Bjuta Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Super! Mam namiary na to ogłoszenie prasowe, więc będziemy Lidera ostro promować w grudniu! Quote
Panna Marple Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Niech się lansuje nasz stary kawaler:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 I jeszcze ja mam Liderka:) Miałyśmy dzisiaj przyjemność odwiedzić Kasię i jej sforę:) Quote
Bjuta Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bardzo Wam pięknie dziękujemy!!! :) :) :) Quote
Panna Marple Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Witam naszego Parówczaka:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pan Liderek jak zawsze bardzo przystojny :) Quote
kasiainat Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pan Liderek akurat tamtego dnia się nie popisał :roll: Rano przyszedł na żebry do mojego męża, ten go pogłaskał a Liderek odwinął się i chciał użreć :diabloti: Dziewczyny obwarczał :angryy: Charakterek to on ma ale pomimo tego jest faktycznie słodką paróweczką :-) Quote
AgusiaP Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Pan Liderek akurat tamtego dnia się nie popisał :roll: Rano przyszedł na żebry do mojego męża, ten go pogłaskał a Liderek odwinął się i chciał użreć :diabloti: Dziewczyny obwarczał :angryy: Charakterek to on ma ale pomimo tego jest faktycznie słodką paróweczką :-)[/QUOTE] Tak, jak chciałam skorzystać z łazienki a on na mnie warczał:evil_lol: nie lubi gości, ale co się dziwić jak ciotki nie pomyśłały o tym, żeby zabrać jakieś smakołyczki :diabloti: Quote
Mysza2 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='AgusiaP']Tak, jak chciałam skorzystać z łazienki a on na mnie warczał:evil_lol: nie lubi gości, ale co się dziwić jak ciotki nie pomyśłały o tym, żeby zabrać jakieś smakołyczki :diabloti:[/QUOTE] No i po co Ci było korzystać z łazienki:). Ja nie korzystałam to mnie nie obwarczał :eviltong: Quote
Gabi79 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Mysza2']No i po co Ci było korzystać z łazienki:). Ja nie korzystałam to mnie nie obwarczał :eviltong:[/QUOTE] A ja korzystałam i warczenia nie było, no chyba, że ze słuchem u mnie kiepsko:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Gabi79']A ja korzystałam i warczenia nie było, no chyba, że ze słuchem u mnie kiepsko:evil_lol:[/QUOTE] Jak Ty korzystałaś to Liderek był z nami na dworze :) Quote
Bjuta Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Co za dziad z tego Liderka! A w świątecznym wydaniu Dziennika Zachodniego będzie się prezentował jako słodziak! Quote
Mysza2 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Bjuta']Co za dziad z tego Liderka! A w świątecznym wydaniu Dziennika Zachodniego będzie się prezentował jako słodziak![/QUOTE] Niech się prezentuje, nikomu nie powiemy że zgredzik z niego:):) Quote
Bjuta Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 No jest! Nie wiem kiedy Wam zeskanuję, ale ogłoszenie jest. Niestety sporo osób wpadło na pomysł promocji psiaka w wydaniu świątecznym i jest spora konkurencja. Oczywiście Liderek jest najpiękniejszy! :) Quote
paula_t Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Z tego, co widzę, to oba "nasze" staruszki-i Bondzik i Liderek mają charakterki:evil_lol: Tyle lat przesiedziały biedaki w schronisku, to i radzić sobie jakoś musiały :( Trzymam mocno kciuki, żeby pomimo konkurencji ktoś Lidercia wypatrzył! Quote
Bjuta Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Tak wygląda ogł. Niestety nikt nie dzwoni... Quote
kasiainat Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Liderek właśnie pojechał z moim tatą na ostry dyżur. 2 dni temu naskubał się trawy jak krówka i wymiotował cały dzień właśnie trawskiem. Wczoraj nie chciał nic zjeść - próbowałam go nakarmić łyżeczką ale pluł wszystkim. Pił za to dużo wody i normalnie się zachowywał- wychodził na spacery, na siku do ogrodu. Wyjechaliśmy wczoraj po południu a psiaki zostały pod opieką mojego taty. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano Liderek był jeszcze w dobrej formie, normalnie pił ale po południu znacznie mu się pogorszyło.Zaczął wymiotować żółcią i strasznie osłabł :-( Wróciliśmy do domu o 18 i od razu skontaktowałam się z lecznicą. Umówiłyśmy się na 20 z panią doktor. Liderek na razie dostanie kroplówkę i rano zrobią mu badania krwi. Martwię się :-( Jeszcze nigdy nie był taki potulny i smutny :-( Quote
Malgoska Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Liderek właśnie pojechał z moim tatą na ostry dyżur. 2 dni temu naskubał się trawy jak krówka i wymiotował cały dzień właśnie trawskiem. Wczoraj nie chciał nic zjeść - próbowałam go nakarmić łyżeczką ale pluł wszystkim. Pił za to dużo wody i normalnie się zachowywał- wychodził na spacery, na siku do ogrodu. Wyjechaliśmy wczoraj po południu a psiaki zostały pod opieką mojego taty. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano Liderek był jeszcze w dobrej formie, normalnie pił ale po południu znacznie mu się pogorszyło.Zaczął wymiotować żółcią i strasznie osłabł :-( Wróciliśmy do domu o 18 i od razu skontaktowałam się z lecznicą. Umówiłyśmy się na 20 z panią doktor. Liderek na razie dostanie kroplówkę i rano zrobią mu badania krwi. Martwię się :-( Jeszcze nigdy nie był taki potulny i smutny :-([/QUOTE] trawke skubał bo pewnie już chciał się oczyścić.. oby nic poważnego Quote
Bjuta Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 O kurczę... to myślimy o Was ciepło i trzymamy mocno kciuki!!!! I podziękuj od nas Pani Doktor, że go przyjęła w Święta! Trzymaj się Liderku!! Quote
kasiainat Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Rozmawiałam właśnie z panią doktor. Liderek zostaje na noc w lecznicy, dostanie kroplówkę i zrobią mu badania krwi i jeśli się nie poprawi to rtg. Wetka mówi, że to nie wygląda na zwykłe zatrucie :-( :-( :-( Quote
Malgoska Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Rozmawiałam właśnie z panią doktor. Liderek zostaje na noc w lecznicy, dostanie kroplówkę i zrobią mu badania krwi i jeśli się nie poprawi to rtg. Wetka mówi, że to nie wygląda na zwykłe zatrucie :-( :-( :-([/QUOTE] od razu rtg trzeba zrobic, do rana moze byc za późno :( Quote
Recommended Posts