Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Liderciu, mam nadzieję, że u ciebie też pogoda taka, że tylko leżeć i się w słońcu wygrzewać:loveu:
Mój psiur już o 8 rano drapie w balkon, żeby go wypuścić na balkon i on może tak cały dzień ;)

Posted

Kasiu, czy nie trzeba by w coś odkleszczającego zainwestować? :)

Słońce jest genialne! A jedziemy ze schroniskiem w sobotę na dogtrekking do Jerzmanowic i ma to być jedyny deszczowy dzień w tygodniu... :mad:

Posted

[quote name='Bjuta']Kasiu, czy nie trzeba by w coś odkleszczającego zainwestować? :)

Słońce jest genialne! A jedziemy ze schroniskiem w sobotę na dogtrekking do Jerzmanowic i ma to być jedyny deszczowy dzień w tygodniu... :mad:[/QUOTE]

Myślę, że jeszcze za wcześnie :-) Kleszczy nie widać, ale jak się pojawią to dam znać :-)
Parówka się wygrzewa - u nas od wczoraj piękna pogoda :-)
A tą sobotą to się Bjutko nie przejmuj - ja sprawdzam pogodę na onecie to potrafią zmieniać prognozy 3 razy dziennie :-)

Posted

O jejku... ale by było... Lider by się mocno zdziwił! A ja od razu pomyślałam o szansie u Kasi dla Bonda, albo Bodzia ... o rany. Już wyłączam myślenie. Stop. Nie zapeszać...

Posted

Pani dzwoniłam do mnie dwa razy, ale jako, że mieszka w wynajmowanym mieszkaniu to poprosiłam ją, żeby upewniła się jakie podejście ma właścicielka mieszkania :) Pani chce małego pieska, takiego, który może mieszkać w mieszkaniu, ale właśnie jakąś bidę starszą...

Posted

[quote name='Panna Marple']Pan Waliza zapewne lubi ciepełko błogie:lol:[/QUOTE]

No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad:
Waliza...:crazyeye: ??? No, chyba że Dyplomatka...
;)

Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Figunia']No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad:
;)

Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]

Właśnie :angryy: pamiętam jeszcze Liderka jak był w Psitulu i baryła z niego tak aż nie była :angryy: :mad::eviltong::eviltong::eviltong:

Trzymam kciuki za potencjalny ds :)

Posted

[quote name='Figunia']No nie...,Tu już, kochana troszkę przesadziłaś :mad:
;)

Kciuki za Liderka - mocno, mocno...:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Bardzo przepraszam, że obraziłam pana Grubasińskiego:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Mysia_']Pani dzwoniłam do mnie dwa razy, ale jako, że mieszka w wynajmowanym mieszkaniu to poprosiłam ją, żeby upewniła się jakie podejście ma właścicielka mieszkania :) Pani chce małego pieska, takiego, który może mieszkać w mieszkaniu, ale właśnie jakąś bidę starszą...[/QUOTE]

Czekamy z niecierpliwością na wieści w takim razie...:nerwy: