Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja odwiedzę Mangę w sobotę:) Gdyby do tego czasu znalazł się ktoś BARDZO FAJNY ;) kto ją zabierze do siebie to dajcie znać bo mi się dzieci zapłaczą jak pojedziemy i psa nie będzie ;)

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Chyba nikt, skoro to za mną na ulicy się ludzie oglądają i robi się zbiegowisko, gdy wysypujemy się z samochodu :-)

haha bo toż to zjawisko warte uwaqi :D

mamanabank powinnaś bys supernadmamanabank :D

Posted

Manga przeniesiona do boksu Meli i Karola...jej miejsce zajął Pepe,amstaff...Manga jak mnie informuje Mamnabank,jest na razie przerażona...Melka daje się jej we znaki a ona boi się jej...

Posted

Nie nie, Melka jej nie atakuje, Manga tak na wszelki wypadek stała z boku i uważnie przyglądała się Meli. Jest z Mela i z Karolem. Musimy zewrzeć szyki i znaleźć Mandze jak najlepszy dom. AniaiJanek też obiecała pomoc w poszukiwaniu domu dla Mangi.

Czy Manga ma allegro?

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie nie, Melka jej nie atakuje, Manga tak na wszelki wypadek stała z boku i uważnie przyglądała się Meli. Jest z Mela i z Karolem. Musimy zewrzeć szyki i znaleźć Mandze jak najlepszy dom. AniaiJanek też obiecała pomoc w poszukiwaniu domu dla Mangi.

Czy Manga ma allegro?

A to super,żle Cię zrozumiałam...:lol:
Manga ma chyba allegro,robiła jej Argusiowa...

Posted

Ja też szukam wspaniałego domu dla Mangi. Pół roku temu na mazurach urodziły się 4 szczeniaki a to był moment, że nie mogliśmy wziąć psa a ja nie chciałam ich tak zostawić i poruszyłam niebo i ziemię i dla 3 udało mi się znaleźć naprawdę fajny dom. Obiecuję więc teraz zrobić wszystko by znaleźć go Mandze.

Posted

Romka napisał(a):
A to super,żle Cię zrozumiałam...:lol:
Manga ma chyba allegro,robiła jej Argusiowa...

Mela mnie bardzo rozbawiła :-D W ogole nie zwracała uwagi na Mangę, tylko na mnie, najpierw chciała mnie zjeść :-) A ja stanęłam i patrzę, co to za pies chce mnie zjeść, gdy się zatrzymałam poznałam Melę, a ona mnie!!! I zaczęła się wić z radości :-D
Już nie zdążę tego napisac u Meli, bo musze lecieć, może później :-)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Ja też szukam wspaniałego domu dla Mangi. Pół roku temu na mazurach urodziły się 4 szczeniaki a to był moment, że nie mogliśmy wziąć psa a ja nie chciałam ich tak zostawić i poruszyłam niebo i ziemię i dla 3 udało mi się znaleźć naprawdę fajny dom. Obiecuję więc teraz zrobić wszystko by znaleźć go Mandze.

Skoro wywiozłaś z Mazur pół zwirzyńca, to może uda się znaleźć dla Mangi dom właśnie na Mazurach, najlepiej z ogrodem, marzenie....

Posted

AniaiJanek napisał(a):

Aniu i Janku bardzo Wam dziękujemy,nie chcemy,zeby Manga trafiła gdzieś na łańcuch a na to się zanosi jak ją ktoś wypatrzy w schronisku...

Posted

Ja bym ją wzięła, wiecie, że bym wzięła ale przy dwójce małych dzieci i zwierzyńcu bardzo bałabym się psiaka o którym nic nie wiem. A o Mambie dzięki Mamanabank wiem dużo... poza tym Mamba dużooo mniejsza. Juz rozpuszczam wieści o Mandze i szukam. Ile kosztuje 'hotel' dla psów?

Posted

Aniu i Janku,szukajcie intensywnie,hotel dla psów to minimum 300zł,na to nas nie stać bo mamy 8 psów w hotelikach...Mangi ,żal bo w nowym boksie straciła całą żywiołowość...ale mam nadzieję,ze to się unormuje...niebezpieczeństwem dla niej,a jest sliczna,jest adopcja prosto ze schroniska,do rolnika...bo to najczęściej dom z budą i łańcuchem...przy je zywiołowości to nędza jej zycia...