Bjuta Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Super! Mam namiary na to ogłoszenie prasowe, więc będziemy Lidera ostro promować w grudniu! Quote
Panna Marple Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Niech się lansuje nasz stary kawaler:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Dzisiejsze zdjęcia Liderka :) [IMG]http://i41.tinypic.com/jg46ea.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/2upbvpv.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 I jeszcze ja mam Liderka:) Miałyśmy dzisiaj przyjemność odwiedzić Kasię i jej sforę:) [IMG]http://i44.tinypic.com/20zcx7q.jpg[/IMG] Quote
Bjuta Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bardzo Wam pięknie dziękujemy!!! :) :) :) Quote
Panna Marple Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Witam naszego Parówczaka:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pan Liderek jak zawsze bardzo przystojny :) Quote
kasiainat Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pan Liderek akurat tamtego dnia się nie popisał :roll: Rano przyszedł na żebry do mojego męża, ten go pogłaskał a Liderek odwinął się i chciał użreć :diabloti: Dziewczyny obwarczał :angryy: Charakterek to on ma ale pomimo tego jest faktycznie słodką paróweczką :-) Quote
AgusiaP Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Pan Liderek akurat tamtego dnia się nie popisał :roll: Rano przyszedł na żebry do mojego męża, ten go pogłaskał a Liderek odwinął się i chciał użreć :diabloti: Dziewczyny obwarczał :angryy: Charakterek to on ma ale pomimo tego jest faktycznie słodką paróweczką :-)[/QUOTE] Tak, jak chciałam skorzystać z łazienki a on na mnie warczał:evil_lol: nie lubi gości, ale co się dziwić jak ciotki nie pomyśłały o tym, żeby zabrać jakieś smakołyczki :diabloti: Quote
Mysza2 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='AgusiaP']Tak, jak chciałam skorzystać z łazienki a on na mnie warczał:evil_lol: nie lubi gości, ale co się dziwić jak ciotki nie pomyśłały o tym, żeby zabrać jakieś smakołyczki :diabloti:[/QUOTE] No i po co Ci było korzystać z łazienki:). Ja nie korzystałam to mnie nie obwarczał :eviltong: Quote
Gabi79 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Mysza2']No i po co Ci było korzystać z łazienki:). Ja nie korzystałam to mnie nie obwarczał :eviltong:[/QUOTE] A ja korzystałam i warczenia nie było, no chyba, że ze słuchem u mnie kiepsko:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Gabi79']A ja korzystałam i warczenia nie było, no chyba, że ze słuchem u mnie kiepsko:evil_lol:[/QUOTE] Jak Ty korzystałaś to Liderek był z nami na dworze :) Quote
Bjuta Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Co za dziad z tego Liderka! A w świątecznym wydaniu Dziennika Zachodniego będzie się prezentował jako słodziak! Quote
Mysza2 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Bjuta']Co za dziad z tego Liderka! A w świątecznym wydaniu Dziennika Zachodniego będzie się prezentował jako słodziak![/QUOTE] Niech się prezentuje, nikomu nie powiemy że zgredzik z niego:):) Quote
Bjuta Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 No jest! Nie wiem kiedy Wam zeskanuję, ale ogłoszenie jest. Niestety sporo osób wpadło na pomysł promocji psiaka w wydaniu świątecznym i jest spora konkurencja. Oczywiście Liderek jest najpiękniejszy! :) Quote
paula_t Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Z tego, co widzę, to oba "nasze" staruszki-i Bondzik i Liderek mają charakterki:evil_lol: Tyle lat przesiedziały biedaki w schronisku, to i radzić sobie jakoś musiały :( Trzymam mocno kciuki, żeby pomimo konkurencji ktoś Lidercia wypatrzył! Quote
Bjuta Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Tak wygląda ogł. Niestety nikt nie dzwoni... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Ehc4YbFNf2g/UrgQZs1xNCI/AAAAAAABnqg/O7qh-Ndusyk/w281-h948-no/pieski+og%25C5%2582.jpg[/IMG] Quote
kasiainat Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Liderek właśnie pojechał z moim tatą na ostry dyżur. 2 dni temu naskubał się trawy jak krówka i wymiotował cały dzień właśnie trawskiem. Wczoraj nie chciał nic zjeść - próbowałam go nakarmić łyżeczką ale pluł wszystkim. Pił za to dużo wody i normalnie się zachowywał- wychodził na spacery, na siku do ogrodu. Wyjechaliśmy wczoraj po południu a psiaki zostały pod opieką mojego taty. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano Liderek był jeszcze w dobrej formie, normalnie pił ale po południu znacznie mu się pogorszyło.Zaczął wymiotować żółcią i strasznie osłabł :-( Wróciliśmy do domu o 18 i od razu skontaktowałam się z lecznicą. Umówiłyśmy się na 20 z panią doktor. Liderek na razie dostanie kroplówkę i rano zrobią mu badania krwi. Martwię się :-( Jeszcze nigdy nie był taki potulny i smutny :-( Quote
Malgoska Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Liderek właśnie pojechał z moim tatą na ostry dyżur. 2 dni temu naskubał się trawy jak krówka i wymiotował cały dzień właśnie trawskiem. Wczoraj nie chciał nic zjeść - próbowałam go nakarmić łyżeczką ale pluł wszystkim. Pił za to dużo wody i normalnie się zachowywał- wychodził na spacery, na siku do ogrodu. Wyjechaliśmy wczoraj po południu a psiaki zostały pod opieką mojego taty. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano Liderek był jeszcze w dobrej formie, normalnie pił ale po południu znacznie mu się pogorszyło.Zaczął wymiotować żółcią i strasznie osłabł :-( Wróciliśmy do domu o 18 i od razu skontaktowałam się z lecznicą. Umówiłyśmy się na 20 z panią doktor. Liderek na razie dostanie kroplówkę i rano zrobią mu badania krwi. Martwię się :-( Jeszcze nigdy nie był taki potulny i smutny :-([/QUOTE] trawke skubał bo pewnie już chciał się oczyścić.. oby nic poważnego Quote
Bjuta Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 O kurczę... to myślimy o Was ciepło i trzymamy mocno kciuki!!!! I podziękuj od nas Pani Doktor, że go przyjęła w Święta! Trzymaj się Liderku!! Quote
kasiainat Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Rozmawiałam właśnie z panią doktor. Liderek zostaje na noc w lecznicy, dostanie kroplówkę i zrobią mu badania krwi i jeśli się nie poprawi to rtg. Wetka mówi, że to nie wygląda na zwykłe zatrucie :-( :-( :-( Quote
Malgoska Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Rozmawiałam właśnie z panią doktor. Liderek zostaje na noc w lecznicy, dostanie kroplówkę i zrobią mu badania krwi i jeśli się nie poprawi to rtg. Wetka mówi, że to nie wygląda na zwykłe zatrucie :-( :-( :-([/QUOTE] od razu rtg trzeba zrobic, do rana moze byc za późno :( Quote
Recommended Posts