jonQuilla Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 cześć Kochana :multi::multi::multi::loveu: w końcu weekend i można troszkę się poobijać :) :eviltong: przemknął mi przed oczami jakiś wodny pofałdowany zwierz :) :) :loveu::loveu: WSZYSTKIEGO KOBIECEGO :) Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mamu!!!!!!!! ta woda jest mokra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img379.imageshack.us/img379/5703/tnzdjcie018vo3.jpg cze Dżapuszko Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witanko ma kochana Moj Bober to bez wody zyc by nie mogl Quote
Helga&Ares Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ale głupaweczka Kronoskowa:evil_lol::evil_lol: czee hono na buziaka z okazji dnia babola:buzi: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Moje Koffane Dżapuszko przyszłam się przywitać .....i powiedzieć ze u Ozzulka i Klocka są fotaski :grins: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Hej ma jabluszkowa Wstawaj, nowy dzien sie zaczal Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Kochana :multi::multi::multi::loveu: w końcu weekend i można troszkę się poobijać :) :eviltong: przemknął mi przed oczami jakiś wodny pofałdowany zwierz :) :) :loveu::loveu: WSZYSTKIEGO KOBIECEGO :) czeee sisko:loveu: [quote name='Alicja']Mamu!!!!!!!! ta woda jest mokra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img379.imageshack.us/img379/5703/tnzdjcie018vo3.jpg cze Dżapuszko Czeee Alu...no mokra mokra a Krosiu nie lubi mokra woda :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko ma kochana Moj Bober to bez wody zyc by nie moglNo widzisz a Krosiu to tylko po kosteczki :eviltong: [quote name='Helga&Ares']ale głupaweczka Kronoskowa:evil_lol::evil_lol: czee hono na buziaka z okazji dnia babola:buzi:Przyszłam po buziiii ...no dawa...no no no:razz: [quote name='Alicja']Moje Koffane Dżapuszko przyszłam się przywitać .....i powiedzieć ze u Ozzulka i Klocka są fotaski :grins: Cześć Koffana........jusszzz lece obaczyc:loveu: Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej ma jabluszkowa Wstawaj, nowy dzien sie zaczalSłońce ja od 6 nie śpie i witam nowy dzień:diabloti: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='apple']Słońce ja od 6 nie śpie i witam nowy dzień:diabloti: biedactwo! Ja dzis " zaspalam" - wstalam cos po 7, ale wczoraj przed 6, bo jechalismy na gielde kwiatowa do Tychow zazielenic pokoj. Zakupy w miare udane! Quote
halgre Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Witam ... No wreszcie musiałam zajrzeć do Kronosika, bo ostatnio cały świat się tylko wokół niego kręci :megagrin::megagrin::megagrin: Ha :multi: no już teraz wiem dlaczego :evil_lol: Jest naprawdę śliczny ! Taki bobas :multi::multi: A w tej wodzie - a raczej nad wodą - kapitalnie :evil_lol: Mój Dindek bardzo lubi pływać w stawie latem w parku... :loveu: Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']biedactwo! Ja dzis " zaspalam" - wstalam cos po 7, ale wczoraj przed 6, bo jechalismy na gielde kwiatowa do Tychow zazielenic pokoj. Zakupy w miare udane! Pożałuj mnie jeszcze pożałuj...nikt mnie nie żałuje to tak mi rób:evil_lol: No to cieszkam ogromnie że pokój pozieleniony i dawaj no foty prezencyjne:razz: A foty ty widziała na wsteczu?:razz: Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='halgre58']Witam ... No wreszcie musiałam zajrzeć do Kronosika, bo ostatnio cały świat się tylko wokół niego kręci :megagrin::megagrin::megagrin: Ha :multi: no już teraz wiem dlaczego :evil_lol: Jest naprawdę śliczny ! Taki bobas :multi::multi: A w tej wodzie - a raczej nad wodą - kapitalnie :evil_lol: Mój Dindek bardzo lubi pływać w stawie latem w parku... :loveu: Dziękujemy za mase komplementów...przekaże mu...ucieszy się:evil_lol:. Ochhh jak ja zazdroszcze ty co mają psy pływaki- też bym tak chciala:placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='apple']Pożałuj mnie jeszcze pożałuj...nikt mnie nie żałuje to tak mi rób:evil_lol: No to cieszkam ogromnie że pokój pozieleniony i dawaj no foty prezencyjne:razz: A foty ty widziała na wsteczu?:razz: fidziala! Fidziala! Ino mi Cie tak zal, cos by musiala doopke z lozia ruszyc tak jak wstaje slonko! Bidulinko! Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']fidziala! Fidziala! Ino mi Cie tak zal, cos by musiala doopke z lozia ruszyc tak jak wstaje slonko! Bidulinko! Ohhhhhhhhhhhh jak mi dobrze :diabloti: Koffana dziękuje- od razu lepiej :loveu: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gadasz, ze moja fota Gucia pokapielowego to " wodnik szuwarek" - a Ty to co?Ze niby fot wodnych na wsteczu nie dalas? Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']Gadasz, ze moja fota Gucia pokapielowego to " wodnik szuwarek" - a Ty to co?Ze niby fot wodnych na wsteczu nie dalas? Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!:roll: Ja moge:diabloti: Dobra baby spadam bo musze się przyszykować i pomykam do Pyrzowic po moją psiapsółke ...przylatuje z Englanda:multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']Pozdrow Ja Od Nas!!!!!!!Dopsszzzz- trzymcie kciuki co by mnie żaden TIR nie zaatakował:roll: Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='apple']Dopsszzzz- trzymcie kciuki co by mnie żaden TIR nie zaatakował:roll: oj oj oj zaciskam :kciuki:....TIRom mówimy stanowcze NIE ! ! ! :angryy: Quote
Fuga*** Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pięknie Krosiowi nad wodą :-) i w ogóle dobrze, że już wiosna... buziaki Quote
zuzolandia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hiellooooooooo!!!!!!!! to potem daj fote tej psiapsiolki cobysta my mogli se lobejrzec przybysza z avalonu hihih i pozdroffffffff ja !!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/2471/tnzdjcie022is6.jpg hihihihihihi JOZIN Z BAZIN hhhihihihihih masakra 5 stron do tylu coby 4 zdjecia lobejrzec skandal! Quote
Recommended Posts