Bjuta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Uzupełniłam post rozliczeniowy parówy potentata... Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Bjuta'] parówy potentata...[/QUOTE]:-D:roflt: Quote
paula_t Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Gosia.']Gdyby babcia nie mogła opiekować się świnkami proszę o kontakt ze mną :)[/QUOTE] Dziękuję za propozycję, mam nadzieję, że świnki nie dadzą się we znaki babci, w razie czego będę pamiętać:loveu: [quote name='Panna Marple']Czy przypadkiem nasza paróweczka nie przeistoczyła się w serdela?:evil_lol: Życie w luksusie...:lol:. Mizianka dla Lidusia[/QUOTE] Ojjj, teraz to już Ciotka "przegłaś":eviltong::mad: [quote name='Bjuta']Zadzwoniłam do Kasi jak akurat była w lesie z Liderkiem i Małą. Synek Kasi pytał "Mamo, czemu Liderek tak szybko biega?" Lider wprasza się na najdłuższe spacery i nigdy nie ma dość. Obsikał lodówkę - że jest jego i nie wpuszcza już futrzaków do legowiska i nie pozwala sprawdzać co ma w miseczce - ale poza tym - jest po prostu super. Nie jest jakiś wylewny w kontaktach, ale np. jak Kasia znika w łazience, to Lider stoi przed i piszczy. Jest bezproblemowy. Umówiłam się z Kasią, że weźmie go na badania jak będzie jechać do Bielska. Może nawet w tym tygodniu.[/QUOTE] Kochany maluszek po prostu dopomina się uwagi:loveu: A to, że tak śmiga na spacerkach, to znaczy, że pomimo swojego nie najmłodszego wieku jest w dobrej formie :) No i odbija sobie te lata siedzenia w boksie:( [quote name='Bjuta']Uzupełniłam post rozliczeniowy parówy potentata...[/QUOTE] Bjuta, mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji, ale w razie czego, jak będziesz widziała, że finanse topnieją, to alarmuj odpowiednio wcześniej, proszę. Piszę teraz o tym, bo Liderek ma mieć badania i oby tylko nic w nich nie wyszło. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jak dzwoniłam dziś do Kasi, to Liderek chrapał na swoim największym posłaniu ;) Quote
Panna Marple Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No bo to typowy facet jest... Skrywa uczucia, ale mimo wszystko ma złote serducho i to pokazuje :) Kochany. A z tą lodówką... Liderku! Nie dasz rady zjeść wszystkiego ;)[/QUOTE] Co z tego, że nie da rady wyjeść wszystkiego skoro trzeba zabezpieczyć zawartość przed innymi i wyraźnie dać do zrozumienia, że to on jest Wladcą Lodówki;) Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak dzwoniłam dziś do Kasi, to Liderek chrapał na swoim największym posłaniu ;)[/QUOTE] Hihihi, nadrabia zaległości lordzisko :) Quote
Kryzia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla schroniskowej koleżanki Liderka - Paury :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239844-Bazarek-dla-Paury-do-24-lutego[/URL] Quote
Mysia_ Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 ale temu Liderkowi się powodzi! :) Quote
paula_t Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak dzwoniłam dziś do Kasi, to Liderek chrapał na swoim największym posłaniu ;)[/QUOTE] Jak to się śmiejemy w domu, kiedy mój psiur śpi na poduszce z podwoziem do góry i chrapie na cały dom jak 150 kilogramowy chłop: "Pies musi wiedzieć gdzie jego miejsce":eviltong: Quote
paula_t Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Liderku, wybacz, że nie o tobie, ale inna psina teraz potrzebuje pomocy. Ciotki, zajrzyjcie do olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Potrzebny-pilnie-DT%21%21%21%21Podobny-do-jamnika-kr%C3%B3tko%C5%82apek-w-Olkuszu[/url] I udostępniajcie proszę fb, potrzeba więcej ludzi, bo inaczej nic z tego nie będzie: [url]https://www.facebook.com/events/338854222899639/[/url] Quote
