Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Manga jest uosobieniem radości i energii. Ma dopiero 2 lata, mimo niezwykłej urody została porzucona i w sierpniu tego roku trafiła do schroniska. Poszukuje domu i właściciela, który zapewni jej odpowiednią dawkę ruchu i ćwiczeń. Jest psem bardzo pojętnym, inteligentnym, chętnie będzie współpracować z człowiekiem. Cechy owczarka, które posiada, sprawiają, że będzie wierna i oddana swojemu właścicielowi. Zamknięta w klatce, tęskni za kontaktem z ludźmi i spacerami u boku Pana.

Manga jest odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Kontakt....

Posted

mamanabank napisał(a):
Wiesz, że zanim zadałam to pytanie przeczytałam opis dwa razy :-D jak nie ma cyferki to nie widzę ile pies ma lat :-D

Ja też tak mam :D Muszę mieć wyraźnie napisane bo inaczej do mnie nie dotrze :D

Posted

mamanabank napisał(a):
Kolejny jest Arktik. Juz myśle o tekście, dzisiaj wieczorem będzie na pewno. Wy w tym czasie wstawcie nowe zdjęcia jeśli są.

To jutro go ogłoszę, bo w poniedziałek idę do szkoły i znowu będę miała ograniczony czas.

Posted

A Manga dziś na spacerku obszczekała Arktika ,aż byłyśmy zaskoczone...było pokazywanie zębów...młodzik początkowo zdziwiony nie pozostał dłużny...;)

Posted

Witam,

Czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć coś więcej o Mandze? Bardzo chcielibyśmy ją zaadoptować ale nie wiemy jak zareaguje na nasza- bądź co bad sporą rodzinę- dwójka 4 letnich dzieci (żywiołowe, energiczne i szalone), 6 miesięczna bokserkę (kochającą wszystkie psy ale szaloną i energiczną) i dwa koty (unikające i nie kochające naszego psa- więc kochać ich nie musi ;))

Posted

Super,że się zalogowaliście,widzę,ze link z wątkiem suczki dotarł...jak czytacie na wątku jest bardzo żywiołowym psiakiem,aktywnym,nie wiem jak dogada się z bokserką ,na razie szczeka na wszystkie stworzenia...ale to jest schronisko poza schroniskiem może być zupełnie innym psiakiem,co obserwujemy u wszystkich naszych podopiecznych.A moze przyjechalibyście do schroniska z bokserka i wzięlibyście Mangę na spacer...Warszawa nie jest daleko...w soboty schronisko jest czynne od 8 00 do 11 oo ,zapraszamy...:lol::lol: