Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Jako ciekawostkę odnotowuję, że Liderek ma w tej chwili 4847 wejść i ...18 odsłon telefonu (z czego naprawdę zadzwoniono chyba 3 razy o ile pamiętam. Raz do Gosi i dwa do mnie i to był raz pies dla rodziców - i to był jedyny rokujący dobrze a raz miał być do pilnowania...).
Zobaczymy jak będzie za miesiąc.[/QUOTE]

Widzę, że i Ty sprawdzasz wejścia i odsłonięcia telefonu, a potem denerwujesz się, że nie przekłada się to na liczbę dzwoniących:evil_lol:

Posted

Nie. On miał wyróżnione parę razy z rzędu. Chyba dobrze ponad pół roku mu wyróżniałam. A ogłoszenie jest aktualne od stycznia 2012. Reiko ma nawet ponad 5000 wejsc.

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-uK4cAuAz0-Q/UmDeQba-vjI/AAAAAAABklU/rn8JUT2Tkns/w1059-h596-no/Lider.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lrhbHY7ESaQ/UmDfBreJ5GI/AAAAAAABklc/f_tOdJ56Gaw/w1059-h596-no/Reiko.jpg[/IMG]

Posted

Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo.

Posted

[quote name='Bjuta']Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo.[/QUOTE]

Masz racje Bjutko, to jakos odstrasza.

Posted

No właśnie... A my mamy w schronisku takie super psy! Młode, piękne taka ekstraklasa! I w tym tygodniu mieliśmy 4 psie adopcje :( i przyjęliśmy 12 psów i i 11 kotów :( a akcji, ogłoszeń mamy w cholerę! Każdy pies ma album z fotami. Ogłoszenia w prasie. No załamać się można. Ale faktycznie będę się starała co parę miesięcy usuwać tablicę i robić od nowa. Wznawianie jest bardzo wygodne, ale to faktycznie może być odstręczające.

Posted

[quote name='Bjuta']Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo.[/QUOTE]

Masz rację Bjuta. Skasuj może to ogłoszenie, jak skończy się wyróżnienie, trzeba próbować wszystkiego:roll:

Posted

[quote name='Panna Marple']Też mi się wydaje, że bardzo długo wznawiane ogłoszenie może odstraszać. Może ludzie myślą, że skoro jest cały czas, to coś z nim nie tak...Zresztą, sama już nie wiem-adopcje to ruletka:shake:[/QUOTE]

Właśnie - RULETKA - dobrze powiedziane.Trzeba się chwytać wszystkiego.

Posted

[quote name='Panna Marple']Też mi się wydaje, że bardzo długo wznawiane ogłoszenie może odstraszać. Może ludzie myślą, że skoro jest cały czas, to coś z nim nie tak...Zresztą, sama już nie wiem-adopcje to ruletka:shake:[/QUOTE]
Ruletka, to dobre podsumowanie, hazard, nie obowiązują żadne zasady, żeby wygrać:(
[quote name='paula_t']Zazdroszczę Wam tych upałów. Ja ledwo wyjechałam i już się rozchorowałam, bo w Norwegii koło 5 stopni i non stop pada :([/QUOTE]

ale Ci współczuję brrr:(

Posted

[quote name='Panna Marple']Kurczę, co zajrzę na jakiś wątek, to wszędzie cisza adopcyjna, zero telefonów:-(, płakać się chce[/QUOTE]
to prawda, dołujące to jest:(
ale na szczęście Liderek pewnie myśli, że jest w swoim domku, bo ja nie wiem gdzie Mu będzie lepiej??:)

Posted

[quote name='asiuniab']to prawda, dołujące to jest:(
ale na szczęście Liderek pewnie myśli, że jest w swoim domku, bo ja nie wiem gdzie Mu będzie lepiej??:)[/QUOTE]

Ojjj, ja nie wątpię, że jemu jest tam dobrze i najchętniej by tam został:evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Kurczę, co zajrzę na jakiś wątek, to wszędzie cisza adopcyjna, zero telefonów:-(, płakać się chce[/QUOTE]

Nie jest chyba tak źle ;-)
Od nas w ciągu ostatnich dwóch tygodni poszły do domku 3 sunie i kot :-)