Mysza2 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='paula_t']Jak to się śmiejemy w domu, kiedy mój psiur śpi na poduszce z podwoziem do góry i chrapie na cały dom jak 150 kilogramowy chłop: "Pies musi wiedzieć gdzie jego miejsce":eviltong:[/QUOTE] Dobre:):):) A przy okazji zaproszę na bazarek dla Zosi jak mnie Liderek nie pogoni [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239816-Wielkanocne-ozdoby-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Zosi-do-24-02-2013-godz-22-00[/url] Quote
paula_t Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Czy ktoś ogłasza Liderka z tymi nowymi zdjęciami od Kasi? :) Quote
Bjuta Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja nie. Nawet zamknęłam jego tablicę. Rzeczywiście myślę, że spokojnie można by go już ogłaszać, w końcu wiadomo o nim znacznie więcej, ale może poczekajmy jeszcze parę dni bo w tym tygodniu powinny być znane jego wyniki krwi. Będziemy wiedzieć czy nie ma jakiejś pułapki. Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dzień dobry Liderku:loveu: Przyszedłem się pożegnać-wiesz...jutro jadę do nowego domku...takiego jakiego Tobie życzę z całego jamniczego serduszka-takiego na zawsze,do końca świata,zakochanego w Tobie po same uchi;) Zleciłem zaglądanie do Ciebie Toluśiowi i Hadesowi,oni duzi są...ale na pewno trzymają łapy za Twoje szczęście Frodo żegnający się ps.jak mamcia przestanie ryczeć to poszuka konta,żeby Ci pieniążka wysłać Quote
paula_t Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Bjuta']Ja nie. Nawet zamknęłam jego tablicę. Rzeczywiście myślę, że spokojnie można by go już ogłaszać, w końcu wiadomo o nim znacznie więcej, ale może poczekajmy jeszcze parę dni bo w tym tygodniu powinny być znane jego wyniki krwi. Będziemy wiedzieć czy nie ma jakiejś pułapki.[/QUOTE] To czekamy cierpliwie :) A ja już się nie mogę doczekać jakiś wieści i zdjęć Liderka! Mam nadzieję, że w badaniach nic nie wyjdzie.... [quote name='Hope2']Dzień dobry Liderku:loveu: Przyszedłem się pożegnać-wiesz...jutro jadę do nowego domku...takiego jakiego Tobie życzę z całego jamniczego serduszka-takiego na zawsze,do końca świata,zakochanego w Tobie po same uchi;) Zleciłem zaglądanie do Ciebie Toluśiowi i Hadesowi,oni duzi są...ale na pewno trzymają łapy za Twoje szczęście Frodo żegnający się ps.jak mamcia przestanie ryczeć to poszuka konta,żeby Ci pieniążka wysłać[/QUOTE] Frodusiu, ja podczytuję twój wątek i nawet nie wiesz jak się cieszę, że twoja historia tak wspaniale się kończy:multi: Ciotka, nie płacz, Froduś nareszcie znalazł swoich Ludzi, u których będzie grzał doopkę do końca swoich dni:loveu: Tobie Liderku też takich znajdziemy! Quote
Mysza2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 błagam o pomoc w znalezieniu DT i obecność na wątku :-([URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240092-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-pilnie-szukamy-DT?p=20463641#post20463641"] http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20463641[/URL] Quote
Hope2 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Melduje,że deklarowana 10 poleciała-jutro powinna się zaksięgować-gdyby jednak nie-to proszę krzyczeć-a gdybym w przyszłym m-cu zapomniała-to wrzeszczeć ;-P Quote
Mysia_ Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Cioteczki, chyba te aktualne ogłoszenia Liderka pousuwać jak będą się nowe ogłoszenia robić? Na tablicy chyba mam go jeszcze potrójnie ogłoszonego, i nie tylko na tablicy ;) Quote
Bjuta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Oj tak! W końcu to już inny chłopak! :) Quote
paula_t Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mysia_']Cioteczki, chyba te aktualne ogłoszenia Liderka pousuwać jak będą się nowe ogłoszenia robić? Na tablicy chyba mam go jeszcze potrójnie ogłoszonego, i nie tylko na tablicy ;)[/QUOTE] Zdecydowanie można skasować :) Quote
paula_t Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Liderciu, Liderciu, kiedy będą nowe zdjontka?:razz: Quote
Recommended Posts