supergoga Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ufff, bo chyba i ja miałabym traume. Byłam w Niedzicy na początku września 1 dzień - i nie widziałam suni. Może akurat się nie pokazała, gdzieś poszła. Nie mogłabym jej zabrać, bo na wakacjach byłam z naszą psicą niekoleżeńska i tez problem - bez netu - jak i kogo prosić o pomoc. Mam nadzieję, że akcja pomocowa sie uda. Quote
ania z poznania Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Mam taką nadzieję, jest taka ufna i wesoła, taki szczenior duży, a tu za chwilę sama mogłaby mieć szczeniaki.... Quote
Nikus Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 uff to kamień z serca:) bo moja kumpela się nie odezwała jeszcze:(..pewnie gdzieś na wyjeździe jest Quote
snuszak Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jestem u malutkiej, przesyłam dalej żeby więcej osób widziało Quote
wojtuś Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dobrze, że "mój" TOZ ją weźmie, żeby tylko tam była Quote
__Lara Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ciesze sie, ze sunka bedzie bezpieczna :D :D :D Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 W tej chwili inspektorzy już są w drodze, mam nadzieje, że Ania będąc na miejscu pomoże namierzyć malutką. A ja mam tylko gorącą prośbę do Ani i do Was. Nie zostawiajcie małej później bez pomocy. Ja mam potworne w takiej sytuacji wyrzuty sumienia, bo z jednej strony nie można psa zostawić bez pomocy a z drugiej strony, jest proza życia, czyli koszty które później KTOZ ponosi z racji interwencji. Poprosiłam Frotkę o pomoc a sama niestety nie wyrabiam i nie będę małej mogła ogłaszać. Na dodatek sama mam już na sumieniu pewne zobowiązanie wobec KTOZ, bo się nie wywiązałam:oops:. Bardzo Was wszystkim proszę o ogłaszanie maleństwa i pomoc do czasu, kiedy znajdzie dom. Quote
baster i lusi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ania jak się czegoś podejmnie to napewno potem nie zostawi małej.Taką Anię znam.Ona już w niedzielę porozsyłała wątek. Quote
Recommended Posts