Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje jakiś psiak ogłoszeniA? Jak tak to wrzućcie tu zdjecie i tekst

Ja mam akurat wykupione ogłoszenia, ale dzięki za ofertę, pomyślę jeszcze, tylko tak we wtorek dopiero :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Właśnie się zorientowałam, że wożę w samochodzie ciemne dżinsy. Pewnie miałam przekazać komuś z bazarku i nie zrobiłam tego... Oczywiście nie mam pojęcia, czyje to spodnie...  :lookarou:

Posted

Właśnie się zorientowałam, że wożę w samochodzie ciemne dżinsy. Pewnie miałam przekazać komuś z bazarku i nie zrobiłam tego... Oczywiście nie mam pojęcia, czyje to spodnie...  :lookarou:

Moje, moje moje:D:D:D Ciągle zapominam ci o nich napisac:) Nawet brzośka się kiedyś pytała czy dobre:)  To jak mogłybysmy sie spotkać?

Posted

Moje, moje moje:D:D:D Ciągle zapominam ci o nich napisac:) Nawet brzośka się kiedyś pytała czy dobre:)  To jak mogłybysmy sie spotkać?

No takie małe to mogłam się domyślić ;)

Co robisz w sob. wieczorem? Po 18-tej będę jechać z Nankiera do Ulv, mogę ew. też do Ciebie podjechać.

Posted

POMOCY WROCŁAW !!!!
Zaginął piesek szary średniej wielkości...
Bardzo płochliwy...
Całkowicie niegroźny...
Z czarną smyczą...
Ostatnio widziany w okolicach Brucknera i Toruńskiej...
Bardzo proszę o pomoc Wrocławian w odszukaniu tego pieska...
Zwiał ze spaceru w Parku Tołpy około 13..

tel 695 907 701

nie wiem jak dodać zdjęcia

Posted

POMOCY WROCŁAW !!!!
Zaginął piesek szary średniej wielkości...
Bardzo płochliwy...
Całkowicie niegroźny...
Z czarną smyczą...
Ostatnio widziany w okolicach Brucknera i Toruńskiej...
Bardzo proszę o pomoc Wrocławian w odszukaniu tego pieska...
Zwiał ze spaceru w Parku Tołpy około 13..

tel 695 907 701

nie wiem jak dodać zdjęcia

PB053497_600x450.jpg

PB053467_600x450.jpg

PB053465_600x450.jpg

PB053455_600x450.jpg

Posted

Serce mi pęka. Tak to jest jak się nie zabezpiecza psa jak należy czyli szelki, obroża i dwie smycze.

Będę się rozglądać, bo to moje okolice.Tylko jak go złapać?

Posted

Serce mi pęka. Tak to jest jak się nie zabezpiecza psa jak należy czyli szelki, obroża i dwie smycze.

Będę się rozglądać, bo to moje okolice.Tylko jak go złapać?

Pewnie niełatwo... ale ma smycz, więc albo przydepnąć (jak da radę...), albo spróbować zagonić w krzaki i mieć nadzieję, że smycz się gdzieś zaczepi...

Jeszcze mi się tak przypomniało, że Eldad Hagar (pewnie znacie - https://www.youtube.com/user/eldad75) łapie dzikusy na cheesburgera - pachnie intensywnie i jest to swojego rodzaju 'rarytas' ;)

Posted

dzieki

ślad po nim kończy się w ok pl.Kromera... biegł ul. toruńską w stronę Bruknera ok 17.00

Tak wie Wroclaw- Psie Pole... POMOCY !!!

porozwieszaj ulotki po okolicy

Posted

Potrzebujemy pomocy w rozwieszaniu ulotek
Psie Pole i śródmieście
Anna Handzlik tel 881 681 481
lub zgłaszajcie chęć pomocy tutaj, to przydzielimy wam konkretny rejon, by się nie dublować i szybko ogarnąć jak największy teren

Posted

W sobotę od rana pochodzę po okolicy (mieszkałam przy Mostach Warszawskich, znam tam każdą skrytkę, w ogóle Psie Pole też, tam też parę lat spędziłam. Obejrzę okolice Mewiej, to ciche uliczki, może tam się ukrywa, ogródki działkowe przy Toruńskiej i boczne uliczki Brucknera, popytam, porozwieszam ulotki (wykorzystam fotkę stąd, wydrukuję dziś w pracy).

Dziś cały dzień w pracy, więc wieczorem, po 20:00 też podjadę (jak dam radę, bo mieszkam 20 km od Psiego Pola, za Wrocławiem), ale po ciemku nie liczę na nic. Ale liczy się czas, więc warto jak najszybciej działać.

• Upvote 1