Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Kurczę, ważne, żeby Mysia jechała, a ona ma wolne tylko w weekend... Ale jeśli nie wybrniemy inaczej, to poniedziałek też będzie dobry! :) Quote
Panna Marple Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pytałam, bo myślałam, że uda mi się go zawieźć, ale niestety, nie wyrobię się. Sorki za zamęt Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Mamy deklarację stałą 30 zł od Oli K., której nie ma na dogo, ale zagląda tutaj :) Zaraz popytam o transport :) Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jeden dzien i tyle wspanialych wiesci. Liderek po tylu latach jedzie do domowego DT:multi:. Pamietam ze wiele razy cioteczki z dogo mialy pieski u Kasi i byly zachwycone . Quote
asiuniab Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Bjuta napisał(a):Rozesłałam konto do wszystkich z wyjątkiem Bety Eso. Nie mogę jakoś namierzyć jej postu, ani nicku w społeczności. Teraz już muszę znikać (jeszcze w pracy siedzę...). Kochani w tym tygodniu jestem mega zajęta. Będę rzadko, ale jeszcze poproszę moda o post do rozliczeń). Mysia ma wolny weekend i pojechałaby z Liderkiem (to byłoby super, bo on ją uwielbia), tylko Mysia jest bez auta. A KasiaPrzystał mieszka na zadupiu (przepięknym). No więc szukamy jeszcze limuzyny. Beta Eso, jest z fb, napiszę do Niej, bo Ona tam deklarowała 30 zł:) Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 mamy transport na sobotę :multi: Państwo, którzy adoptowali od nas psinkę chcą pomóc ;) Jesli dobrze pamiętam to chyba znajomi naszej Bjutki są :D Quote
smillea Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Na weekend - Zabrze (albo Katowice) okolice Bielska_Białej (miejscowość nazywa się Wołek). Jeśli mogę zaoferować pomoc w transporcie, to chętnie pomogę. Najbliższą sobotę mam wolną i chetnie z moim Tz zrobimy sobie wycieczke w okolice BB ;). Koszt przejazdu po naszej stronie. Poproszę tylko o info skąd i o której. Bardzo prosze o info na meila [email protected] Quote
koelka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dawno nie zaglądałam, a tu takie cudowne wiadomości u Liderka:):):) Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Mysia_']Mamy deklarację stałą 30 zł od Oli K., której nie ma na dogo, ale zagląda tutaj :) Zaraz popytam o transport :) Cudownie, podziękuj Pani Oli, już zapisuję :) [quote name='smillea']Jeśli mogę zaoferować pomoc w transporcie, to chętnie pomogę. Najbliższą sobotę mam wolną i chetnie z moim Tz zrobimy sobie wycieczke w okolice BB ;). Koszt przejazdu po naszej stronie. Poproszę tylko o info skąd i o której. Bardzo prosze o info na meila [email protected] Dziękujemy Wam bardzo za pomoc:Rose: Jak to się wszystko pięknie ułożyło! Liderku, odliczam już dni do twojego wyjazdu.... DEKLARACJE STAŁE: Toska1- 30zł asiuniab-10zł paula_t- 20zł Bjuta- 15zł zakonna- 5zł arim- 10zł Beta Eso- 30zł Hope2- 10zł Ingrid44- 20zł P.Agata-10zł Aryste- 10zł P. Bożena- 25zł P.B.-105zł P.Ola- 30zł Razem: 330zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Soko-100zł margoth137 Amadorka- 20zł katarzyna09- 30zł BAZARKI: Kryzia paula_t margoth137 fona Martika&Aischa_ iwonamaj Mysza2 OGŁOSZENIA: MTD Isadora7 _Lara SKARBNIK: BJUTA Quote
smillea Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Widze, że transport już jest. Super. Gdyby jednak coś się zmieniło, moja propozycja jest aktualna :lol: Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 ...aż jestem w szoku, że tak to się szybko poukładało :D ledwo wrzuciłam prośbę o transport, a już był pierwszy telefon :) Bardzo się ciesze, że jest tyle cudownych osób :) Quote
zakonna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 fajnie, że tak się układa, kiedy on wyjdzie z tego więzienia? Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 zakonna napisał(a):fajnie, że tak się układa, kiedy on wyjdzie z tego więzienia? sobota :multi: Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ale to kto pojedzie?? Ja nie łapię. :) :) :) Chyba mamy tydzień cudów! Jeszcze Ibisek z 9 letnim stażem chyba znajdzie dom!!!! Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Liderka się troszkę zsocjalizuje, przyzwyczai do mieszkania w domku, do obecności człowieka i też go wykopiemy do nowego domku:eviltong: Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 A już rozumiem - smilea pisała razem z Mysią. Smileo - wielkie dzięki za propozycje!!! A czy ci moi znajomi to może rodzice Idżi? Albo wirtualni Neksona? Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Ale to kto pojedzie?? Ja nie łapię. :) :) :) Chyba mamy tydzień cudów! Jeszcze Ibisek z 9 letnim stażem chyba znajdzie dom!!!! no nie wiem ;) bo jest rodzinka od Idżi lub smillea :) jedni i drudzy mogą w sobotę ;) Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 He, to ja się z Wami zabiorę, jeśli się zmieszczę!!! Ale super!! :) :) :) :loveu: Quote
smillea Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Bjuta napisał(a):He, to ja się z Wami zabiorę, jeśli się zmieszczę!!! Ale super!! :) :) :) :loveu: U nas miejsca sporo :cool3:, cztery osoby i psinka miałyby komfortową podróż ...mam nadzieję ;) :lol::lol::lol:. Quote
Bjuta Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dziękujemy! :) Transport musi Mysia ogarnąć, bo nie mam pojęcia jak się umawiała. Całą noc nie mogłam spać z radości! :) Quote
zebrazebra Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw dla Liderka - w transporcie nie pomogę, ale w razie potrzeby jakiś bardzo drobny grosik postaram się dorzucić :) Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Bjuta']Ale to kto pojedzie?? Ja nie łapię. :) :) :) Chyba mamy tydzień cudów! Jeszcze Ibisek z 9 letnim stażem chyba znajdzie dom!!!! No normalnie w to nie mogę uwierrzyć!!!!! :) Quote
margoth137 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 zaraz wysyłam 20 zł, od czasu do czasu też coś podeślę jak będe mieć. Tak mi ten Liderek w głowie siedzi, fajnie u Kasi będzie miała iskiereczka Quote
asiuniab Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 na fb też ktoś oferował pomoc w transporcie:) Quote
Bjuta Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 To właśnie rodzice Idżi. :) Niesamowita jest mobilizacja! Buźka! :) Quote
Recommended Posts