AniaiJanek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja odwiedzę Mangę w sobotę:) Gdyby do tego czasu znalazł się ktoś BARDZO FAJNY ;) kto ją zabierze do siebie to dajcie znać bo mi się dzieci zapłaczą jak pojedziemy i psa nie będzie ;) Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Oczywiście, jak tylko coś się ruszy w Jej sprawie, natychmiast o tym tutaj napiszemy :-) Quote
argusiowa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 mamanabank napisał(a):Chyba nikt, skoro to za mną na ulicy się ludzie oglądają i robi się zbiegowisko, gdy wysypujemy się z samochodu :-) haha bo toż to zjawisko warte uwaqi :D mamanabank powinnaś bys supernadmamanabank :D Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Manga zamieniła się boksami z Rudolfem...siedzi tu gdzie Rudolf a Rudolf za to ma nową budę...najładniejszą w schronisku... Quote
AniaiJanek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak tam Manga- jakieś nowe po weekendowe wieści? Quote
Romka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bez zmian czuje się dobrze po zabiegu bo jest energiczna jak zawsze... Quote
AniaiJanek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No to juz widzę ten rozniesiony dom ;) Frida roznosi jak nas w domu nie ma ;) Quote
Romka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Może we dwie nie nudziły by się tak...jak jest sama to tęskni i niszczy... Quote
AniaiJanek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ależ ja właśnie sobie tak samo tłumaczę :D Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Manga przeniesiona do boksu Meli i Karola...jej miejsce zajął Pepe,amstaff...Manga jak mnie informuje Mamnabank,jest na razie przerażona...Melka daje się jej we znaki a ona boi się jej... Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nie nie, Melka jej nie atakuje, Manga tak na wszelki wypadek stała z boku i uważnie przyglądała się Meli. Jest z Mela i z Karolem. Musimy zewrzeć szyki i znaleźć Mandze jak najlepszy dom. AniaiJanek też obiecała pomoc w poszukiwaniu domu dla Mangi. Czy Manga ma allegro? Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mamanabank napisał(a):Nie nie, Melka jej nie atakuje, Manga tak na wszelki wypadek stała z boku i uważnie przyglądała się Meli. Jest z Mela i z Karolem. Musimy zewrzeć szyki i znaleźć Mandze jak najlepszy dom. AniaiJanek też obiecała pomoc w poszukiwaniu domu dla Mangi. Czy Manga ma allegro? A to super,żle Cię zrozumiałam...:lol: Manga ma chyba allegro,robiła jej Argusiowa... Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Allegro zrobione na 100% post od 18 do 20 wątku Quote
AniaiJanek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja też szukam wspaniałego domu dla Mangi. Pół roku temu na mazurach urodziły się 4 szczeniaki a to był moment, że nie mogliśmy wziąć psa a ja nie chciałam ich tak zostawić i poruszyłam niebo i ziemię i dla 3 udało mi się znaleźć naprawdę fajny dom. Obiecuję więc teraz zrobić wszystko by znaleźć go Mandze. Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Romka napisał(a):A to super,żle Cię zrozumiałam...:lol: Manga ma chyba allegro,robiła jej Argusiowa... Mela mnie bardzo rozbawiła :-D W ogole nie zwracała uwagi na Mangę, tylko na mnie, najpierw chciała mnie zjeść :-) A ja stanęłam i patrzę, co to za pies chce mnie zjeść, gdy się zatrzymałam poznałam Melę, a ona mnie!!! I zaczęła się wić z radości :-D Już nie zdążę tego napisac u Meli, bo musze lecieć, może później :-) Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 AniaiJanek napisał(a):Ja też szukam wspaniałego domu dla Mangi. Pół roku temu na mazurach urodziły się 4 szczeniaki a to był moment, że nie mogliśmy wziąć psa a ja nie chciałam ich tak zostawić i poruszyłam niebo i ziemię i dla 3 udało mi się znaleźć naprawdę fajny dom. Obiecuję więc teraz zrobić wszystko by znaleźć go Mandze. Skoro wywiozłaś z Mazur pół zwirzyńca, to może uda się znaleźć dla Mangi dom właśnie na Mazurach, najlepiej z ogrodem, marzenie.... Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 AniaiJanek napisał(a):Ja też szukam wspaniałego domu dla Mangi. Pół roku temu na mazurach urodziły się 4 szczeniaki a to był moment, że nie mogliśmy wziąć psa a ja nie chciałam ich tak zostawić i poruszyłam niebo i ziemię i dla 3 udało mi się znaleźć naprawdę fajny dom. Obiecuję więc teraz zrobić wszystko by znaleźć go Mandze. Aniu i Janku bardzo Wam dziękujemy,nie chcemy,zeby Manga trafiła gdzieś na łańcuch a na to się zanosi jak ją ktoś wypatrzy w schronisku... Quote
AniaiJanek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja bym ją wzięła, wiecie, że bym wzięła ale przy dwójce małych dzieci i zwierzyńcu bardzo bałabym się psiaka o którym nic nie wiem. A o Mambie dzięki Mamanabank wiem dużo... poza tym Mamba dużooo mniejsza. Juz rozpuszczam wieści o Mandze i szukam. Ile kosztuje 'hotel' dla psów? Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Różne są ceny hotelików od 200/300zł do 500zł /m-c Trzeba brać też pod uwagę koszty szczepień, karmy, ewentualnego leczenia, w płatnych domach tymczasowych mamy aktualnie 7 psów, gdyby chociaż jeden z nich znalazł dom... http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Aniu i Janku,szukajcie intensywnie,hotel dla psów to minimum 300zł,na to nas nie stać bo mamy 8 psów w hotelikach...Mangi ,żal bo w nowym boksie straciła całą żywiołowość...ale mam nadzieję,ze to się unormuje...niebezpieczeństwem dla niej,a jest sliczna,jest adopcja prosto ze schroniska,do rolnika...bo to najczęściej dom z budą i łańcuchem...przy je zywiołowości to nędza jej zycia... Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mamanabank napisał(a):Różne są ceny hotelików od 200/300zł do 500zł /m-c Trzeba brać też pod uwagę koszty szczepień, karmy, ewentualnego leczenia, w płatnych domach tymczasowych mamy aktualnie 7 psów, gdyby chociaż jeden z nich znalazł dom... http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Zapomniłaś o Pufci u Kajki... Quote
AniaiJanek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No to zrobimy tak, że działam, szukam. Jak nie wyjdzie to umieści się ją w hoteliku. Moi przyjaciele na pewno pomogą finansowo więc pieniądze się znajdą. Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Bardzo dziękuję...nie opuszczaj naszych wątków i zaglądaj do naszych psiaków...bo ma wątku Mangi i Mamby to pewnie będziesz na 100%... Quote
AniaiJanek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja już jakoś coś poznam, wejdę w to to zostaje... Będę starała się pomóc jak tylko mogę. Quote
Romka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 AniaiJanek napisał(a):Ja już jakoś coś poznam, wejdę w to to zostaje... Będę starała się pomóc jak tylko mogę. SUPER!Bardzo się cieszę...:lol::lol: Quote
Recommended Posts