Jump to content
Dogomania

Torowo-Gusiowo-myszowe piękności- szczeniaczki, onka i mini piesek proszą o pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

W środę będzie u mnie Ida także fotki Wspaniałego Eklera będą:) Przystojniak miał dziś zrobione szczepienie na choroby zakażne i ma w końcu swoją własną książeczkę - koszt 50 zł na konto wetki, które chyba Mysza ma. Panie weterynarz powiedziała, że jeżeli Ekler teraz jest szczepiony na zakaźne to około 4 października znowu powinien być szczepiony na zakaźne, a potem dopiero na wściekliznę. Chyba , ze coś pokręciłam.

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konto wetki mam i ja...;)

a przy okazji, może któraś Ciocia zechce nadać imię jednej z trzech kici które ostatnio nabyła Neigh:) ładne są, nie powinny zostać bezimienne;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193104-Wybierz-imi%C4%99-dla-kociaka-%29-prosimy-o-wsparcie!-do-23.09.-godz.-21.00?p=15405588#post15405588[/url]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jaki słodziak:loveu:

Jeśli chodzi o sterylkę Malty to w przyszły piątek może my ją zawieziemy do Serocka? wiadomo już która to mogłaby być godzina?[/QUOTE]
Ona może poczekać w lecznicy, do kiedy trzeba. Sama już nie wiem... Sterylka wstrzymuje jej adopcję ale ciężko to ogarnąć kurczę, z Serocka jest kawałek a w tygodniu robota...
[quote name='megii1']W środę będzie u mnie Ida także fotki Wspaniałego Eklera będą:) Przystojniak miał dziś zrobione szczepienie na choroby zakażne i ma w końcu swoją własną książeczkę - koszt 50 zł na konto wetki, które chyba Mysza ma. Panie weterynarz powiedziała, że jeżeli Ekler teraz jest szczepiony na zakaźne to około 4 października znowu powinien być szczepiony na zakaźne, a potem dopiero na wściekliznę. Chyba , ze coś pokręciłam.[/QUOTE]
Czy Wspaniały Ekler to przytyk? :evil_lol::eviltong: Nie pokręciłaś, tak ma być.
[quote name='Tora&Faro']Konto wetki mam i ja...;)

a przy okazji, może któraś Ciocia zechce nadać imię jednej z trzech kici które ostatnio nabyła Neigh:) ładne są, nie powinny zostać bezimienne;)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/193104-Wybierz-imi%C4%99-dla-kociaka-%29-prosimy-o-wsparcie%21-do-23.09.-godz.-21.00?p=15405588#post15405588"]http://www.dogomania.pl/threads/193104-Wybierz-imi%C4%99-dla-kociaka-%29-prosimy-o-wsparcie!-do-23.09.-godz.-21.00?p=15405588#post15405588[/URL][/QUOTE]
Ja nie mam tego konta, Gosia płaciła. Gosiu, podeślesz mi? Dzięki.

Fajna ta malutka dziunia:loveu:

Posted

beka, masowanie brzuszka plus spokój.
Zabcia nie sikała przez 3 dni , Rekin też coś koło tego.
Boją się i tyle..ech, żeby to było takie proste - sikaj i koniec ;)
Moj Roman za to ma na odwrót- ja mu nie każę sikać a on sika :D
Zamienimy się?;)

Posted

Tak w ogóle to chciałam przypomnieć, ze JA mieszkam koło Serocka, tak? Wiec jakby coś trzeba było pomóc.....Ze już nie wspomnę o tym, ze jezdzenie tędy i nie zajrzenie na kawę to normalnie panie granda!

Posted

[quote name='Neigh']Tak w ogóle to chciałam przypomnieć, ze JA mieszkam koło Serocka, tak? Wiec jakby coś trzeba było pomóc.....Ze już nie wspomnę o tym, ze jezdzenie tędy i nie zajrzenie na kawę to normalnie panie granda![/QUOTE]
Wiem przecie ale nie chciałam Cię wikłać, trzeba Maltę do Warszawy albo z Warszawy zawieźć. Chyba to przełożę na przyszły piątek, bo w ten czwartek to nie ma komu jej zawieźć...
[quote name='beka']Była nospa i było siku, hurra :)[/QUOTE]
Super, to nasz Rekin gorzej wystaszony :shake: on to raz na 2-3 dni :(
Właśnie, jak tam dzisiaj Rekinek?

