Toska1 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 taki lans , tyle ogłoszeń Liderkowych i nadal nic ?... ja nie wiem , czemu nikt go nie chce :-( Quote
Toska1 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Gramolimy się na pierwszą :lol: o ogłoszenia to nawet się boję spytać... Quote
Toska1 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Mysia_']niestety nic :-([/QUOTE] urok ktoś rzucił czy co ? :mad: Quote
Bjuta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jak od razu nie ma telefonów to niestety im później tym mniej są prawdopodobne... :( Quote
Mysia_ Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 ostatnio był na spacerku ze szkołą :) Quote
Mysia_ Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 ja ostatnio nie miałam czasu z nim pójść (miałam nadzieję, że w tym tygodniu znajdę czas, ale póki co nie zapowiada się :-( ), ale znowu posłałam jakieś dzieciaki ze szkoły z całym ich boksem :) Quote
__Lara Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Mysia_']ja ostatnio nie miałam czasu z nim pójść (miałam nadzieję, że w tym tygodniu znajdę czas, ale póki co nie zapowiada się :-( ), ale znowu posłałam jakieś dzieciaki ze szkoły z całym ich boksem :)[/QUOTE] I bardzo dobrze :) On siedzi Mysiu w tych tylnich boksach, no nie? Nie był przenoszony nigdzie? Quote
Mysia_ Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='__Lara']I bardzo dobrze :) On siedzi Mysiu w tych tylnich boksach, no nie? Nie był przenoszony nigdzie?[/QUOTE] dokładnie, niezmiennie w boksie nr 2 :) Quote
Recommended Posts