Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Ale biedny ten łiskas :-D Zawsze on! Ciekawe co on sobie myśli ;-)

Łiskas był lekko zestresowany...zaraz dał nogę na drugi dziedziniec...

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie się boję, że przyjadę i się nie zaakceptuję z Fridą/ dziećmi- jak ja ją tam zostawię? :/ Jaka ona jest do innych psów? Bo Frida jest potwornie męcząca i natarczywa- łagodna jak baranek ale skacze, chce się bawić- szczeniak i do tego bokser czyli wariatka. Wiecie może jak z Mangą i czystościa w domu? Nauka od zera czy wie, że załatwia się na zewnątrz? I jeszcze jedno pytanie- jak to jest z hotelem/ domem tymczasowym? Bo ja jej nie zostawię w tym schornisku :/ Można jej hotel opłacić dopoki kogos nie znajdzie? Ile to kosztuje?

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Strasznie się boję, że przyjadę i się nie zaakceptuję z Fridą/ dziećmi- jak ja ją tam zostawię? :/ Jaka ona jest do innych psów? Bo Frida jest potwornie męcząca i natarczywa- łagodna jak baranek ale skacze, chce się bawić- szczeniak i do tego bokser czyli wariatka. Wiecie może jak z Mangą i czystościa w domu? Nauka od zera czy wie, że załatwia się na zewnątrz? I jeszcze jedno pytanie- jak to jest z hotelem/ domem tymczasowym? Bo ja jej nie zostawię w tym schornisku :/ Można jej hotel opłacić dopoki kogos nie znajdzie? Ile to kosztuje?

Przyjedzcie proszę do schroniska...potem możemy pomysleć o hoteliku jeśli będzie taka konieczność...wiele zależy od ludzi,jak zachowują się zwierzęta...Mamanabank ma 4 dzieci,3 psy i kota a teraz jeszcze suczkę Mambę na domu tymczasowym...zapraszamy.

Posted

Przyjedziemy. Mąż obiecał, że pokombinuję by go nie przydzielali na operację w sobotę i wtedy byśmy w sobotę przyjechali. On uważa, że to szaleństwo by brać psa ale też chce ;) Skoro Mamanabank ma 4 dzieci, 3 psy i kota to moja dwójka dzieci, 2 koty i ewentualne 2 psy ;) to jeszcze nie tak ciężko ;)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Przyjedziemy. Mąż obiecał, że pokombinuję by go nie przydzielali na operację w sobotę i wtedy byśmy w sobotę przyjechali. On uważa, że to szaleństwo by brać psa ale też chce ;) Skoro Mamanabank ma 4 dzieci, 3 psy i kota to moja dwójka dzieci, 2 koty i ewentualne 2 psy ;) to jeszcze nie tak ciężko ;)

Oczywiście,Mamanabank słuzy doświadczeniem...prawda?;)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
No to jak i ja;) Także mamy bliźniaki :D I nie wiem jak to robisz ,że dajesz radę z bliźniakami + jeszcze dwójka :D

Nie, no po prostu nie daję rady ale nauczyłam się z tym żyć :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Prawda! Chociaż wzorcem "normalności" to raczej nie jestem :-D

No bo ,kto normalny na blizniaki+2 ,3 psy i kota i męża i jeszcze Mambę na tymczasie...:diabloti:

Posted

Sprawa naszej mamusinabank to ona jeszcze oprócz swoich zajęć służy pomocą cioci sylwii która ma czasami problemy z pieskami hotelikowymi i zawsze znajdzie razem z naszą Romcią czas aby mi pomóc!!!!!Trzymamy kciuki za piesiole!!!:thumbs::happy1: