Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybacz Liderku ...[B]

Zajrzyjcie Kochani do nowej bidy która bez Naszej pomocy zgaśnie w schronisku...[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242446-Ruda-do%C5%9Bwiadczona-przez-los-ga%C5%9Bnie-z-ka%C5%BCdym-dniem-POM%C3%93%C5%BBCIE[/url]!

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja powiem tyle, że odwożąc suczkę do Kasi, którą wyciągnęłyśmy ze schroniska widziałyśmy z Lili i nawet miziałyśmy Liderka :) I wcale nie jest paróweczką, piękną linię chłopak trzyma! ;)[/QUOTE]
Tylko zazdrościć mogę-widoku i miziania Liderka :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja powiem tyle, że odwożąc suczkę do Kasi, którą wyciągnęłyśmy ze schroniska widziałyśmy z Lili i nawet miziałyśmy Liderka :) I wcale nie jest paróweczką, piękną linię chłopak trzyma! ;)[/QUOTE]

Potwierdzam! Żadna z niego parówa ;)

Posted

tamta kobitka się nie odezwała, może rzeczywiście właściciel mieszkania się nie zgodził czy coś... No nic, ktoś musi w końcu zakochać się w nim tak jak my ;)

Posted

[quote name='Mysia_']tamta kobitka się nie odezwała, może rzeczywiście właściciel mieszkania się nie zgodził czy coś... No nic, ktoś musi w końcu zakochać się w nim tak jak my ;)[/QUOTE]

Mogła chociaż się odezwać, dać znać, no ale nic nie poradzimy.

Posted

Ktoś wspaniały w końcu się znajdzie :)

Przy okazji - pomóżcie cioteczki!!! Psi szkielet, który może trafić do umieralni :( :( :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242684-Szkielet-z-lasu-szuka-domu[/url]

Posted

Ustawiłam Liderkowi przelew, żeby 2-go maja poszło 300 zł czesnego. Wybywam do Hiszpanii. Przepraszam, ale uzupełnię rozliczenia dopiero po powrocie. Jeżeli będzie potrzebny odkleszczacz czy coś będzie pilnego - to b. proszę, żeby ktoś wyłożył, ja 9-go wracam to pozwracam. Jakby co...

Posted

[quote name='Bjuta']Ustawiłam Liderkowi przelew, żeby 2-go maja poszło 300 zł czesnego. Wybywam do Hiszpanii. Przepraszam, ale uzupełnię rozliczenia dopiero po powrocie. Jeżeli będzie potrzebny odkleszczacz czy coś będzie pilnego - to b. proszę, żeby ktoś wyłożył, ja 9-go wracam to pozwracam. Jakby co...[/QUOTE]

Bjuta się urlopuje :) a my zaglądamy do Liderka ;)