Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia.']Gdyby babcia nie mogła opiekować się świnkami proszę o kontakt ze mną :)[/QUOTE]

Dziękuję za propozycję, mam nadzieję, że świnki nie dadzą się we znaki babci, w razie czego będę pamiętać:loveu:

[quote name='Panna Marple']Czy przypadkiem nasza paróweczka nie przeistoczyła się w serdela?:evil_lol: Życie w luksusie...:lol:. Mizianka dla Lidusia[/QUOTE]

Ojjj, teraz to już Ciotka "przegłaś":eviltong::mad:

[quote name='Bjuta']Zadzwoniłam do Kasi jak akurat była w lesie z Liderkiem i Małą. Synek Kasi pytał "Mamo, czemu Liderek tak szybko biega?" Lider wprasza się na najdłuższe spacery i nigdy nie ma dość. Obsikał lodówkę - że jest jego i nie wpuszcza już futrzaków do legowiska i nie pozwala sprawdzać co ma w miseczce - ale poza tym - jest po prostu super. Nie jest jakiś wylewny w kontaktach, ale np. jak Kasia znika w łazience, to Lider stoi przed i piszczy. Jest bezproblemowy. Umówiłam się z Kasią, że weźmie go na badania jak będzie jechać do Bielska. Może nawet w tym tygodniu.[/QUOTE]

Kochany maluszek po prostu dopomina się uwagi:loveu:
A to, że tak śmiga na spacerkach, to znaczy, że pomimo swojego nie najmłodszego wieku jest w dobrej formie :)
No i odbija sobie te lata siedzenia w boksie:(
[quote name='Bjuta']Uzupełniłam post rozliczeniowy parówy potentata...[/QUOTE]

Bjuta, mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji, ale w razie czego, jak będziesz widziała, że finanse topnieją, to alarmuj odpowiednio wcześniej, proszę. Piszę teraz o tym, bo Liderek ma mieć badania i oby tylko nic w nich nie wyszło.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No bo to typowy facet jest... Skrywa uczucia, ale mimo wszystko ma złote serducho i to pokazuje :) Kochany.
A z tą lodówką... Liderku! Nie dasz rady zjeść wszystkiego ;)[/QUOTE] Co z tego, że nie da rady wyjeść wszystkiego skoro trzeba zabezpieczyć zawartość przed innymi i wyraźnie dać do zrozumienia, że to on jest Wladcą Lodówki;)

Posted

Pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla schroniskowej koleżanki Liderka - Paury :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239844-Bazarek-dla-Paury-do-24-lutego[/URL]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak dzwoniłam dziś do Kasi, to Liderek chrapał na swoim największym posłaniu ;)[/QUOTE]

Jak to się śmiejemy w domu, kiedy mój psiur śpi na poduszce z podwoziem do góry i chrapie na cały dom jak 150 kilogramowy chłop: "Pies musi wiedzieć gdzie jego miejsce":eviltong:

Posted

Liderku, wybacz, że nie o tobie, ale inna psina teraz potrzebuje pomocy.
Ciotki, zajrzyjcie do olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Potrzebny-pilnie-DT%21%21%21%21Podobny-do-jamnika-kr%C3%B3tko%C5%82apek-w-Olkuszu[/url]
I udostępniajcie proszę fb, potrzeba więcej ludzi, bo inaczej nic z tego nie będzie:
[url]https://www.facebook.com/events/338854222899639/[/url]

Posted

[quote name='paula_t']Jak to się śmiejemy w domu, kiedy mój psiur śpi na poduszce z podwoziem do góry i chrapie na cały dom jak 150 kilogramowy chłop: "Pies musi wiedzieć gdzie jego miejsce":eviltong:[/QUOTE]
Dobre:):):)
A przy okazji zaproszę na bazarek dla Zosi jak mnie Liderek nie pogoni
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239816-Wielkanocne-ozdoby-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Zosi-do-24-02-2013-godz-22-00[/url]

Posted

Ja nie. Nawet zamknęłam jego tablicę. Rzeczywiście myślę, że spokojnie można by go już ogłaszać, w końcu wiadomo o nim znacznie więcej, ale może poczekajmy jeszcze parę dni bo w tym tygodniu powinny być znane jego wyniki krwi. Będziemy wiedzieć czy nie ma jakiejś pułapki.

Posted

Dzień dobry Liderku:loveu:
Przyszedłem się pożegnać-wiesz...jutro jadę do nowego domku...takiego jakiego Tobie życzę z całego jamniczego serduszka-takiego na zawsze,do końca świata,zakochanego w Tobie po same uchi;)
Zleciłem zaglądanie do Ciebie Toluśiowi i Hadesowi,oni duzi są...ale na pewno trzymają łapy za Twoje szczęście
Frodo żegnający się

ps.jak mamcia przestanie ryczeć to poszuka konta,żeby Ci pieniążka wysłać

Posted

[quote name='Bjuta']Ja nie. Nawet zamknęłam jego tablicę. Rzeczywiście myślę, że spokojnie można by go już ogłaszać, w końcu wiadomo o nim znacznie więcej, ale może poczekajmy jeszcze parę dni bo w tym tygodniu powinny być znane jego wyniki krwi. Będziemy wiedzieć czy nie ma jakiejś pułapki.[/QUOTE]

To czekamy cierpliwie :) A ja już się nie mogę doczekać jakiś wieści i zdjęć Liderka!
Mam nadzieję, że w badaniach nic nie wyjdzie....
[quote name='Hope2']Dzień dobry Liderku:loveu:
Przyszedłem się pożegnać-wiesz...jutro jadę do nowego domku...takiego jakiego Tobie życzę z całego jamniczego serduszka-takiego na zawsze,do końca świata,zakochanego w Tobie po same uchi;)
Zleciłem zaglądanie do Ciebie Toluśiowi i Hadesowi,oni duzi są...ale na pewno trzymają łapy za Twoje szczęście
Frodo żegnający się

ps.jak mamcia przestanie ryczeć to poszuka konta,żeby Ci pieniążka wysłać[/QUOTE]

Frodusiu, ja podczytuję twój wątek i nawet nie wiesz jak się cieszę, że twoja historia tak wspaniale się kończy:multi:
Ciotka, nie płacz, Froduś nareszcie znalazł swoich Ludzi, u których będzie grzał doopkę do końca swoich dni:loveu:
Tobie Liderku też takich znajdziemy!

Posted

błagam o pomoc w znalezieniu DT i obecność na wątku :-([URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240092-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-pilnie-szukamy-DT?p=20463641#post20463641"]
http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20463641[/URL]

Posted

Melduje,że deklarowana 10 poleciała-jutro powinna się zaksięgować-gdyby jednak nie-to proszę krzyczeć-a gdybym w przyszłym m-cu zapomniała-to wrzeszczeć ;-P

Posted

Cioteczki, chyba te aktualne ogłoszenia Liderka pousuwać jak będą się nowe ogłoszenia robić? Na tablicy chyba mam go jeszcze potrójnie ogłoszonego, i nie tylko na tablicy ;)

Posted

[quote name='Mysia_']Cioteczki, chyba te aktualne ogłoszenia Liderka pousuwać jak będą się nowe ogłoszenia robić? Na tablicy chyba mam go jeszcze potrójnie ogłoszonego, i nie tylko na tablicy ;)[/QUOTE]

Zdecydowanie można skasować :)