Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Rozesłałam konto do wszystkich z wyjątkiem Bety Eso. Nie mogę jakoś namierzyć jej postu, ani nicku w społeczności. Teraz już muszę znikać (jeszcze w pracy siedzę...).

Kochani w tym tygodniu jestem mega zajęta. Będę rzadko, ale jeszcze poproszę moda o post do rozliczeń). Mysia ma wolny weekend i pojechałaby z Liderkiem (to byłoby super, bo on ją uwielbia), tylko Mysia jest bez auta. A KasiaPrzystał mieszka na zadupiu (przepięknym). No więc szukamy jeszcze limuzyny.

Beta Eso, jest z fb, napiszę do Niej, bo Ona tam deklarowała 30 zł:)

Posted

[quote name='Bjuta']Na weekend - Zabrze (albo Katowice) okolice Bielska_Białej (miejscowość nazywa się Wołek).

Jeśli mogę zaoferować pomoc w transporcie, to chętnie pomogę. Najbliższą sobotę mam wolną i chetnie z moim Tz zrobimy sobie wycieczke w okolice BB ;). Koszt przejazdu po naszej stronie. Poproszę tylko o info skąd i o której.

Bardzo prosze o info na meila [email protected]

Posted

[quote name='Mysia_']Mamy deklarację stałą 30 zł od Oli K., której nie ma na dogo, ale zagląda tutaj :)

Zaraz popytam o transport :)

Cudownie, podziękuj Pani Oli, już zapisuję :)

[quote name='smillea']Jeśli mogę zaoferować pomoc w transporcie, to chętnie pomogę. Najbliższą sobotę mam wolną i chetnie z moim Tz zrobimy sobie wycieczke w okolice BB ;). Koszt przejazdu po naszej stronie. Poproszę tylko o info skąd i o której.

Bardzo prosze o info na meila [email protected]

Dziękujemy Wam bardzo za pomoc:Rose:

Jak to się wszystko pięknie ułożyło! Liderku, odliczam już dni do twojego wyjazdu....

DEKLARACJE STAŁE:
Toska1- 30zł
asiuniab-10zł
paula_t- 20zł
Bjuta- 15zł
zakonna- 5zł
arim- 10zł
Beta Eso- 30zł
Hope2- 10zł
Ingrid44- 20zł
P.Agata-10zł
Aryste- 10zł
P. Bożena- 25zł
P.B.-105zł
P.Ola- 30zł

Razem: 330zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Soko-100zł
margoth137
Amadorka- 20zł
katarzyna09- 30zł

BAZARKI:
Kryzia
paula_t
margoth137
fona
Martika&Aischa_ iwonamaj
Mysza2

OGŁOSZENIA:
MTD
Isadora7
_Lara

SKARBNIK:
BJUTA

Posted

...aż jestem w szoku, że tak to się szybko poukładało :D ledwo wrzuciłam prośbę o transport, a już był pierwszy telefon :) Bardzo się ciesze, że jest tyle cudownych osób :)

Posted

A już rozumiem - smilea pisała razem z Mysią. Smileo - wielkie dzięki za propozycje!!! A czy ci moi znajomi to może rodzice Idżi? Albo wirtualni Neksona?

Posted

[quote name='Bjuta']Ale to kto pojedzie?? Ja nie łapię. :) :) :) Chyba mamy tydzień cudów! Jeszcze Ibisek z 9 letnim stażem chyba znajdzie dom!!!!

no nie wiem ;) bo jest rodzinka od Idżi lub smillea :) jedni i drudzy mogą w sobotę ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
He, to ja się z Wami zabiorę, jeśli się zmieszczę!!! Ale super!! :) :) :) :loveu:

U nas miejsca sporo :cool3:, cztery osoby i psinka miałyby komfortową podróż ...mam nadzieję ;) :lol::lol::lol:.

Posted

[quote name='Bjuta']Ale to kto pojedzie?? Ja nie łapię. :) :) :) Chyba mamy tydzień cudów! Jeszcze Ibisek z 9 letnim stażem chyba znajdzie dom!!!!

No normalnie w to nie mogę uwierrzyć!!!!! :)