komu podokuczać :eviltong: buzioleee!!:loveu: Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']nie wiem czy się oddalać od kompeczka :hmmmm: [quote name='Alicja']:crazyeye:wypatrywałam Cię no i doopa :placz: Nooo doopa...sorki ale mnie zamęczali wczoraj w robocie nawet nie mialam czasu skoczyć do kibelka cały czas z pełnym pęcherzem pracowałam...nie powiem jakoś tak mi szybciej szło :evil_lol:.Dzisiaj się bardzo postaram- obiecuje:loveu: Witaj Alunia:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cze Appluszka! Widzałam śliczne, mokre foteczki!No ja myśle :razz::loveu: [quote name='basia2202']witam Cię Japcoku :loveu: nooo.. widziałam.. widziałam.. te ładniusie fotki wodne to fajne http://img399.imageshack.us/img399/9276/dsc02001wf2.jpg WIEM:grins: tylko czemu - do cholery - pytam się grzecznie :eviltong: czemu one takie mikroskopijne?? :crazyeye: ja jestem ślepa kobieto.... paszczę musiałam trzymać przy monitorze, żeby coś dojrzeć Dać im foty to się jeszcze czepią........trza było babciu okularki załozyć a nie buziola do ekranu przysuwać:diabloti: no i całuję Cię i psa Twego, bo chyba się ciutkę stęskniłam :loveu: :eviltong: No ja nie bede ukrywać że tyż się trochę stesniłam :roll::loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko ma kochana A mnie dreczy pytanie, czemu masz taki nik a nie inny?Witaj Izaura.......no zgaduj zgadula.....urzadzam otwarty Quiz :razz: [quote name='sota36']Ty wiesz, ze ja tez sie nad tym zastanawialam! Czesc Kobtio - Jablkowito!!!\psss ile ja bym dala za tesciowa bez glowy....Czeeeee Sotko - no to się zastanawiajcie obie:evil_lol:....A co ty taka sadystyczna dla tej twojej prywatnej osobistej teściówki jesteś co?:razz: [quote name='jonQuilla']Sis żebyś nie mówiła że się zepsułam to wpadam tutaj skontrolować co się dzieje u Was Patrzę i obserwuje wszystko swoim bacznym wzrokiem WIĘC STRZEŻCIE SIĘ KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nooooo przyszła obserwatorka:multi:.......miałas się pono moim blogasem opiekować a tu przychodze...nic nie zrobione...jakies kurze mnie się tu walają....no sisko:mad:.......Ale wiesz że i tak.....no wiesz :oops::lol: [quote name='basia2202']hmm.. pomyślmy... :eviltong: Japcokowa ma tak na nazwisko? Że jak niby?:lol: Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='BeaC']jakby była głowa to bym wiedziała:eviltong: Jak by była głowa to żadna trudność :evil_lol: znaczy się resecik po tygodniu pracy był taki.............. że Ci się film urwał kochanie:diabloti: nie tyle do zrobienia miałam :mad: Myslisz że wszyscy tak jak ty baluja:razz: poddenerwuję Cie troszkę mam jutro URLOP:multi::diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje: Hmmmm a ja Cię jeszcze bardziej ja mam od 19-25 włącznie:diabloti: [quote name='basia2202']no chyba Ci trochę za dobrze :mad: :diabloti: Japcokowa!! ja tu do Ciebie zagląduję, a Ty gdzie się szwędasz? :cool3: chono to babooo!! :cool3: bo nie mam komu podokuczać :eviltong: buzioleee!!:loveu: No a ja cię śledze o rana....jestem za tobą krok w krok :evil_lol: Witaj Basiulka:loveu: Quote
sota36 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Do tescióki nie jestem ...sadystyczna - to szczerosc przeze mnie p[rzemawia, bo ja raczej szczera jezdem. Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='sota36']No wlasnei - chono!!!!!!!!! Bry!!!!! No jezdem!:evil_lol: [quote name='sota36']Do tescióki nie jestem ...sadystyczna - to szczerosc przeze mnie p[rzemawia, bo ja raczej szczera jezdem.Aha czyli rozumiem że szczerze jej zyczysz utraty głowy :razz::diabloti::evil_lol: Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='apple'] Że jak niby?:lol: że niby.... szarlotka :evil_lol: :diabloti: :eviltong: a buziak do ekranu przystawiałam... w okularach już :cool3: większe foty dawaj, bo doopalon spiorę :mad: :diabloti: Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='basia2202']że niby.... szarlotka :evil_lol: :diabloti: :eviltong: a buziak do ekranu przystawiałam... w okularach już :cool3: większe foty dawaj, bo doopalon spiorę :mad: :diabloti: Niet....próbój dalej:evil_lol: A co do twojej ograniczonej widoczności to ja mam pomysła...ty kup sobie większy ekran:diabloti:;) A po so mnie chcesz dopalona prać ja mam gatki czyściuchne :roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cze Pikna! Pracujesz? Bo ja się opier....m :-) Szefa ni ma! Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Pikna! Pracujesz? Bo ja się opier....m :-) Szefa ni ma! Ja teraz w domciu jestem...pracuje po południu i zapier.....am jak małe prrrrr ale już widze światełko w tunelu:multi: Witaj Izuńka:loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witaj Moje Koffane Dżapuszko a mnie dziś chyba popołudnieńkiem nie będzie bo mam ostatnie zebranko w szkole :cool1:...a przy okazji skoczę do rodzicieli na kaff ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='apple']Ja teraz w domciu jestem...pracuje po południu i zapier.....am jak małe prrrrr ale już widze światełko w tunelu:multi: Witaj Izuńka:loveu: Eeeeeeeeeee, to ja wolę rano pracować. Po południu to jestem do doopy! I do niczego się nie nadaję! Tylko, żeby w domciu siedzieć :evil_lol: Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']Witaj Moje Koffane Dżapuszko a mnie dziś chyba popołudnieńkiem nie będzie bo mam ostatnie zebranko w szkole :cool1:...a przy okazji skoczę do rodzicieli na kaff ;) No dopsssszzz:roll: siła wyższa.....ale i tak ci przyjde napisać pościka :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Eeeeeeeeeee, to ja wolę rano pracować. Po południu to jestem do doopy! I do niczego się nie nadaję! Tylko, żeby w domciu siedzieć :evil_lol:Wiesz co ja tez bym wolała rano ale co zrobie jak mam prace na popołudnie...musiałam przywyknąć:roll: Quote
Agniest Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 uffffff, dotarłam do tych kąpielowych fotów wreszcie :evil_lol: następnym razem zapytam na której są stronie - będzie prościej :evil_lol: doberek :multi: a gdzie wy chodzicie na te "wodne" spacerki ? Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Agniest']uffffff, dotarłam do tych kąpielowych fotów wreszcie :evil_lol: następnym razem zapytam na której są stronie - będzie prościej :evil_lol: doberek :multi: a gdzie wy chodzicie na te "wodne" spacerki ?To nie ja to te peple tak gadają...normalnie nie idzie ich powstrzymać :evil_lol: My na Sosinke jeździmy....ty bedziesz wiedzieć jak się na Bukowno z Jaworzna jedzie tak jest taki fajny duzy zalew:lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='apple']No dopsssszzz:roll: siła wyższa.....ale i tak ci przyjde napisać pościka :loveu: :multi::multi:napisaj napisaj ...jasne ze poczytam :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts