Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witam Cię Japcoku :loveu: :evil_lol:

nooo.. widziałam.. widziałam.. te ładniusie fotki wodne :cool3:

to fajne :)
http://img399.imageshack.us/img399/9276/dsc02001wf2.jpg

tylko czemu - do cholery - pytam się grzecznie :eviltong:
czemu one takie mikroskopijne?? :crazyeye: :mad:
ja jestem ślepa kobieto....:cool3: paszczę musiałam trzymać przy monitorze, żeby coś dojrzeć :roll:

no i całuję Cię i psa Twego, bo chyba się ciutkę stęskniłam :loveu: :eviltong:

Posted

Sis żebyś nie mówiła że się zepsułam to wpadam tutaj skontrolować co się dzieje u Was :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Patrzę i obserwuje wszystko swoim bacznym wzrokiem :)

WIĘC STRZEŻCIE SIĘ KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm więc po pierwsze primo ta bez głowy to moja teściowa:diabloti:.......a po drugie primo ktoś mi w weekend włączył przewijanie do przodu i nic z weekendu nie pamiętam bo tak zleciał....tak na prawde to nie zarejestrowałam że był:cool1:

jakby była głowa to bym wiedziała:eviltong::eviltong::eviltong:

znaczy się resecik po tygodniu pracy był taki.............. że Ci się film urwał kochanie:razz::diabloti:

poddenerwuję Cie troszkę

mam jutro URLOP:multi::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']

no chyba Ci trochę za dobrze :mad: :diabloti:

Japcokowa!! ja tu do Ciebie zagląduję, a Ty gdzie się szwędasz? :cool3:
chono to babooo!! :cool3: bo nie mam komu podokuczać :eviltong:

buzioleee!!:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie wiem czy się oddalać od kompeczka :hmmmm:
[quote name='Alicja']:crazyeye:wypatrywałam Cię no i doopa :placz: Nooo doopa...sorki ale mnie zamęczali wczoraj w robocie nawet nie mialam czasu skoczyć do kibelka cały czas z pełnym pęcherzem pracowałam...nie powiem jakoś tak mi szybciej szło :evil_lol:.Dzisiaj się bardzo postaram- obiecuje:loveu:

Witaj Alunia:loveu:
[quote name='Iza i Avanti']Cze Appluszka! Widzałam śliczne, mokre foteczki!No ja myśle :razz::loveu:

[quote name='basia2202']witam Cię Japcoku :loveu:

nooo.. widziałam.. widziałam.. te ładniusie fotki wodne

to fajne
http://img399.imageshack.us/img399/9276/dsc02001wf2.jpg

WIEM:grins:

tylko czemu - do cholery - pytam się grzecznie :eviltong:
czemu one takie mikroskopijne?? :crazyeye:
ja jestem ślepa kobieto.... paszczę musiałam trzymać przy monitorze, żeby coś dojrzeć

Dać im foty to się jeszcze czepią........trza było babciu okularki załozyć a nie buziola do ekranu przysuwać:diabloti:

no i całuję Cię i psa Twego, bo chyba się ciutkę stęskniłam :loveu: :eviltong:
No ja nie bede ukrywać że tyż się trochę stesniłam :roll::loveu:

[quote name='Izabela124.']Witanko ma kochana
A mnie dreczy pytanie, czemu masz taki nik a nie inny?Witaj Izaura.......no zgaduj zgadula.....urzadzam otwarty Quiz :razz:

[quote name='sota36']Ty wiesz, ze ja tez sie nad tym zastanawialam! Czesc Kobtio - Jablkowito!!!\psss ile ja bym dala za tesciowa bez glowy....Czeeeee Sotko - no to się zastanawiajcie obie:evil_lol:....A co ty taka sadystyczna dla tej twojej prywatnej osobistej teściówki jesteś co?:razz:

[quote name='jonQuilla']Sis żebyś nie mówiła że się zepsułam to wpadam tutaj skontrolować co się dzieje u Was

Patrzę i obserwuje wszystko swoim bacznym wzrokiem

WIĘC STRZEŻCIE SIĘ KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nooooo przyszła obserwatorka:multi:.......miałas się pono moim blogasem opiekować a tu przychodze...nic nie zrobione...jakies kurze mnie się tu walają....no sisko:mad:.......Ale wiesz że i tak.....no wiesz :oops::lol:

[quote name='basia2202']hmm.. pomyślmy...
:eviltong:

Japcokowa ma tak na nazwisko?
Że jak niby?:lol:

Posted

[quote name='BeaC']jakby była głowa to bym wiedziała:eviltong:

Jak by była głowa to żadna trudność :evil_lol:

znaczy się resecik po tygodniu pracy był taki.............. że Ci się film urwał kochanie:diabloti:

nie tyle do zrobienia miałam :mad: Myslisz że wszyscy tak jak ty baluja:razz:

poddenerwuję Cie troszkę

:mdleje::mdleje::mdleje:

Hmmmm a ja Cię jeszcze bardziej ja mam od 19-25 włącznie:diabloti:

[quote name='basia2202']no chyba Ci trochę za dobrze :mad: :diabloti:

Japcokowa!! ja tu do Ciebie zagląduję, a Ty gdzie się szwędasz? :cool3:
chono to babooo!! :cool3: bo nie mam komu podokuczać :eviltong:

buzioleee!!:loveu:
No a ja cię śledze o rana....jestem za tobą krok w krok :evil_lol:

Witaj Basiulka:loveu:

Posted

[quote name='sota36']No wlasnei - chono!!!!!!!!! Bry!!!!!
No jezdem!:evil_lol:

[quote name='sota36']Do tescióki nie jestem ...sadystyczna - to szczerosc przeze mnie p[rzemawia, bo ja raczej szczera jezdem.Aha czyli rozumiem że szczerze jej zyczysz utraty głowy :razz::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
Że jak niby?:lol:

że niby.... szarlotka :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

a buziak do ekranu przystawiałam... w okularach już :cool3:
większe foty dawaj, bo doopalon spiorę :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']że niby.... szarlotka :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

a buziak do ekranu przystawiałam... w okularach już :cool3:
większe foty dawaj, bo doopalon spiorę :mad: :diabloti:
Niet....próbój dalej:evil_lol:

A co do twojej ograniczonej widoczności to ja mam pomysła...ty kup sobie większy ekran:diabloti:;)

A po so mnie chcesz dopalona prać ja mam gatki czyściuchne :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Pikna! Pracujesz? Bo ja się opier....m :-) Szefa ni ma!
Ja teraz w domciu jestem...pracuje po południu i zapier.....am jak małe prrrrr ale już widze światełko w tunelu:multi:

Witaj Izuńka:loveu:

Posted

Witaj Moje Koffane Dżapuszko

a mnie dziś chyba popołudnieńkiem nie będzie bo mam ostatnie zebranko w szkole :cool1:...a przy okazji skoczę do rodzicieli na kaff ;)

Posted

[quote name='apple']Ja teraz w domciu jestem...pracuje po południu i zapier.....am jak małe prrrrr ale już widze światełko w tunelu:multi:

Witaj Izuńka:loveu:

Eeeeeeeeeee, to ja wolę rano pracować. Po południu to jestem do doopy! I do niczego się nie nadaję! Tylko, żeby w domciu siedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Witaj Moje Koffane Dżapuszko

a mnie dziś chyba popołudnieńkiem nie będzie bo mam ostatnie zebranko w szkole :cool1:...a przy okazji skoczę do rodzicieli na kaff ;)
No dopsssszzz:roll: siła wyższa.....ale i tak ci przyjde napisać pościka :loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Eeeeeeeeeee, to ja wolę rano pracować. Po południu to jestem do doopy! I do niczego się nie nadaję! Tylko, żeby w domciu siedzieć :evil_lol:Wiesz co ja tez bym wolała rano ale co zrobie jak mam prace na popołudnie...musiałam przywyknąć:roll:

Posted

uffffff, dotarłam do tych kąpielowych fotów wreszcie :evil_lol: następnym razem zapytam na której są stronie - będzie prościej :evil_lol:

doberek :multi:

a gdzie wy chodzicie na te "wodne" spacerki ?

Posted

[quote name='Agniest']uffffff, dotarłam do tych kąpielowych fotów wreszcie :evil_lol: następnym razem zapytam na której są stronie - będzie prościej :evil_lol:

doberek :multi:

a gdzie wy chodzicie na te "wodne" spacerki ?To nie ja to te peple tak gadają...normalnie nie idzie ich powstrzymać :evil_lol:
My na Sosinke jeździmy....ty bedziesz wiedzieć jak się na Bukowno z Jaworzna jedzie tak jest taki fajny duzy zalew:lol:

Posted

[quote name='apple']No dopsssszzz:roll: siła wyższa.....ale i tak ci przyjde napisać pościka :loveu:

:multi::multi:napisaj napisaj ...jasne ze poczytam :loveu::loveu::loveu: