Bjuta Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja sobie wpadam popatrzeć na tą uśmiechniętą mordkę! Na tablicy już 5 odsłon telefonu. Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja tez zagladam ale nie zawsze pisze. Trzymam kciuki za zainteresowanie Liderkiem :) Quote
Monika89 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja też zaglądam. Nie zawsze pisze. W szczególności ostatnio. Liderku uważaj na siebie :) Quote
paula_t Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Bjuta']Ja sobie wpadam popatrzeć na tą uśmiechniętą mordkę! Na tablicy już 5 odsłon telefonu.[/QUOTE] No to teraz rozdzwoń się telefonie! Quote
__Lara Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Panna Marple']Bo pan Baryła musi mieć swego ludzia![/QUOTE] Cioteczko, ja Ci dam "pan Baryła" :x:evil_lol::diabloti: Quote
paula_t Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Wiosna już tuż tuż, to Liderek zrzuci nadprogramowe kilogramy:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='paula_t']Wiosna już tuż tuż, to Liderek zrzuci nadprogramowe kilogramy:evil_lol:[/QUOTE] Obiecanki cacanki :):) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 A po co on ma zrzucac kilogramy ,on I tak najprzystojniejszy :) :) :) Quote
paula_t Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Dzień dobry Liderciu, mam nadzieję, że u ciebie też pogoda taka, że tylko leżeć i się w słońcu wygrzewać:loveu: Mój psiur już o 8 rano drapie w balkon, żeby go wypuścić na balkon i on może tak cały dzień ;) Quote
Bjuta Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Kasiu, czy nie trzeba by w coś odkleszczającego zainwestować? :) Słońce jest genialne! A jedziemy ze schroniskiem w sobotę na dogtrekking do Jerzmanowic i ma to być jedyny deszczowy dzień w tygodniu... :mad: Quote
Panna Marple Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Pan Waliza zapewne lubi ciepełko błogie:lol: Quote
kasiainat Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Bjuta']Kasiu, czy nie trzeba by w coś odkleszczającego zainwestować? :) Słońce jest genialne! A jedziemy ze schroniskiem w sobotę na dogtrekking do Jerzmanowic i ma to być jedyny deszczowy dzień w tygodniu... :mad:[/QUOTE] Myślę, że jeszcze za wcześnie :-) Kleszczy nie widać, ale jak się pojawią to dam znać :-) Parówka się wygrzewa - u nas od wczoraj piękna pogoda :-) A tą sobotą to się Bjutko nie przejmuj - ja sprawdzam pogodę na onecie to potrafią zmieniać prognozy 3 razy dziennie :-) Quote
Mysia_ Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Dzisiaj miałam całkiem konkretny telefon w sprawie Liderka, ciekawe czy coś z tego wyjdzie ;) Quote
Bjuta Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 O jejku... ale by było... Lider by się mocno zdziwił! A ja od razu pomyślałam o szansie u Kasi dla Bonda, albo Bodzia ... o rany. Już wyłączam myślenie. Stop. Nie zapeszać... Quote
Toska1 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Mysia_']Dzisiaj miałam całkiem konkretny telefon w sprawie Liderka, ciekawe czy coś z tego wyjdzie ;)[/QUOTE] no to trzymam kciuki :) Quote
paula_t Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Mysia_']Dzisiaj miałam całkiem konkretny telefon w sprawie Liderka, ciekawe czy coś z tego wyjdzie ;)[/QUOTE] No to trzymam kciuki z całych sił! :) Quote
Mysia_ Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Pani dzwoniłam do mnie dwa razy, ale jako, że mieszka w wynajmowanym mieszkaniu to poprosiłam ją, żeby upewniła się jakie podejście ma właścicielka mieszkania :) Pani chce małego pieska, takiego, który może mieszkać w mieszkaniu, ale właśnie jakąś bidę starszą... Quote
Figunia Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Panna Marple']Pan Waliza zapewne lubi ciepełko błogie:lol:[/QUOTE] No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad: Waliza...:crazyeye: ??? No, chyba że Dyplomatka... ;) Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Figunia']No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad: Waliza...:crazyeye: ??? No, chyba że Dyplomatka... ;) Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Właśnie :angryy: pamiętam jeszcze Liderka jak był w Psitulu i baryła z niego tak aż nie była :angryy: :mad::eviltong::eviltong::eviltong: Trzymam kciuki za potencjalny ds :) Quote
Panna Marple Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Figunia']No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad: Waliza...:crazyeye: ??? No, chyba że Dyplomatka... ;) Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Bardzo przepraszam, że obraziłam pana Grubasińskiego:evil_lol:;) Quote
paula_t Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Mysia_']Pani dzwoniłam do mnie dwa razy, ale jako, że mieszka w wynajmowanym mieszkaniu to poprosiłam ją, żeby upewniła się jakie podejście ma właścicielka mieszkania :) Pani chce małego pieska, takiego, który może mieszkać w mieszkaniu, ale właśnie jakąś bidę starszą...[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwością na wieści w takim razie...:nerwy: Quote
Recommended Posts