paula_t Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Bjuta']Jako ciekawostkę odnotowuję, że Liderek ma w tej chwili 4847 wejść i ...18 odsłon telefonu (z czego naprawdę zadzwoniono chyba 3 razy o ile pamiętam. Raz do Gosi i dwa do mnie i to był raz pies dla rodziców - i to był jedyny rokujący dobrze a raz miał być do pilnowania...). Zobaczymy jak będzie za miesiąc.[/QUOTE] Widzę, że i Ty sprawdzasz wejścia i odsłonięcia telefonu, a potem denerwujesz się, że nie przekłada się to na liczbę dzwoniących:evil_lol: Quote
asiuniab Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 a czy ta liczba odsłon nie jest jakaś zafałszowana?? Bo to ogrom odsłon. Quote
Bjuta Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Nie. On miał wyróżnione parę razy z rzędu. Chyba dobrze ponad pół roku mu wyróżniałam. A ogłoszenie jest aktualne od stycznia 2012. Reiko ma nawet ponad 5000 wejsc. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-uK4cAuAz0-Q/UmDeQba-vjI/AAAAAAABklU/rn8JUT2Tkns/w1059-h596-no/Lider.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lrhbHY7ESaQ/UmDfBreJ5GI/AAAAAAABklc/f_tOdJ56Gaw/w1059-h596-no/Reiko.jpg[/IMG] Quote
Bjuta Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo. Quote
Ingrid44 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='Bjuta']Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo.[/QUOTE] Masz racje Bjutko, to jakos odstrasza. Quote
Toska1 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 właściwie,to nie wiadomo, co lepsze ... już tak długo Liderek szuka domu, a to taki fajny psiak :) Quote
Bjuta Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 No właśnie... A my mamy w schronisku takie super psy! Młode, piękne taka ekstraklasa! I w tym tygodniu mieliśmy 4 psie adopcje :( i przyjęliśmy 12 psów i i 11 kotów :( a akcji, ogłoszeń mamy w cholerę! Każdy pies ma album z fotami. Ogłoszenia w prasie. No załamać się można. Ale faktycznie będę się starała co parę miesięcy usuwać tablicę i robić od nowa. Wznawianie jest bardzo wygodne, ale to faktycznie może być odstręczające. Quote
Panna Marple Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Też mi się wydaje, że bardzo długo wznawiane ogłoszenie może odstraszać. Może ludzie myślą, że skoro jest cały czas, to coś z nim nie tak...Zresztą, sama już nie wiem-adopcje to ruletka:shake: Quote
paula_t Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='Bjuta']Zaczęłam się zastanawiać - że przecież to ma walor odstraszający! Człowiek wchodzi na ogłoszenie, wie, że pies na nim wisi półtora roku, że prawie 5 tysięcy ludzi je widziało i żadna Liderka nie chciała. To bez sensu! Może jak się skończy to wyróżnienie, to zlikwiduję to ogłoszenie i zrobię zupełnie na nowo.[/QUOTE] Masz rację Bjuta. Skasuj może to ogłoszenie, jak skończy się wyróżnienie, trzeba próbować wszystkiego:roll: Quote
__Lara Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='Panna Marple']Też mi się wydaje, że bardzo długo wznawiane ogłoszenie może odstraszać. Może ludzie myślą, że skoro jest cały czas, to coś z nim nie tak...Zresztą, sama już nie wiem-adopcje to ruletka:shake:[/QUOTE] Właśnie - RULETKA - dobrze powiedziane.Trzeba się chwytać wszystkiego. Quote
Bjuta Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ciekawe jak on znosi te niespodziewane upały? A może w Beskidach nie jest tak gorąco. Quote
paula_t Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Zazdroszczę Wam tych upałów. Ja ledwo wyjechałam i już się rozchorowałam, bo w Norwegii koło 5 stopni i non stop pada :( Quote
asiuniab Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Panna Marple']Też mi się wydaje, że bardzo długo wznawiane ogłoszenie może odstraszać. Może ludzie myślą, że skoro jest cały czas, to coś z nim nie tak...Zresztą, sama już nie wiem-adopcje to ruletka:shake:[/QUOTE] Ruletka, to dobre podsumowanie, hazard, nie obowiązują żadne zasady, żeby wygrać:( [quote name='paula_t']Zazdroszczę Wam tych upałów. Ja ledwo wyjechałam i już się rozchorowałam, bo w Norwegii koło 5 stopni i non stop pada :([/QUOTE] ale Ci współczuję brrr:( Quote
Bjuta Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Jest 19 odsłona telefonu, ale do mnie nikt nie dzwonił (mój nr jest pierwszy w ogłoszeniu, potem jest nr Mysi). Quote
Bjuta Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 A dziś zobaczyłam że jest 21 odsłon telefonu... A nikt nie dzwonił. :( Quote
Bjuta Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pouzupełniałam post rozliczeniowy, bo za chwilę pierwszy... Jaką ja mam wygodę na tym wątku Krezuska! :) Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Liderek, to niech pakuje manatki i robi miejsce kolejnemu bidokowi:evil_lol:;) Quote
__Lara Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='paula_t']Liderek, to niech pakuje manatki i robi miejsce kolejnemu bidokowi:evil_lol:;)[/QUOTE] Oj, dokładnie. Quote
Panna Marple Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Kurczę, co zajrzę na jakiś wątek, to wszędzie cisza adopcyjna, zero telefonów:-(, płakać się chce Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='Panna Marple']Kurczę, co zajrzę na jakiś wątek, to wszędzie cisza adopcyjna, zero telefonów:-(, płakać się chce[/QUOTE] to prawda, dołujące to jest:( ale na szczęście Liderek pewnie myśli, że jest w swoim domku, bo ja nie wiem gdzie Mu będzie lepiej??:) Quote
paula_t Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='asiuniab']to prawda, dołujące to jest:( ale na szczęście Liderek pewnie myśli, że jest w swoim domku, bo ja nie wiem gdzie Mu będzie lepiej??:)[/QUOTE] Ojjj, ja nie wątpię, że jemu jest tam dobrze i najchętniej by tam został:evil_lol: Quote
kasiainat Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Panna Marple']Kurczę, co zajrzę na jakiś wątek, to wszędzie cisza adopcyjna, zero telefonów:-(, płakać się chce[/QUOTE] Nie jest chyba tak źle ;-) Od nas w ciągu ostatnich dwóch tygodni poszły do domku 3 sunie i kot :-) Quote
Bjuta Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kasiu... czy to znaczy, że masz miejsce?? :cool3: Quote
kasiainat Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Bjuta']Kasiu... czy to znaczy, że masz miejsce?? :cool3:[/QUOTE] Jedno :-) dla suni . Quote
Recommended Posts