Posted

[quote name='mysza 1']Super, to nasz Rekin gorzej wystaszony :shake: on to raz na 2-3 dni :(
Właśnie, jak tam dzisiaj Rekinek?[/QUOTE]

A ja właśnie z wiadomościami z frontu ;)
Poprosiłam Asię żeby mu dawał nospę regularnie przez kilka dni. Efekt? Kupal i siku dzisiaj rano na podłodze w kuchni ;)

Poza tym - idealnie. Grzeczny, cichy, nie niszczy, słucha się i nawet już macha na wieść o spacerze tym swoim kikutkiem ogonka.

Posted

Rekin jest kozak....:-)

Ależ wikłaj Mysza wikłaj. Nie twierdzę, ze ZAWSZE uwikłana być mogę, ale mieszkam rzut beretem, czesto jezdzę do Wawy to co za problem, tak?
W ten piątek akurat nie mogę bo dzikuny wiozę do weta na szczepienia

Posted

W czwartek mogę zabrać z Warszawy, ale dopiero w granicach 16-16.30 i zawieźć do Serocka. Gdyby się udało przełożyć zabieg na późniejszą godzinę, można by to jakoś zgrać. A w której lecznicy w Wwie zabieg?...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jednak na ten?[/QUOTE]
Na razie nie zmieniłam, moja wetka jest dzisiaj od 15 dopiero
[quote name='Nutusia']W czwartek mogę zabrać z Warszawy, ale dopiero w granicach 16-16.30 i zawieźć do Serocka. Gdyby się udało przełożyć zabieg na późniejszą godzinę, można by to jakoś zgrać. A w której lecznicy w Wwie zabieg?...[/QUOTE]
Dzięki Nutusiu:loveu: ale mam problem z przywiezieniem jej do Warszawy, bo z Warszawy to ja mogę w czwartek. Sterylka na Kosiarzy.

Będę dzwonić, może jednak lepiej w przyszły piątek.

Posted

[quote name='mysza 1']P.S. zdjęcie wygrało na bazarku :loveu::multi::loveu: Dziękuję za głosy i Megii za zdjęcie ;):eviltong:[/QUOTE]
chociaz głosowalam na zupelnie inne to było jednym z moich typów :)
ale mialo juz tyle głosów ze sobie swój darowałam ;)

Posted

Ja też wiedziałam i wygrało całkowicie zasłużenie (bez żadnych "znajomości"). Ale ja tam wierzę w latającego Brunka i już Myszę poprosiłam o "odpowiednią" fotę na kolejny bazarek :)

Posted

[quote name='mysza 1']P.S. zdjęcie wygrało na bazarku :loveu::multi::loveu: Dziękuję za głosy i Megii za zdjęcie ;):eviltong:[/QUOTE]

brawo, a mogę to zdjecie w koncu zobaczyć bo glosowałam i nie wiem na co;)

Posted

[quote name='Nutusia']Ja też wiedziałam i wygrało całkowicie zasłużenie (bez żadnych "znajomości"). Ale ja tam wierzę w latającego Brunka i już Myszę poprosiłam o "odpowiednią" fotę na kolejny bazarek :)[/QUOTE]
Nie, znajomości też wchodziły w grę ;)

Na wątku foto jest, nr 20, przekleję później teraz w biegu jestem.

Posted

[quote name='Ulka18']Gratuluje Mysza wygranej :Rose: Naprawde swietne zdjecie i nalezala Ci sie wygrana.

Podeslijcie pls watek hoteliku u Meggi :modla: Duzo Meggi ma psow u siebie?[/QUOTE]
Oj ja nawet nie mam tego wątku. Najlepiej pytaj Magdę na pw, liczba psów stale się zmienia, trudno mi powiedzieć.